Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 51 of 51

Thread: Resident Evil 3 Remake

1. #41 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Quote Originally Posted by darkr3surrecter View Post
    Am luat legatura cu cei de la Shopto si la fel au zis, ca ei nu au promis preorder bonus. Fac foarte rar preorder la jocuri si nu stiam ca trebuia sa promita bonus, credeam ca primesti in mod implicit pentru ca ai facut precomanda.
    In fine, macar a fost mai ieftin pe shopto.
    Acum joc de vreo 2 ore si am inceput direct pe hardcore. Sunt putin socat ca nu mai exista ink ribbons, ce o fi fost in capul lor...?
    Nici macar nu am bagat in seama acel typewriter pt ca am zis ca nu am ink ribbons sa salvez, dupa vreo ora si ceva mi-am propus sa ma duc totusi la el si cand vad ca pot sa salvez la infinit.
    Nemesis pare cam lache.
    Jocul nu prea merita pretul intreg de lansare, dar pentru fanii resident evil ca mine este okish.
    Imi pare rau ca au renuntat la mercenaries si au bagat acel mod online in care nici macar nu o sa intru.
    Voi ce parere aveti?
    Eu am zis ca il las pentru maine seara...man, sper totusi sa nu fiu dezamagit, pot spune ca sunt pretty into resident evil...eh, ramane de vazut, cat despre online, la fel si eu , don't care, o sa revin cu o parere dupa ce incerc story ul maine. Also, cum e hardcore?

2. #42 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Acum astept RE4 Remake.Cine e cu mine ?

3. #43 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Quote Originally Posted by SeCeX View Post
    Eu am zis ca il las pentru maine seara...man, sper totusi sa nu fiu dezamagit, pot spune ca sunt pretty into resident evil...eh, ramane de vazut, cat despre online, la fel si eu , don't care, o sa revin cu o parere dupa ce incerc story ul maine. Also, cum e hardcore?
    E ok hardcore, cam pierde din dificultate cand poti sa salvezi la infinit. Spre exemplu poti juca 10 minute dupa care te duci iar sa salvezi si elemina din senzatia aia de horror. Cand erau ink ribbons trebuia sa gandesti salvarile ca sa nu ramai fara ele, acum salvezi cand vrea chefu' tau. De multe ori inaintam in joc si imi era putin frica, dupa care realizam ca salvasem cu 3 minute in urma si ca daca mor, nu pierd mult.
    La fel si safe rooms, sunt foarte multe si strica din atmosfera. Spre exemplu in RE2 remake erau putine safe rooms mai ales in B scenario daca nu ma insel, mereu aveai de ales pe ce ruta sa o iei ca sa ajungi la save point. Sa merg pe ruta cu lickers si daca vine mr.X am pus-o sau sa ma duc pe unde sunt multi zombi si daca vine mr.X iar am belit-o. In RE3 iesi dintr-un safe room, mergi 2 strazi si intri in alt safe room. Nu imi amintesc sa fie asa de multe in jocul original de pe PS1.

Nemesis cam lame, cum am zis si inainte. O lupta cu Nemi mi-a dat un vibe de Resident evil 6. Orice lucru de imi aduce aminte de Resi6, not good.

Per total, jocul este ok. Daca as fi sa-i dau o nota ar fi cam un 7 din 10. Il salveaza muzica si nostalgia mea tampita. Cam atat, sper sa va placa si game on.

4. #44 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Quote Originally Posted by darkr3surrecter View Post
    toata postarea
    Mersi frumos pentru detalii.

---------- Post added 04-04-2020 at 13:56 ----------

Quote Originally Posted by Crbl2001 View Post
    Acum astept RE4 Remake.Cine e cu mine ?
    Ar fi genial si de ce nu si un remake la 1 ,that would be so cool.

5. #45 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Gata am terminat si eu campania pe hardcore, dar m-a lasat "infometat". Ma pun si instalez originalul sa ma joc si eu ca pe vremuri.
    De la mine are 8/10, pt ca "Jill nude mod"

---------- Post added 04-04-2020 at 14:00 ----------

P.S. RE4 ramane cel mai bun joc din serie.Inca il mai joc pe GameCube si in ziua de azi, asa cum a fost conceput sa fie jucat.Celelalte versiuni (in afara de PS2) mi se par niste porturi mizerabile.

6. #46 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    ‘Resident Evil 3’ Remaster Makes Game Even Scarier By Replacing The Nemesis With Romanian Dictator Nicolae Ceaușescu

https://ogn.theonion.com/review-resi...car-1842662274

7. #47 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    1st run done. Se putea si mai bine am murit ca prostu la final. Oricum nu se compara cu originalul. Am facut abstractie de la O TONA de chestii ca de nu...nici nu-l terminam. Urmeaza si celelalte runuri pt. 100% si nici sa nu mai aud de el. Se vede c-o dat-o pe actiune si mai putin pe survival horror. Defapt au si zis asta dar no...cam prea exagerate unele faze.

Nu dau spoilere dar recunosc imi palce faza de la final cu "magazinul" - mai "faci" jocul cum vrei tu.
    Attached Images Attached Images screen-shot-04-07-20-10.39-pm.jpg

8. #48 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Dupa RE4 seria in sine a devenit mai mult de actiune decat horror.

9. #49 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nu vreau sa supar lumea cu postarile mele insa clipul asta e super funny )

hahah, CE OM!

10. #50 SP
    Member adin33's Avatar
    Au apărut update-urile free pentru ps5 la jocurile Resident Evil 2, 3 si VII.

11. #51 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare physical in 6 decembrie, $29.99:
    Attached Images Attached Images resident-evil-ps5-physicals_10-25-24-768x432.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3