Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 182

Thread: The Saboteur

1. #61 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Pai dupa ce am bagat codul pe US si nu a mai mers..am intrat pe contu de uk si a mers fara probleme,fara sa mai bag codu'

2. #62 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Haha ce bug! I-am tras doar un pumn lol

p.s sorry de calitatea pozei...m-am miscat cand am facut-o...
    Attached Images Attached Images bug-saboteur.jpg

3. #63 SP
    Mai sunt buguri funny,de ex la slaughterhouse HQ sunt bucatile alea de carne atarnate...am tras odata intr-o bucata si a picat de la mijloc iar partea de jos a ramas in aer.

4. #64 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Din pacate la categoria buguri sta chiar bine

Unele sunt deranjante in limita bunului simt, altele sunt amuzante.

Bun exemplul lui k1du, o sa pozez viitoarele buguri pe care le intalnesc.

5. #65 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Haha ce bug! I-am tras doar un pumn lol

p.s sorry de calitatea pozei...m-am miscat cand am facut-o...
    ce e atata culoare in poza... jocul nu e alb/negru ?

6. #66 SP
    Alb negru = sector dominat de germani
    color = francezii au speranta..sau ceva de genu

7. #67 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Jocul este monocrom in majoritatea zonelor pe care le ai de explorat, insa pe parcurs ce faci misiuni (nazistii se retrag) acestea isi recapata culoarea si devin mai animate, francezii se intorc in acele zone.

Interesanta ideea, n-am mai intalnit-o pana acum in nici un joc.

8. #68 SP
    Eu mai e putin si o iau razna la jocu asta....e un perk in care trebuie sa omori 10 nazisti cu explozibil rdx,am pus muuult explozibil in juru unei masini..am dat cancel la sabotaj ca sa nu aprind fitilu si sa ramana doar bomba...si dupa aceea am pus un RDX cu detonator,ma urc frumos pe cladire,incep trag...stau sa adun peste 10 nazisti sa fiu sigur...intr-un sfarsit se aduna,si din senin face poc tot explozibilu pus de mine si iau ciuciu + freeze la ps3..WHAT THE HELL MAN.

9. #69 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Cica trebuie facut la prima misiune a lui Santos din actul 2 sa pui RDX pe canistre si pe camioane.Am stat o ora si ii omoram pe toti si cica la perk scria ca am omorat 2/10 2 seconds left. WTF?! Si pana la urma am mers mai departe.Oricum o sa mai iau jocul de la inceput ca am uitat unele chestii.

10. #70 SP
    Am umplut un loc de dinamita ...16 rosii si 16 RDX,erau cam 20 de oameni ....detonez si imi arata ca am luat doar 6 / 20 si vad ca se ridica o gramada la loc...daca astia nu au chiloti si sosetele kevlar sa imi zici cutu si multee freezeruri frate...prea multe.

Cateva smecherii pentru unele din perks

Grim Reaper ( stealth kill 5 generals ) luati viper si omorati garzile din departare..asteptati sa se calmeze spiritele si sa ramana singur generalu si hop pe el
    Paint the town red ( distrugeti un zepelin si un wulf tank in aceiasi alarma ) ...luati lansatoru de rachete , uitati-va dupa un zepelin...pocniti un soldat , trageti in zepelin si in timp ce pastrati alarma duceti-va aici si faceti distrugeti un wulf tank

Va sfatuiesc ca inainte sa faceti Paint the town red mai intai sa distrugeti tancu ala de 2 ori ca sa luati inca un gold perk.

Mayhem - gasiti un tanc si trageti in masinile nazistilor...distrugeti 10 , scapati de alarma si distrugeti iar 10 ...dupa ce distrugeti 10 masini o sa fie alarm 4 sau 5 si o sa devina mai greu sa scapati / reusiti.

Evade lvl 5 alarm...eu am platit 3000 ca sa ii dau unlock...greu rau sa scapi.
    Longshot - duceti-va la un general si faceti in asa fel incat sa omori garzile dintr-un foc....plecati ca sa faca respawn si tot asa..faceti farm.

Sper sa va ajute cu ceva

11. #71 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Eu am reusit sa strang pana acum 7 gold perks, mi-au mai ramas de facut Mayhem, Racing si Mechanics.

Hint pentru perkul gold Evasion (Europe's Most Wanted):
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg

12. #72 SP
    Cred ca e imposibil sa nu faci Saint Honore daca nu faci si trofeele pentru freeplay , imi place cum ti-ai curatat harta , iei sector cu sector? asa faceam eu la infamous pentru sharduri ( bloc cu bloc si alee cu alee ).Da vezi ca ai scapat de un loc perfect pentru a face casanova ( Le havre ) pentru ca este o tipa situata perfect langa un turn ...mergi 2 metrii tragi fugi la tipa o pupi si tot asa.

Eu pentru Gold evasion am platit...si parca imi pare rau ca acum trebuie sa adun fiecare masina pentru mechanics god damn it.

Si din nou un bug....

Wendy: He can fly!
    John: He can fly!
    Michael: He flewed!
    Peter Pan: Now you try.
    The nazi did it...HE CAN FLY
    Attached Images Attached Images 27122009440.jpg

13. #73 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Da, curat fiecare sector in parte, cred ca-i cea mai buna metoda pentru trofeele de freeplay.

Am intalnit si eu cativa soldati care levitau, ma trezeam ca trag in mine si nu-mi dadeam seama de unde, ca nu vedeam nici un foisor lol
    Mai sunt si obiecte pe ici, pe colo care stau aiurea in aer. Asta pe care l-am pozat cred ca era o lampa or something, dar m-a amuzat ca arata ca un mini OZN
    Attached Images Attached Images 3.jpg 4.jpg 5.jpg

14. #74 SP
    Ok...dupa ce am facut trofeu casanova...zic sa fac countryside freeplay...si uite si tu ce face nesimtitu , rad de nebun

15. #75 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Sunt unele zone cu freeplay targets foarte greu de facut, dar nu imposibil (cred), pentru ca altfel nu le mai puneau acolo.

Altele sunt puse in loc de ghicitori, trebuie sa-ti dai tu seama cum naiba sa le obtii. Exemplu: conacul de unde si-a recuperat Sean masina de curse e situata pe un deal, acolo se afla un target unde trebuie sa sari cu un vehicul, dar nu exista nici un fel de indiciu ca asta ar trebui sa faci. M-am uitat dupa postere, am cautat prin pivnita, nimic, deja devenea frustrant si pana la urma mi-am zis sa incerc si asta, noroc ca erau parcate in curtea conacului trei masini, am luat una si am sarit de pe o culme.

Ar mai fi si cele situate in gari, la care chiar nu-mi dau seama cum naiba se poate ajunge, pentru ca nu poti sa te urci pe cladire

-

Pe Fritz asta de mai jos cred ca-l reclam la comandant sa-l faca de ras in fata plutonului, l-am gasit dormind in post lol
    Mai sunt unii in zona podurilor cu cale ferata care trag chiulul din post si stau la bauta lol
    Attached Images Attached Images img_0791.jpg

16. #76 SP
    Bun...am reusit si eu sa fac toate perks-urile, am cautat in draci masinile.Si in caz ca aveti nevoie de ajutor..va zic de cele grele de gasit

Dugati - daca mai tineti minte prima cursa la care a trebuit sa faceti un time trial ( e si un safe house la 2 metrii / langa arcu de triumf ) e un dugati parcat acolo in iarba
    Silver Dart - la conacu ala urias din stanga sus champagne ardenne ( prima poza )
    Beta Romero 12c , Beta Romero , Altair si Delgado la pista de curse din Saarbrucken
    Ca sa nu faceti o ora cu tractoru pana la safehouse...vedeti ca e un tractor exact la intrarea in le havre si e un safe house aproape.

@ graft - te referi cumva la freeplay-ul asta ( a 2-a poza ) ? ...m-am chinuit o gramada pana mi-am dat seama ca tre sa ma urc pe cladirea din fata cu freeplay-ul si este un tunel / pod ce dracu o fi care leaga cladirile si te sui pe ala.

Intr-un final asa arata harta mea dupa un country clean up ( 3-a poza )

Si inca un bug funny ....the super pigeons ( 4-a poza )

Ah da...in caz ca a terminat cineva jocu si nu a facut trofeul Not on my watch ...duceti-va in saarbrucken si exact la intrarea in oras o sa vedeti niste nazisti ...tot timpu cand intrati in oras o sa vedeti un nazist ca se ia de un omulet..duceti-va langa el si scoateti arma...dati o tura cu masina pe alei si duceti-va iar la intrare si farmati acolo.

Inca ceva...vezi nu mai farma la zepelini graft,odata ce faci freeplay-urile ..te alegi cu o gramada de bani...partea grea e sa scapi de ei,am cheltuit 58 de mii si mai am de cheltuit vro' 12 mii
    Attached Images Attached Images 28122009447.jpg 28122009442.jpg 28122009443.jpg 27122009441.jpg

17. #77 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Farmingul la zepeline e foarte util la inceput cand trebuie sa cumperi arme noi si munitie pentru ele.

Cea mai simpla metoda pe care am descoperit-o pentru a cheltui din contrabanda: sinuciderea lui Sean. Dupa ce moare optez pentru intoarcerea la headquarter, odata ajuns acolo merg la gun shop si cumpar munitie pentru toate armele, suma cheltuita e cat de cat semnificativa.

Intre timp am gasit o harta, sper sa fie de folos celor care nu au apucat sa stranga toate masinile.
    Attached Images Attached Images the_saboteur_map.jpg

18. #78 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    waaah..eu sunt de abia la misiunea cu eliberarea prizonierilor de razboi, nu prea apuc sa joc zilele astea..oricum lasand la o parte problemele tehnice e excelent jocul

19. #79 SP
    Graft..vezi ca te sinucizi degeaba,daca te sinucizi iti dispar armele dar munitia iti ramane , cel mai bine e sa te duci la un dealer unde e loc deschis si tragi in sus cu lansatoru de rachete pana termini munitia si dupa aceea cumperi iar

20. #80 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by SYZYGY View Post
    Graft..vezi ca te sinucizi degeaba
    Te contrazic. Cumpar munitie pentru toate armele chiar daca nu le iau cu mine, iar dupa ce mor si ma intorc la shop repet din nou acelasi pas pentru ca dispare munitia chiar daca nu caram dupa mine armele respective, incearca si ai sa vezi ca suma cheltuita e destul de maricica.

Daca apesi cand esti in shop iti cumpara munitie pentru armele pe care le ai cu tine, insa daca faci scroll ai sa vezi ca restul armelor nu au munitie full, apasa la fiecare in parte pana umplii stocul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast