Project CARSOriginally Posted by SlightlyMad Studios
PS4, XONE, PC.
Project CARSOriginally Posted by SlightlyMad Studios
PS4, XONE, PC.
nicio tipenie de om, totul e mort. Nu inteleg oamenii astia, chiar sunt asa multumiti de ce fac cand e la fel ca alte 100 de jocuri lansate pana acum?
Exista urmatoarele nise in car racing games:
- Mainstream circuit simulator: Forza Motorsport si Gran Turismo acopera astfel toate platformele si n-ai cum sa le bati, deci n-are sens sa mai faci inca unul.
- Full circuit simulator: iRacing, can't get better than this, deci n-are sens sa mai faci inca unul.
- Open world arcade: Forza Horizon e rege, deci n-are sens sa mai faci inca unul.
- Street racing/story-based open world arcade: NFS deja tot bate la calul asta mort, deci n-are sens sa mai faci inca unul.
- Offroad racing: ai deja seria Dirt si Dirt Rally care acopera tot ce trebuie, deci n-are sens sa mai faci inca unul.
Asa ca de ce ai veni cu Project Cars 3 care e... neither here nor there? Ce nisa vrea sa atinga? Ce piata vrea sa ciupeasca? Pentru cine e jocul asta? Eu unul nu-mi dau seama. Singura categorie care este foarte subestimata si pare ca nimeni nu vrea sa se mai atinga de ea e aia umpluta de Driveclub si anume semi-arcade racing, non-open world. Classic, ca pe vremuri. Driveclub a fost beton nu doar pentru ca era BUN, dar si pentru ca nimeni n-a mai scos un racing game in nisa aia de la... f*ck, nici nu-mi aduc aminte. Masini stock, no tuning, "harti" liniare facute de mana care intotdeauna o sa iasa mai bine decat orice open world, mi-e greu sa inteleg de ce studio-uri cu pedigree si experienta continua sa faca lucruri care exista deja, pe niste piete deja saturate, in loc sa umple golul asta.
Bookmarks