Discover It Takes Two, the next EA Originals title from Hazelight.Originally Posted by Electronic Arts
Discover It Takes Two, the next EA Originals title from Hazelight.Originally Posted by Electronic Arts
Nu am inteles nimic din prezentarea jocului, dar daca e de la Josef Fares, sigur o sa fie ceva super reusitPentru mine Brothers si A Way Out au sarit la un kilometru in evidenta in ceea ce priveste ideea din spate.
Nu am auzit si nu stiu cine-i Fares asta dar Brothers a fost super, A Way Out nu am apucat sa-l joc si nu stiu daca ma insel sau nu dar parca era ceva joc ce se putea juca doar co op?
Numai de bine despre joc
Iar 90-ul de pe Metacritic ma unge pe suflet
ACG review:
Fenomenal joc
Am jucat doar vreo 30 min cu un prieten (el are jocul si mi-a dat invite) si am jucat pana am trecut de primul boss si...
Arata incredibil de bine si super detaliat, fara pic de texture streaming chiar si la viteza foarte mare. Ecranul este impartit in 2 in gameplay si o singura bucata in cutscenes care sunt in game, deci nu exista trecere ciudata intre cutscenes si gameplay.
Controlul este super responsive iar partea de platforming + co-op este foarte misto facuta
Momentan singurul lucru care m-a deranjat a fost sunetul la inceput (jucat doar pe casti cu 3d audio activat pe PS5), cand vorbeau parintii in curte si se auzea cu ecou, de parca vorbeau intr-o sticla. Si a mai avut cateva scapari pe partea de sunet/voce, dar mostly, este foarte bine facut inclusiv mo-cap.
Pentru cei interesati de varianta pe disc, il gasiti la Altex, eu l-am cumparat din Altex TM la pretul de 199 ron. As avea o intrebare pt cei care l-au jucat deja pe ps5, cum va dati seama daca e varianta de ps4 sau ps5? la mine e destul de confuz, a facut 2 update-uri dar nu imi spune nicaieri ca ar fi vorba de varianta de ps5
Daca e varianta de ps4 iti scrie langa nume cand selectezi jocul. Daca e de ps5 atunci nu apare nimic.
Vezi in store ca vei gasi un update pentru PS4 to PS5 pentru disk (sunt 3 lucruri cand cauti It Takes Two - jocul normal, Friend pass si acel free upgrade for disk users).
Am jucat vreo 3 capitole cu prietena, I swear ca nu ne am mai distrat asa de mult la co op pana acum, fiecare nivel e diferit si gameplay ul este aleways fresh, daca aveti a better half sau un amic bun il recomand, merita fiecare banut , also , **** the oscars).
Chiar ma bucur ca a castigat. Este un joc excelent ce nu trebuie ratat de niciun fan al genului - ma rog, fani...pentru ca nu merge decat la dublu![]()
Bookmarks