Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10
Results 181 to 185 of 185

Thread: Battlefield 2042

  1. #181 SP
    Junior Member GoLd^'s Avatar
    Ceva grupuri, echipe ? Sunt jucatori, joaca cineva ?

  2. #182 SP
    Member olteanug's Avatar
    Parcă e altă viață în Battlefield 2042 față de cum era la lansarea din 2021. Au reintrodus scoreboard, chat-ul, au reparat bugurile, e în sfârșit jucabil.
    Dar mă enervează CoD Playerii emigrați. Stilul lor de joacă ruinează totul. Îi înțeleg că au emigrat de pe Modern Warfare II/III din cauza lui Activision care au ruinat seria.
    Dar toți vor numai kill-uri, fie intră cu capul înainte ca Rambo pe Assault, fie campează ca Sniperi. Rar dă careva revive, muniție, iar am măcar un inginer care să repare tancul, rar îmi oferă cineva suport antiaerian când iau un avion. De tactici de distragere pentru dogfight nici nu are rost să întreb. E o problemă veche întâlnită și în BF3, dar acum e mai rău, mai ales pe hărți de 128.

    Sper ca la următorul joc, EA să ia măsuri drastice și să introducă mecanici care să-i potolească pe CoD players. Also, să scoată operatorii de tot - aș prefera să-mi customizez soldatul, să fie fiecare cu soldatul său unic, să te oblige să faci chiar un selfie + poză cu cartea de identitate/permisul auto/legitimația de muncă/carnetul de student pentru când instalezi jocul și în felul ăsta se termină povestea cu cheaterii. Știind că o să aibă ban pe viață de la joc, nu o să mai îndrăznească nimeni să trișeze.

    Also, chiar mergea un single-player campaign să ne explice cu ce se mănâncă viitorul ăla, cu climate change sau incidentul cu sateliții.

    ---------- Post added 09-03-2024 at 20:31 ----------

    Asta cu identificarea ar fi totuși o idee bună și pentru Call of Duty, că nici n-ar mai intra minori.

    Trebuie să se priceapă că Battlefield și Call of Duty nu sunt pentru minori sub 18 ani.

  3. #183 SP
    Member olteanug's Avatar
    Hărți noi - Stadium/Qatar și Haven/Chile!
    Skin-uri noi cu portocaliu și verde
    FGM-172 SRAW
    Antiaeriană nouă EBAA WILDCAT GILDED HAVOC
    Skin nou pentru avionul rusesc Su-57

    Și pare că vor fi incluse bombardiere stealth futuriste - pare să fie B-21 Raider, care tocmai a fost introdus în aviația americană din 2023, considerat bombardierul viitorului.


  4. #184 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Intotdeuna mi s-a parut o idee foarte buna sa se foloseasca in jocuri locatii reale, ca aici (Qatar si Chile) si in general cred ca aceste companii nu realizeaza ca destui gameri sunt bolnavi de nationalism inchipuit (ca mine) si ca ar cumpara/juca acel joc strict pentru treaba asta.
    De ce ai vrea sa numesti o harta doar 'Heaven' cand, daca ii spui 'Heaven - Chile', poti atrage cativa playeri in plus (5, 10, 25, 15.000?)?

    Spre exemplu eu m-am lasat de Battlefield de 1 an, dar daca introduceau prin absurd o harta say... 'Castle - Sinaia' sau whatever... 'Marketplace - Tecuci', cumparam instant Battle Pass si probabil ca petreceam inca 50 de ore in el, lejer.
    Sunt constient ca pornirea mea este o afectiune psihica si mi-o asum, dar de ce sa nu profiti de astia ca mine daca ai ocazia?

  5. #185 SP
    Member olteanug's Avatar
    Se practică demult prostia asta de denumire a hărților.
    Pe mine mă bulversează mai tare că au trecut aproape trei ani și nici acum n-au mai lansat încă vreo două-trei facțiuni și un single-player campaign ca să dea un mesaj în contextul actual.

    Păi când e război NATO-Rusia în anul 2042, asta într-un în scenariu în care Ucraina pierde războiul până în 2030-2040 și e cucerită de Rusia, mă aștept să văd un război serios în Estul Europei redat într-un Battlefield.

    Mă aștept să văd multe facțiuni pe acolo care se apără împotriva Rusiei: țările baltice și România (dacă nu pică și capitulează în primele zile de război), să fie Polonia, Suedia, Finlanda și rezistența ucraineană din exil, apoi, cu siguranță Marea Britanie, Germania și Franța (că tot zice Macron că trimite trupe în Ucraina), poate și Turcia.

    Trebuia să apară în joc tancuri Leopard, Challenger și Leclerc, avioane Eurofighter, nu doar avioane F-35 și tancuri Abrams de fabricație americană. Că nu doar cu astea o să ne luptăm.

    Puteau să fie bătălii navale în Marea Neagră în joc, să putem folosi un ditamai distrugător sau să operăm un portavion din care să decoleze jucătorii cu toate avioanele F-35 și F-16, să se dueleze cu jucătorii din tabăra rusă care pilotează SU-57, plus o mai mare varietate de drone.
    Harta din Canada e perfectă, când intru în ea, parcă îți arată cum se vor apăra americanii și canadienii împotriva invadatorilor ruși peste 20 ani. Era tare dacă băga și Alaska, că teritoriul său e mai degrabă vizat de Rusia.

    De ce naiba au băgat hărți în Qatar, Chile, Panama, Iran, Antarctica, Egipt, Africa de Sud....cum să ajungă rușii până acolo și de ce ar face-o??? Pentru a fura niște tehnologii și arme? Înțeleg, cu mercenari și non-pats și ca să ne arate consecințele schimbărilor climatice, cu uragane, tornade și furtuni de deșert, dar nu-și au rostul. Mergea dacă băgau ca facțiuni țări africane, musulmane și sud-americane, sau mai multe PMC-uri.

    Asta cu Non-Pats sună aiurea. Pe lângă faptul că tu te joci cu un operator pe nume Anghel și îl vezi pe alt jucător din tabăra opusă că se joacă cu Anghel, cam ca în Overwatch.

    Mă frapează că se bat operatorii americani cu operatorii ruși în COREEA DE SUD. Păi stai, sud-coreenii, nord-coreenii și chinezii unde sunt?

    Oricum, BF4 mi-a oferit destul pe partea de Extremul Orient.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10

Similar Threads

  1. Battlefield V By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 386 Last Post: 05-01-2020, 02:13
  2. Vand Cont PSN Romania cu Battlefield 1, Battlefield V si God of War By tphaseitx in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 8 Last Post: 24-11-2019, 14:00
  3. Vand / Schimb jocuri PS4 - Battlefield V, Battlefield Hardline, Knack By lacatus88 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 2 Last Post: 29-10-2019, 12:35
  4. Replies: 3 Last Post: 05-12-2011, 14:35
  5. Battlefield 3 !!! By dorin_star in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 1 Last Post: 04-02-2011, 15:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts