Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 44

Thread: Stray

  1. #21 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Flop nu cred ca e, dar embargo-ul pare sa fie mai ciudat.
    Pentru Kena au aparut cu cateva ore inainte de lansare, si nu cred ca au avut ceva de-ascuns.

    Au mai aparut cateva review-uri foarte pozitive:

  2. #22 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Pentru Kena au aparut cu cateva ore inainte de lansare, si nu cred ca au avut ceva de-ascuns.
    Sincer, fix de asta-mi e frica. Kena a avut reviews mult prea bune, iar jocul a fost cel mult mediocru dar cu fancy graphics. Dar poveste, personaje, gameplay, mecanici, UI, interactiune si cam tot mai putin grafica si animatii, au fost cel mult mediocre.
    Ah si mult prea greu pentru genul asta de joc.
    Ala e un joc de cel mult 5-6...hai un 7, in niciun caz de 8-9.

    Oricum din cate am vazut, embargo-ul de reviews pentru Stray se ridica mai tarziu (ora 19 la noi), iar jocul oricum apare maine si este inclus in abonament, deci ne vom putea face o parere proprie destul de rapid.

  3. #23 SP
    Senior Member dronology's Avatar












    Review: Stray is a PlayStation Plus essential - https://www.videogameschronicle.com/review/stray/

    Quote Originally Posted by VGC
    Stray is a masterclass in environmental design, with one of the most engrossingly detailed game worlds we've explored. Like its protagonist it's a little on the short side, but what's here will stay with you for a long time. Essential.

    +Gorgeous world design that begs to be explored
    +Simplified jumping controls make navigation a breeze
    +You will care deeply for its robot population
    +The soundtrack is a thing of true beauty
    -It's sadly over all too soon

  4. #24 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - xx - PS4
    - 84 - PS5
    - 84 - PC
    OpenCritic:
    - 84
    Recenzii video:
    IGN:

    Easy Allies:

    Skill Up:

  5. #25 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Foarte faine note, congrats pentru BlueTwelve Studio.
    Ținând cont că Stray si Kena sunt ambele indie-uri si primele jocuri ale studiourilor, lansate in timpul pandemiei, mi se pare foarte impresionant.
    Poate că nouă par că sunt "doar de nota 5-6" dar faptul că sunt comparate cu alte jocuri AAA e o mare realizare.
    De exemplu Kena a primit o mulțime de premii "indie game of the year".

  6. #26 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce ciudat mi se pare ca ACG a fost refuzat cand a cerut cod de review pentru Stray

    Cat de Kena, normal ca a primit o multime de premii, pentru ca ele sunt bazate cumva pe notele primite, iar notele primite au fost date de publicatii, iar ele nu denota neaparat calitatea jocului. Lumea a fost impresionata de grafica si animatii - cred ca toata lumea care l-a cumparat, l-a luat din motivul asta - dar sunt curios sa vad cati l-au si terminat deja - procentual vorbind, din cati l-au achizitionat.
    Pentru ca, dupa cum ziceam, este un joc greu si prost facut.

    Anywho, astept sa-l vad live pe PS si o sa-l si incerc.

  7. #27 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Kena a fost super, nu doar grafica a fost OK, tot jocul a fost dragut!
    A aparut Stray pe Extra? Are implementat HDR?

  8. #28 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    A apărut pe PS+ Extra/Premium. Nu are HDR.

  9. #29 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Reviewer-ul de la Push Square zice ca jocul ruleaza in 60FPS cu HDR: https://www.pushsquare.com/reviews/p...comment7094616 .

  10. #30 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Profesioniști adevărați, ce să zic? Oamenii scriu review-uri la jocuri si nu's in stare sa isi dea seama că jocul NU are HDR.
    Probabil au PS5-ul setat pe HDR always on. Asa orice joc apare că rulează cu HDR, chiar daca nu are.

  11. #31 SP
    Member iionut's Avatar
    L-am descărcat pe la ora 11 și până la ora 15 nu l-am putut lăsa, e captivant și a trebuit să cedez ca să mănânc. Grafica arată foarte bine, la început nu înțelegeam de ce nu poți să sari când vrei, dar mă gândesc că au pus asta ca să nu ai probleme când te cațeri și să ratezi aterizarea, până una alta miau miau

  12. #32 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, easy platforming e ceva pus la plusuri in reviews, desi teoretic este un mare minus in orice joc 3rd person...ever.

    L-am descarcat si eu. Astept sa-l pornesc diseara. Chiar sunt curios care-i faza cu el

    ---------- Post added 19-07-2022 at 22:16 ----------

    LE: am jucat vreo ora. E simpatic, dar nu prea inteleg toata tevatura asta si notele super mari.
    Oare sunt asa pentru ca e singurul joc in care controlam o pisica?

    Adica, nici nu inteleg ce fel de joc este. E ceva gen "on rail" doar ca apesi tu pe buton de fiecare data cand trebuie sa urci/cobori, dar nu e ca si cum poti urca/cobora oricand, oriunde.
    Poate adventure, pentru ca te plimbi pe coridoarele alea, totul super inchis si liniar. Am descoperit si ceva puzzles simplute.

    Grafic e departe de orice aratau ei initial in acele concept thingies. Cred ca fix lipsa HDR-ului il face mai "normal", dar nu arata rau.

    Anywho, o sa-l continui. Poate devine mai bun cu timpu.
    Momentan e doar simpatic - un fel de simulator de mers cu pisica si colectat chestii.

  13. #33 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O comparatie mica:



    ---------- Post added 21-07-2022 at 20:52 ----------

    M-am uitat destul de atent la video dar nu am auzit sa mentioneze ceva de lipsa HDR. Nici in articolul de la eurogamer nu o fac.

  14. #34 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Deci cum e? L-a jucat/terminat cineva? Care sunt parerile?

    Eu am reusit sa-l termin, cu destul de greu pot spune.

    De la jumate in colo, cam de cand pleci din primul oras, mi se pare ca a fost totul de umplutura si facut doar ca sa fie, super neintuitiv si intortocheat.
    Judecand strict ca ce este si nu ca ce putea fi (desi potentialul era masiv dpdv miscari si ce poate face o pisica) este doar un adventure game de duzina, cu puzzles neinspirate, cu momenten de haos total si momente cand efectiv nu stii ce trebuie sa faci si pe unde sa mergi si te plimbi degeaba prin oras, sperand sa gasesti ceva care parca nu mai vine.

    Grafic arata foarte bine overall, ajutat foarte mult de iluminarea globala pre baked si de reflexiile care ma duc cu gandul la cyberpunk.

    Are un 6-7 din partea mea.
    Cel mai probabil voi uita de el in cateva zile.

  15. #35 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Mie mi-a placut. La misto am zis ca da-l dracu de elden ring, oricum am fost pretty crap la el, asta e my game of the year. E creativ, nu numai prin protagonist (chestie care a fost cam low hanging fruit, majoritatea pasionatilor de pisici sunt fanatici cu ele) si pe alocuri mi s-a parut extrem de amuzant. Nu stiu de ce, poate pentru ca am doua pisici si am regasit o gramada din atitudinea lor capturata in joc, sau poate pentru ca m-am saturat de jocuri care se iau extrem de in serios desi par facute cu spreadsheet in fata, nu de oameni.
    Grafic arata bine, cam toate zonele sunt extrem de detaliate si personal nu am patit sa fiu blocat la puzzles. Oricum ai drona care la nevoie te ajuta cu hints iar story ul desi nimic revolutionar, se leaga destul de bine, are momente de stealth mai bine realizate decat multe jocuri "AAA", side quests (destul de fetchy) etc

    As cumpara un Stray 2, cu o noua idee si/sau expanded scope.

  16. #36 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si eu am 2 pisici si chiar mi s-a parut foarte tare faptul ca una din ele s-a activat calumea cand ma jucam, gen nu doar se uita la ecran, dar miorlaia si ea si mirosea pisica de pe ecran, se freca de controller cand torcea aia din joc. Foarte tare faza asta.

    Dar in rest, nu la puzzles m-am blocat, cat la gasit locatia x din al doilea oras, despre care nu stiam nimic si chiar dupa ce o gaseam, cand trebuia sa ma intorc, ma invarteam o gramada acolo pana o regaseam.

    Pe partea de level design mi s-a parut crappy rau de tot, cel putin


    Anywho, e bine ca a prins la oameni si e apreciat. Daca ar fi toti asa hateri ca mine, nu s-ar mai face nimic

  17. #37 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    L-am jucat si eu pana la Antvillage, unde l-am abandonat si l-a terminat logodnica mea. Ea a fost foarte incantata de joc, dar eu nu ma intreb si acum cum e posibil ca odiosenia asta sa aiba note de peste 8. Pisica e adorabila si chiar m-am simtit ca o mata jucand, iar pe partea de level design mi s-a parut excelent (scuze Razvan, chiar mi-au placut nivelele). Orasele au foarte multa verticalitate, nu mi s-a dat mura in gura ce am de facut, nu am simtit ca imi subestimeaza nimeni inteligenta, si am fost lasat sa descopar in ritmul meu toate personajele, side quest-urile lor si scurtaturile prin oras.

    Trecand insa peste nivelele reusite, ce ramane la acest "joc"? 5 ore in care nu faci nimic altceva decat sa apesi X. Un gameplay atat de plictisitor nu poate fi salvat nici de cei mai buni designeri din lume. Mai sunt unele jocuri care au gameplay plictisitor, dar care compenseaza printr-o poveste interesanta, insa aici nici de asta nu am avut parte. Nu mi-a pasat deloc de roboti sau de mata, si nu am ramas cu niciun "greater meaning" dupa ce am aflat finalul de la iubita mea.

    Daca l-ar fi numit Assassin's Creed: Cat Edition ar fi luat tot note de 8 fiindca toti criticii noteaza cu 8 orice ciorba open world reincalzita. Nvm e clar de ce are note mari.

  18. #38 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Tind sa-ti dau dreptate referitor la level design, dar probabil faptul ca nu am atat de mult timp liber m-a facut sa simt ca o corvoada gasitul locatiilor si oamenilor.
    Primul oras mi s-a parut foarte misto, atat dpdv verticalitate, cat si micile puzzles pentru urcat si coborat.

    De la Antvillage

  19. #39 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    True, Antvillage m-a frustrat si pe mine. De ce dracu pot sa sar pe unele din scari dar nu pe altele ? Personal am fost foarte intelegator cu "press x to jump" dar cred ca a fost o greseala serioasa sa ai in acelasi environment decor care se comporta altfel la distanta de 10 secunde, doar pentru ca vrei sa ma fortezi sa folosesc o cutie, nu scara. Las-o dracu de cutie, ca nu aduce in realitate nimic nou, din contra, e confusing ca stau in fata unei ALTE scari, pe care subit pisica nu mai sare.

    Chestia din canale pe de alta parte mi-a placut. Nu stiu daca asta si-au dorit, dar a venit suficient de brusc si era extrem de diferit fata de ce facusei pana atunci ca cel putin asupra mea sa aiba efect de good "wtf".

  20. #40 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Eu nu l-am jucat, dar chiar am fost curios sa vad care e faza cu notele astea mari si m-am uitat la vreo 40min gameplay. Ce am vazut a parut super plictisitor. Dar ce stiu eu, vad ca lumea are tot felul de placeri obscure (aviz jocului cu spalatul caselor recent lansat pe care multi il adora )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Europa va primi Catherine Stray Sheep Edition By Tudoran in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 03-12-2011, 16:35

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts