Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11
Results 201 to 220 of 220

Thread: Crimson Desert

1. #201 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    @TiBiKiMiR posibil să ai masca pentru steal activată. Încearcă să o dai jos și cealaltă explicație ar fi că sunt zone unde nu poți întra decât dacă ai armura lor dintr-un disguise.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

2. #202 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Mi-a luat 3 ore sa obtin arcul asta (Bow of the Fleeting) si ...cred ca o sa-mi mai ia inca 3-4 ore sa-l upgradez la maxim. Cine ar fi crezut ca o sa am nevoie de lemn ! mult lemn ! Jocul se tine bine de tot. Am 150 ore si nici nu cred ca am facut jumatate din Main Story.
    Attached Images Attached Images bow.jpg bow2.jpg

3. #203 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    @TiBiKiMiR posibil să ai masca pentru steal activată. Încearcă să o dai jos și cealaltă explicație ar fi că sunt zone unde nu poți întra decât dacă ai armura lor dintr-un disguise.

Uite, de exemplu ieri am ajuns in zona Demenis si nu am putut intra in oras pt ca la fel m-au luat ăia la goană fără sa-i deranjez nici măcar c-o floare

4. #204 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Daca mergi asa, din topor, intr-o zona noua, chiar si un oras nou, o sa vezi pe harta punctele rosii, ceea ce inseamna ca paznicii si toti pe acolo, sunt inamici momentan.
    Daca mergi natural, prin progresie, o sa vezi ca o sa faci niste misiuni care or sa-ti permita accesul in acele zone.

Totusi, o sa vezi ca oamenii din oras, precum si vanzatorii, nu te vor ataca si vei putea sa interactionezi cu ei.
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Mi-a luat 3 ore sa obtin arcul asta (Bow of the Fleeting) si ...cred ca o sa-mi mai ia inca 3-4 ore sa-l upgradez la maxim. Cine ar fi crezut ca o sa am nevoie de lemn ! mult lemn ! Jocul se tine bine de tot. Am 150 ore si nici nu cred ca am facut jumatate din Main Story.
    Arata interesant acel arc - o sa-l caut si eu

5. #205 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMiR View Post
    Uite, de exemplu ieri am ajuns in zona Demenis si nu am putut intra in oras pt ca la fel m-au luat ăia la goană fără sa-i deranjez nici măcar c-o floare
    M-am dus pe la inceput dupa un Greymane (Diederik) pt a obtine o armura. Dupa ce am dat de el si i-am facut quest-ul, NPC-ul trebuia sa se spawneze in base camp si sa deschida un shop. Nu a mai fost asa. Trebuia sa dau de el dupa ce as fi upgradat camp-ul. Softlock quest.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Arata interesant acel arc - o sa-l caut si eu
    poti cauta si Kuku Flame Resistant Armor (ca sa-ti mai dau de lucru)

6. #206 SP
    Daca mergi asa, din topor, intr-o zona noua, chiar si un oras nou, o sa vezi pe harta punctele rosii, ceea ce inseamna ca paznicii si toti pe acolo, sunt inamici momentan
    Păi am mers asa "din topor" pt ca asa m-a dus questul...undeva in zona marcata cu rosu, m-am batut cu bossu ala cu ciorile.
    Deci nu am ajuns in zona Demeniss asa aiurea, si trecand pe langa oras am vrut sa intru dar m-au luat la fugărela paznicii aia pe acolo.
    Attached Images Attached Images img_20260418_104502_edit_53363728209798_copy_3840x2160.jpg

7. #207 SP
    Ah, i see - credeam ca ai luat-o la pas sa descoperi harta - cum am facut si eu

Atunci vezi ce e pe acolo si de ce te-au atacat. Eu chiar acum am fost pe acolo si nu am gasit niciun inamic, dar am facut zeci de questuri in zona.

8. #208 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Si pe mine au sărit aia cu bătaia când am ajuns in Demeniss cu main quest (Crowcaller). Bănuiesc ca trebuie făcute ceva faction quests ca sa te "împaci" cu ei pe acolo. N-am prea făcut prin Demeniss nimic deci nu sunt sigur. Sunt la capitolul 8 la main, dar l-am șters iar .

9. #209 SP
    Update nou - 47GB - incredibil de multe updates - ireal cat de mult asculta de jucatori...

This patch adds game difficulty settings, new storage items, new pets, keyboard/mouse and controller preset options, new category tabs for the inventory, new skills, improvements to distant scenery quality, and more.
    Patch Notes Version 1.04.00
    Added the Sturdy Gatherables Chest which can be set up with the housing system.
    The Sturdy Gatherables Chest has 1,000 slots and can be purchased from furniture shops.
    Materials stored in the Sturdy Gatherables Chest can be used for crafting or refinement even if they are not carried in your inventory.
    Added the Kuku Cooler and Enhanced Kuku Cooler items which can be placed with the housing system.
    The Kuku Cooler can be obtained through a quest, while the Enhanced Kuku Cooler can be crafted. Both can be used to store food items and ingredients.
    Kuku Cooler: 40 slots
    Enhanced Kuku Cooler: 330 slots.
    Ingredients stored in either cooler can be used for cooking even if they are not carried in your inventory.
    Added a well to Howling Hill.

10. #210 SP
    Member Syni's Avatar
    Incredibil într-adevăr, cred ca îl vor transforma în jocul deceniului, nu al anului

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #211 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    M-am tot uitat la patchuri planificate si am asteptat *de la lansare* sa ma apuc si eu. Cred ca acum a venit momentul

12. #212 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    La mine nu exista zi sa nu descopar ceva care sa ma faca sa pun controllerul jos si sa am un moment 'wow'... este atat de nedrept ca jocul asta a fost lansat in acelasi an cu GTA VI, aproape ca imi doresc sa mai fie amanat cateva luni GTA VI doar ca sa ia Crimson Desert jocul anului!

In concurenta cu hype-ul creeat pentru GTA VI nu are nici o sansa, mai ales ca a fost macelarit la note de toti idiotii, dar in absenta unei lansari a GTA VI in 2026 ar fi cea mai mare nedreptate din istoria gaming-ului sa nu castige GOTY...

Astazi am stat jumatate de ora in Pailune sa ma ploua, efectiv nu ma puteam opri din facut poze la pontoanele alea din lemn rosu, ude! Dedesubt era cea mai tare apa pe care am vazut-o vreodata in jocuri, se lovea de mal... intr-o iluminare ireala...

Apoi, cetatenii orasului au inceput sa o ia la fuga ca sa se adaposteasca de ploaie... asta dupa ce am asistat la cea mai NPC packed batalie din toate jocurile pe care le-am jucat, Lord of the Rings style, efectiv sute de inamici care se luptau in timp real, incredibil cat de imersiv au facut totul...

13. #213 SP
    Adică cum...am da n-am?
    Attached Images Attached Images img_20260425_105009_edit_17019260054183_copy_3178x2384.jpg img_20260425_104835_edit_17001146839034_copy_2380x1785.jpg

14. #214 SP
    Se vede ca nu sunt fix alea - uita-te cu atentie ca difera imaginea de pe moneda - aia ceruta este un fel de leu, iar ce ai tu e ceva vultur.

15. #215 SP
    Se vede ca nu sunt fix alea - uita-te cu atentie ca difera imaginea de pe moneda - aia ceruta este un fel de leu, iar ce ai tu e ceva vultur.
    Pfff da mă, ai dreptate. Sa mor dacă am băgat de seamă ca sunt diferite. Multumesc pt "vigilență"

16. #216 SP
    Vasyle needs help
    Oare mai sunt si alți românași p-acolo?
    Attached Images Attached Images img_20260428_092951_copy_2847x2135.jpg img_20260428_092959_copy_3174x2381.jpg

17. #217 SP
    Am platinat si eu jocul, cu siguranță cea mai grea platină de făcut, nu neapărat pentru skill dar time consuming. Aveam un quest lipsă, cel de la taverna in Pailune și din ce am citit pe net in zona aia sunt 17 questuri pe care le primești doar dacă ești in locație, chestia este ca nu știi care din quest îl va activa după ce faci unul, apoi un dute vino și verifică toate locațiile până îl activează pe cel legat de trofeu.
    Peștii m-au exasperat până i-am prins pe toți și au fost câteva challange mai greu de făcut într-un final a meritat toți bani și timpul.

https://m.dcinside.com/board/reddesert/208675

"arm wrestling of the wages" questul cu pricina.

18. #218 SP
    Impressive

Eu am terminat povestea principala + restul de povesti secundare mai mari pe la 200ish de ore si m-am oprit din el, desi l-am lasat cu foarte greu din mana.

Astept primul expansion DLC ca sa ma intorc in el - nu am de gand sa-l sterg - ba chiar am mai intrat sa deblochez puiul de dragon si ce au mai adaugat nou de atunci.

A fost una din cele mai misto experiente - efectiv jocul generatiei - cum a fost RDR2 generatia anterioara

19. #219 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Am platinat si eu jocul
    Felicitari, stiu ce inseamna grind-ul!

Spune-mi te rog un lucru, stiu ca este trofeu sa te muti cu toata lumea in Pailune, dar eu am constatat de curand ca am ignorat total Faction Quests si mai ales acele Dispatch Missions din camp... mai am vreo sansa sa fac toate alea sau daca nu am adunat resurse constant in background nu voi putea muta camp-ul in Pailune?

Este vreun requirement de un anumit nr./cantitate de resurse care necesita prea mult grind pentru mutare, sau este suficient sa le fac quest-urile din Factions?

20. #220 SP
    @Xander RO Ca să te poti muta și practic să poți activa acel quest ai nevoie să faci questul pentru membrii, fiecare are questul lui si pe măsură ce le parcurgi deblochezi alte questuri. O să ai nevoie de membri pentru resurse si cel mai bine ar fi sa îi ai pe toți. Nu știu in ce măsură acea mutare blochează anumite questuri in Pailune precum acel pe care l-am exemplificat.
    Da o să ai nevoie de multe resurse pentru mutare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11