Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 229

Thread: FIFA 21

  1. #161 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Am jucat si eu meciul de intro si mi se pare ca arata f fain. Este upgradul grafic pe care il astept de cativa ani in Fifa.
    Cum nu ma joc online, nu prea imi pasa de ce se intampla la UT, asa ca ma bucur sa imi scald ochii in noua grafica si intr-un gameplay ceva mai fluid.

  2. #162 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    E ciudat ca fac asa. Ar trebui sa ramana trofeele, desi am observat si la PS5 acelasi lucru. Desi raman trofeele si se transfera, jocurile apar de 2 ori in lista de trofee - odata cu 0%, ce jucasem in versiunea de PS4 si odata acum, pe PS5, cu ce s-a transferat.
    Exact...

  3. #163 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E nasol si pot intelege ca este deranjant pentru multi oameni, mai ales pentru trofee hunters, dar personal nu ma deranjeaza. Nu-mi pasa cat de putin de acele trofee

  4. #164 SP
    Member clax_117's Avatar
    Am jucat si eu aseara pe PS5 doua meciuri si am avut probleme cu controllerul, in sensul ca, desi dezctivam toate vibratiile din setari, in joc tot aveam vibratiile pe controller, iar cele de pe triggere sunt deranjante pentru mine pe online. A mai intampinat cineva problema asta ?

  5. #165 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Trebuie dezactivat de tot din consola, nu nerge din joc.

  6. #166 SP
    Manager paul's Avatar
    For example, FIFA 21 benefits greatly from the PS5's Activities feature. Here, from the PS5 home screen, you can press a button to jump straight into the various modes within Ultimate Team without having to go through the main FIFA 21 menu first. Brilliantly, FIFA 21 next-gen ditches the annoying language selection when you boot up the game - something that has been a staple of FIFA for years. You have to log into EA's servers - there's no avoiding that - but I was able to go from the PS5 home screen to matchmaking a Division Rivals game in 20 seconds, which is remarkable. It really is quite the thing.

    And once you've got a match, the game itself loads really fast - so fast in fact that there's not enough time to check out your opponent's team, which flashes on-screen just before kick-off. This is a good thing, I guess! But it is handy to know what you're up against before you start a match. Perhaps the PS5 is running too fast for its own good here.

    What you'll notice right off the bat is a new isometric camera angle, which makes it look like you're watching a game on telly. It's a bit like the camera you get in PES - and reminds me of football games of old. I'm still working out if I'll stick with it. It does give you more of the pitch to see, which is great for picking out runs downfield. But the perspective does throw me off at times, particularly when I'm trying to track a high pass. It's new and novel!
    Getting into a FIFA 21 game on PS5 is super fast thanks to Activities • Eurogamer.net

  7. #167 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Exact...
    Ai dreptate xander ce au făcut acum nu a fost fair sau poate nu am înțeles noi
    Și eu credeam ca dacă ai versiunea de ps4 și iti face up la ps5 gratis cu salvările iti rămân și trofeele dar se pare ca nu e asa
    Adică sunt 2 jocuri diferite dar cum sau exprimat ei acum câteva luni nu dădea de înțeles asta

    ---------- Post added 04-12-2020 at 18:58 ----------

    Încercați camera aia noua e buna rau se vad altfel culoarele pentru pase și in careu la șuturi nu mai ratezi
    Eu am pus-o 15 cu 15height zoom

    ---------- Post added 04-12-2020 at 19:15 ----------

    E mai greu pe aparare dar dau goluri multe acum o medie de 4 pe meci și sunt în div.2

  8. #168 SP
    Member jon209's Avatar
    Se poate șterge versiunea de PS4?Odata cu upgrade-ul a instalat versiunea de PS5 separat

  9. #169 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Da, se pot șterge, apeși option pe iconiță și cred ca de acolo alegi ce să ștergi.

    ---------- Post added 05-12-2020 at 14:14 ----------

    Am jucat azi câteva meciuri de Champions, se mișcă la fel de greoi ca versiunea de PS4, la ping îmi arată între 20-30 de milisecunde și în joc ai impresia că întorc camioane pe teren.

    Urât pentru ca nu se poate spune că ar fi serverele aglomerate întrucât nu sunt la fel de mulți jucători în versiunea de PS5.

  10. #170 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Poti sterge versiunea de PS4, dar daca joci de pe disc o sa ti-o reinstaleze iar dupa ce repornesti consola. Cel putin mie asta mi se intampla cu toate jocurile pe disc care au versiune de PS5.
    Sper sa rezolve asta intr-un FW viitor.

  11. #171 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Au bagat si hair physics


  12. #172 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Doar eu nu vad un asa mare upgrade fata de versiunea curenta? Adica, cand te uiti la NBA 2K21 este cu cateva clase peste cand vine vorba de grafica. Sa nu mai zic ca, terenul arata foarte rau (Zici ca lipseste iarba 3D). Numai cand ma gandesc la cat de bine sunt realizate tribunele si oamenii in NBA 2K21 sau hainele si animațiile jucătorilor in miscare, fizica lor cu mingea.... fifa este la furat grav cand vine vorba de aceste aspecte.
    Momentan in ochii mei, este doar o îmbunătățire usoara pe iluminare, o îmbunătățire mica catre tribune si o îmbunătățire a fetelor jucătorilor, insa nimic special.

    Poate anul viitor daca vor trece la alt engine, sau sa fie gandit jocul in cap cu consolele NextGen, momentan eu unul sunt dezamagit...

    Este o opinie proprie...

  13. #173 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai sunt niste deferente colosale, de fapt.

    Avem 4k nativ (cel mai probabil) vs rezolutie dinamica pe PS4 Pro/Xbox One X si doar asta este monumental. Pe langa asta, se pare ca sunt texturi de calitate mai buna + aia cu fizica parului care este incredibila (sunt curios daca se vede/observa si in meci, sau doar in photo mode-u ala de la reluari).

    Also, mi s-a parut la minge ca ar fi vorba de alt fel de iluminare, dar nu sunt sigur.

  14. #174 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Toate schimbările alea sunt în Single Player eu nu am văzut nimic în UT.

  15. #175 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Pai diferenta intre 4K nativ si Dinamica nu prea se observa, mai ales ca atat pe Pro cat si pe OneX scalarea este foarte buna, iar fizica parului se vede doar in reluări. Era normal sa aibe texturi mai bune, insa ma repet, nu este nici un salt mare fata de ediția standard. In plus, iarba arata mai bine in ediția standard comparativ cu cea “NextGen”.

    Razvan, cred ca cel mai bine te uiti la un clip cu NBA 2K21 NexTGen ca sa intelegi de ce sunt dezamagit de upgrade-ul la Fifa.

  16. #176 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Stiu diferenta la NBA, dar acolo au facut downgrade intentionat la versiunea de PS4. Compara cu aia de anu trecut si o sa vezi.

    Iar aici chiar daca nu se vede asa usor diferenta de rezolutie, nu inseamna ca nu e acolo. Ci ca ne-am obisnuit noi cu canceru ala de rezolutie dinamica, sau cu jucat in rezolutie 2k cu upscalled in 4k, dar marketat ca fiind 4k.

    Daca te uiti la video 2 unde se vede clar diferenta, e penibil sa spui ca pe current gen este 4k cand abea acum avem 4k.

  17. #177 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Pai eu nu am comparat NBA cu versiunea jocului standard, eu am comparat NBA NextGen cu Fifa NextGen, din pacate Fifa nu este la acel nivel cand vine vorba de grafica. Daca tu vezi altceva e ok, insa eu vad un Fifa putin mai “frumușel” si atat, nimic care sa iasa din tipar.

    Cat despre curent gen, penibil sau nu, scalarea este destul de buna pe console, iar diferențele nu sunt asa mari precum crezi, sau vrei sa para ca sunt. Eu sincer judec dupa ce vad la mine pe TV, si ma repet, rezoluția nu este totul la un joc NextGen.

    Cum am zis, sper ca anul viitor sa fie un Fifa refăcut de la 0 pentru noile console.

  18. #178 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, dar fifa nu e facut si vandut separat. Also, e mai putin costisitor dpdv resurse sa ai 10 jucatori pe teren la calitate mai buna si multe ate detalii (gen iarba).
    Parerea mea e ca niciunu nu arata realist, ambele sunt supra saturate si cartoonish, dar da, NBA arata mai realist.

  19. #179 SP
    Junior Member EzPzTy's Avatar
    A mai intampinat careva probleme cu upgradeul la PS5? Eu nici pana acum nu am reusit sa-l fac. Am disc Fifa cumparat din MediaGalaxy, consola cu disc cumparata de la Emag. Cei de la EA support mi-au spus ca nu am entitlement activat in cont sau ceva de genul?!? M-au pus sa le trimit o poza cu discul si PSN ID scris pe o foaie..lol

  20. #180 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai fa chestia asta, poate ei te pot ajuta. In principiu nu ar trebui sa fie probleme, dar au tot fost probleme cu PSN-u si upgrade la anumite jocuri (vezi WD Legion) astfel ca cel mai probabil tot de la ei e si acum problema.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand cont origin cu FIFA 19 si FIFA 18 By RobertM95 in forum Software
    Replies: 0 Last Post: 05-07-2019, 22:30
  2. FIFA 18 By Melo in forum Console Club
    Replies: 236 Last Post: 02-08-2018, 20:47
  3. Vand Fifa 16 + Fifa 17 - PS4 By mihaixpp in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 0 Last Post: 10-11-2017, 12:02
  4. Replies: 0 Last Post: 23-12-2014, 19:45
  5. Licitatie: FIFA 05 si FIFA 06 GBA By Khan in forum Licitatii
    Replies: 3 Last Post: 14-06-2009, 20:39

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts