O comparatie intre Origins, Odyssey si Valhalla in ce priveste grafica.
La fiecare am pus trailerul in care jocurile erau dezvaluite si cate un gameplay scurt.
Ce observati diferit intre primele doua si al treilea?
Origins
Odyssey
Valhalla
O comparatie intre Origins, Odyssey si Valhalla in ce priveste grafica.
La fiecare am pus trailerul in care jocurile erau dezvaluite si cate un gameplay scurt.
Ce observati diferit intre primele doua si al treilea?
Origins
Odyssey
Valhalla
Cu siguranta controller all the way pentru asa ceva, mai ales daca nu are arme de foc, ca sa spui ca e greu sa tintesti.
Bine, eu joc exclusiv pe console, dar am mai folosit si M&K pentru Warzone
E posibil, dar daca este asa, sper sa nu mai ai de ales la inceput cu ce personaj vrei sa joci, iar partea de customizare, teoretic, ar trebui sa fie afectata, pentru ca sigur nu toate elementele sunt disponibile de la unu la altu (gen barba - sper).
Ei parca asa au zis, ca este customizabil inclusiv parul, dar e posibil sa fi retinut eu prost
LE: da, am retinut corect:
Assassin’s Creed Valhalla Features Best Character Customization Yet
Assassin's Creed Valhalla game director Ashraf Ismail talked about the different customization options players will have with the game's protagonist, Eivor. Not only will players have the option of customizing Eivor's tattoos and war paint, but they'll also be able to customize their hair. That includes facial hair for those playing male Eivor.
Well, probabil parul facial nu se transmite mai departe, iar parul de pe cap oricum cred ca la ce stiluri aveau vikingii sunt la comun![]()
WOW, suntem in 2020 si Ubisoft abia a descoperit ca pot introduce o optiune pentru customizarea parului/barbii in Assassin's Creed.
Mi se pare ca nu se potriveste deloc vocea cu felul in care arata personajul. As fi mers pe ceva mai gros, mai ragusit, graspy, nu stiu cum sa zic, ceva mai..."manly"
Cat de joc, vad ca are un depth of field interesant, cam oricand joci, in care focuseaza mai mult pe jucator iar ce e la departare vedem putin in ceata.
UI-ul pare dezastru, mai ales in meniu, asa cum zice si ACG, iar skill-urile sunt mult prea departate unele de altele. Cam asta e problema si la Origins/Odyssey/Breakpoint, nu neparat faptul ca sunt prea departate, cat faptul ca sunt prea multe si nu stii ce sa deblochezi, ce poti sa deblochezi si ce conteaza sau nu.
Ubisoft in 2020 about Valhalla : We introduce new moves, new combat, new parkour mechanics and next gen animations!
Cancelled Prince of Persia Redemption from 2010: HEY , VIKING, HOLD MY SWORD!
Assassin’s Creed Valhalla Will Have Almost No Side Quests - GameSpotOriginally Posted by GameSpot
Pai World Events sunt tot side quests dar cu alta denumire. Tot va fi nevoie, ca sa ajutam pe cineva sau sa ne ajute cineva, sa facem ceva extra (tocmai pentru facut acele aliante care sigur nu se vor face fara sa facem noi ceva pentru ei intai), sa mergem sa furam ceva, sa omoram pe cineva, samd si se va ajunge tot la side quests.
Altfel vom avea o lume moarta, in care avem doar o misiune principala si atat.
Sper sa nu fi eliminat si acele side quests care o dau din poveste in poveste in poveste, gen Witcher 3, misiuni pe care le-am apreciat si in Origins, chiar daca nu au avut acelasi nivel.
Tbh incepe sa se fumeze ideea de NPCi cu semne de exclamare deasupra capului. Sper cumva sa tranzitionam spre altceva usor-usor, chiar daca e fix acelasi sistem, devin obositoare momentele astea specifice RPG-urilor cand intri intr-un hub si BAM 10 insi cu semne de exclamare, ma simt ca un errand boy alergand de la om la om sa le trec pe lista.
Pai da dar incepe sa devina asa "fals", ca alergi dupa iconografie practicMi-ar placea metode mai efervescente si naturale de a descoperi questuri.
De ce acum in 2020 inca nu avem un AC cu mod co-op ca jocul A Way Out sau Borderlands?
Sau cu personaje multiple ca in GTA V cu switch intre ele?
Au implementat un mod co-op in Unity, dar de atunci nu au mai bagat.
Mi-as fi dorit in Odyssey si in Valhalla sa fi avut un mod co-op cu doi jucatori: de exemplu in Odyssey putea fi jucat lejer de un cuplu : barbatul il alege pe Alexios, iar nevasta'sa/iubita o alegea pe Kasandra.
Si fiecare facea obiectivele lui, mai se intersectau in unele obiective, ar fi facut povestea mai palpitanta.
Si era si un remediu bun pentru cupluri in care se instaleaza monotonia in relatie sau intre care exista certuri conjugale.
Pai nu-i mai faceau frate si sora.
Faceau o poveste despre cum un grec isi cauta nevasta/o grecoaica isi cauta barbat.
Nu as vrea sa bage mod co-op, prefer sa explorez lumea in liniste, in ritmul meu fara sa ma distraga sau grabeasca cineva.Ma bucur ca au renuntat la multiplayer.
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By Nestea in forum Videos
By party_man in forum Videos
By ReNeGaDe124 in forum Console Club
Bookmarks