Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Europa va primi Catherine Stray Sheep Edition

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Europa va primi Catherine Stray Sheep Edition

    Uneori noi europenii suntem cei mai ghinionisti: foarte multe jocuri sunt lansate destul de tarziu fata de restul planetei sau si mai rau, nu le primim deloc. Catherine din fericire (daca se poate spune asa) se afla in prima categorie, versiunea europeana urmand sa se lanseze in februarie 2012. Dar totusi Deep Silver, publisher-ul european, a decis sa indulceasca un pic situatia, anuntand o versiune de colectie pentru Catherine care se va numi "Stray Sheep Edition". Un nume dragut, cu un continut si mai dragut. Pentru 54.99 de lire o sa primiti urmatoarele lucruri: un tricou Rave-T exact cum poarta si Vincent (personajul principal) in joc, doua suporturi pentru pahare (personalizate ca altfel nu aveau nici un farmec), un poster cu Catherine EXCLUSIV acestei editii si bine-nteles cutia de pizza in care se vor afla toate cele mentionate mai sus (fara boxeri si huse de perna de data asta). De asemenea, cei de la Deep Silver nu au mentionat nimic de vreun pre-order bonus (cum s-a intamplat la americani).

    Deci daca vreti ceva diferit si nu va deranjeaza sa purtati chestii roz, atunci collectors edition-ul acesta isi va merita banii. In caz contrar, mai aveti timp sa strange, deoarece Catherine se lanseaza abia anul viitor in februarie, atat pentru PS3 cat si pentru Xbox 360.
    Attached Images Attached Images catherine_ps3.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Pampoanele, papusa Barbie si produsele de igiena intima sunt, din pacate, neconfirmate inca. Publisher-ul ar fi vrut sa puna si o cutie de bere langa cea de pizza dar producatorii nu au fost de acord, Matsutoyo Tayomo, Lead Programmer, declarand "we wanted to give the real Catherine experience to all gamers out there and beer's just not gay enough''.

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah, ce urasc... iar a luat-o razna sistemul de attachments... Urc din nou imaginea cu pachetul..
    Attached Images Attached Images catherine_ps3_stray-sheep-edition.jpg

  4. #4 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    hell yes! asta e joc pentru cei care nu ai iubite

  5. #5 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    hell yes! asta e joc pentru cei care nu ai iubite
    sau care vor ceva mai diferit . Eu o sa vreau sa il cumpar cand o sa mai scada pretul un pic (oricum in momentul de fata am peste 20 de jocuri care ma asteapta). Dar din cate am vazut Catherine chiar pare a fi un joc foarte bun si probabil cel mai bun de la Atlus (nu ca nu mi-ar fi placut Persona 4 )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Catherine By ReNeGaDe124 in forum Console Club
    Replies: 47 Last Post: 27-12-2012, 16:16
  2. Replies: 6 Last Post: 27-10-2011, 15:12
  3. Replies: 3 Last Post: 25-10-2011, 14:19
  4. Red Dead Redemption va primi GotY Edition By Tudoran in forum Console News
    Replies: 10 Last Post: 04-08-2011, 15:33
  5. Replies: 0 Last Post: 19-07-2011, 08:20

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts