Nu are nimeni de vanzare jocuri Rock Band/Guitar Hero pentru ps3?ME NEEDZ THEM!
De vanzare Prince of Persia Forgohten Sands,60 lei daca cineva e interesat sa dea un pm.
Am Fracture (PS3) - schimb cu alte jocuri, daca e cineva din Oradea interesat : dati un PM![]()
Iti dau pe Tekken 6 Midnight Club Los Angeles Complete Edition. Te intereseaza? E de asemenea zona 2. stima!
Am euPS3 : Battlefield Bad Company - 60 LEI
Fallout 3 - 60 LEI
Gran Tursimo 5 Prologue - 50 lei - joc aproape nou
Super Street Fighter 4 - 60 LEI
Jocurile sunt impecabile ZONA 2
PSP : Need for speed most wanted 5-1-0- 40 lei
Flatout head on- 40 lei
Pimp my ride- 30 lei
Gangs of london- 30 lei
Pachetul intreg este la 120 LEI Jocurile sunt impecabile
Nu...nici vorba de asa ceva. S-au mutat vis-a-vis, unde era clubul de noapte Cleopatra.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Are cineva din orasu asta ''minunat'' de vanzare A.C. Revelations, Uncharted 3,Batman : Arkham City ???
Stiu eu pe cineva care are Uncharted 3, iar Revelations il poate aduce. Da-mi PM daca esti interesat.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Dau la schimb Fifa 12 primit ca si bundle (cod online nefolosit) cu PES 2012 sau Pachet Move.
Am urmatoarele titluri. Prefer sa le schimb, dar le pot si vinde(de preferinta in Oradea):
Afrika
Brutal Legend
Collin McRae Dirt
Call Of Duty: Black Ops
DiRT3
Fifa 09
Gran Turismo 5
Grand Theft Auto IV
Marvel Ultimate Alliance
Mx vs. Atv Reflex
Mini Ninjas
NBA Live 09
Red Dead Redemption
Trivial Pursuit
UFC 2010 (Sigilat)
Warhawk
+ cod PSN de 50Lire
Cumpara cineva Nintendo Wii la cutie prea putin folosit cu softmod+ cablu component, jocuri etc la 100 e?
Vand Assassins Creed : Revelations pentru ps3 sau il schimb cu Uncharted 3 sau Batman : Arkham City, daca cineva e interesat lasati-mi un p.m.
Bookmarks