Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 46 of 46

Thread: Atomic Heart

1. #41 SP
    Junior Member SieNoK's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post

Asta dupa ce trag de mine ca un caine sa il duc la final. Nu pot spune ca e un joc prost, din contra, a inceput cu niste elemente WOW si m-a tinut acolo.
    Exact asta am patit si eu, ai descris perfect. Am tras de mine ca un caine ca sa il duc la final.

Jocul e foarte dificil de digerat si provoaca un motion sickness imens. Dupa ce il jucam aveam dureri de cap si stari de voma pana ma culcam.

Cred ca la DLC-uri voi spune pas, cel putin la al doilea care pare o mizerie, primul e interesant ca e continuarea jocului.

Dificil de digerat mi se pare si Under the Waves, chiar nu am putut sa il termin, l-am lasat in dulap si poate-poate intr-o zi reusesc.

2. #42 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    M-am apucat si eu de el, intradevar seamana cu Bioshock, imi place lumea si jocul pana acum.
    Nu am avut motion sickness.

In The Vanishing of Ethan Carter mi-a venit efectiv rau de la motion sickness.

3. #43 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Quote Originally Posted by SieNoK View Post
    Dificil de digerat mi se pare si Under the Waves, chiar nu am putut sa il termin, l-am lasat in dulap si poate-poate intr-o zi reusesc.
    Ce e greu de digerat la Under The Waves? Ma gandeam sa il joc si eu.

4. #44 SP
    Junior Member SieNoK's Avatar
    Plictisitor, nu ai niciodata aer, nu pot face explorare linistit, upgradeurile sunt greu de facut si necesita niste chestii de care faci greu rost, foarte intunecat. Te trezesti ca ti se face scarba de controllerul ala.

Cauta pe undeva un trailer ceva, pirateaza-l pe PC, si abia atunci daca iti place cumpara-l. Imi pare rau ca l-am cumparat, dar am citit Quantic Dream pe el si m-am entuziasmat (degeaba).

5. #45 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Am inteles, multumesc de reply. Eram pe cale sa il cumpar. Trailer am vazut si mi s-a parut ok. Cand sunt nehotarat, caut un gameplay pe youtube(de obicei le evit), vad maxim 30 de minute si atunci ma decid.

De regula alternez jocurile. Dupa jocuri mai agitate, gen TLOU, Callisto, Days Gone, Dead Space, Alien Isolation, etc, joc ceva mai chill - Deliver Us The Moon, Deliver Us Mars etc. Ma gandeam ca si asta e in aceeasi linie.

6. #46 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu sunt extrem de critic de obicei cand vad buguri pentru ca stiu ce inseamna problemele de dezvoltare ale unui joc. Insa, cu tristete realizez la aproape 40 de ani ca n-am intalnit niciodata un joc atat de pilaf dpdv ar calitatii, cu atat de multe probleme, de la salvari corupte, la caderi prin harta care m-au obligat sa rejoc 4 ore, la inamici care nu iau damage, la waypoints care ma trimiteau la dracu, etc.

Pacat, pentru ca a avut si parti bune (grafica, baba, here and there), dar efectiv n-am putut sa ma mai bucur de ele de nervi si frustrare.
    Niciodata in viata mea nu am terminat un joc cu atata greutate si cu atata scarba de la Enter the Matrix incoace (varianta nu foarte oficiala).

Legat to poze, n-am putut sa mai fac nimic sa plec de acolo, a trebuit sa ma duc 4 ore in urma. Poate era feature, interesant numele obiectivului, tough...
    Pe urma, dupa ce-am facut backtrack ca un idiot 4 ore, am ajuns la boss arena si de draci n-am fost atent ca n-am suficiente healing items, intrand in boss fight cu zero sanse. E, o fi un autosave, zic eu. Nu nu, mi-a facut checkpoint dupa intro cutscene si ma spawna direct in boss fight. Remember the ... 'n-aveam salvare decat cu 4 ore in urma'? Well, guess what, cum iesi dintr-un walkthrough break ca asta? => Da-i load la ultima salvare, adica la:

Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    'n-aveam salvare decat cu 4 ore in urma'
    Attached Images Attached Images 2.jpg 1.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3