Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 149

Thread: Borderlands

1. #81 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Jucam diseara baietii (ffocus, pooaul, SYZYGY)?

2. #82 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Ce intrebare....eu mi-am incuiat jocu' ca sa nu pun pe el si sa il joc singur jucam jucam

3. #83 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    cum vi se pare dlc-ul nou? personal nu ma incanta

4. #84 SP

5. #85 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    ?

6. #86 SP
    +

7. #87 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    + +

8. #88 SP
    + + +

da sa nu faceti ca data trecuta...sa ziceti ca jucam si voi in darksiders

9. #89 SP
    Member popteodor's Avatar
    Mai joaca careva ?

Acuma incep si eu jocul si daca mai sunt doritori sa jucam co-op, drop a message.

10. #90 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Daca mai vrei sa joci co-op,incepem eu si k1du la 8:15 asa in seara asta,te adaug pe PSN !

11. #91 SP
    Sunt lvl 43 ( siren ) si mai e putin si termin a 2-a oara jocul...e un loc in care se face lvl mai repede ca inebunesc.

12. #92 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Salut,

Am achizitionat si eu jocul acum cateva zile (vroiam sa-l cumpar de cand a iesit pe piata dar nu am avut timp de el) si am inceput sa cutreier Pandora in lung si-n lat cu hunter-ul Mordecai (level 23 going on 24).Deocamdata joc single-player dar am o intrebare care ma macina de ceva timp:stie cineva un site de unde ma pot inspira pt. niste build-uri mai "rasarite"? (am cautat si eu intre timp dar nu am gasit decat niste chestii vagi)

13. #93 SP
    Member Witchalok's Avatar
    @Csander: Forumul oficial al jocului, sectiunea hunter. Ar trebui sa fie acolo berechet.
    In ceea ce priveste build-uri mai rasarite... ai optiunea de respec, e si foarte ieftin de altfel, asa ca mai bine experimentezi tu si vezi ce-ti place.

14. #94 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Ok, o sa arunc un ochi acolo.
    Stiam de optiunea "Respec", dar aveam nevoie de un punct de plecare oricum.

15. #95 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by Csander View Post
    Ok, o sa arunc un ochi acolo.
    Stiam de optiunea "Respec", dar aveam nevoie de un punct de plecare oricum.
    E doar parerea mea, insa nu cred ca alegerile sunt chiar greu de facut.
    Punctul de plecare ar fi cel fel de stil de joc preferi. Vrei sa te duci aproape de ei si sa sa-i umpli de gloante? Du-te pe tree-ul de pistoale (n-am mai jucat de ceva vreme, nu mai stiu cum ii zice) si baga puncte acolo. Vrei sa-i alegi unul cate unul de la distanta? Sniper tree.
    Vrei un buton "I win", baga puncte in bloodwing. La nivelul tau nu stiu cat de mult vine un respec, insa la level mare o singura arma iti asigura banii necesari pentru cateva zeci. Asa ca incearca mai multe, in fuctie de ce zona esti (undeva indoors ai vrea sa scoti punctele din sniper si sa le pui in alta parte), ce arme ai si de ce anume ai chef atunci.
    Eu unul m-am distrat de minune cu un revolver cu acid damage si puncte in pistol tree.

16. #96 SP

17. #97 SP

18. #98 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Sunt doritori de co-op?

19. #99 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Sunt doritori de co-op?
    Eu si k1du,probabil si caine_rau,jucam cand puteti si voi!

20. #100 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Daca vreti sa va stric petrecerea cu un soldat level 50 sau sirena level 43, vin si eu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast