Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 46

Thread: Atomic Heart

  1. #21 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nu mă așteptam la 10, dar măcar un 8.5 as fi dorit.
    Skill Up confirmă unele chestii despre care ma temeam - spongy enemies si combat repetitiv / frustrant.
    Edit: e jocul perfect de Gamepass.

  2. #22 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce ciudat mi se pare ca jocul nu are HDR...rar joc un joc fara HDR si totul e asa gri si parca nu ma trage sa-l joc...

    Am intrat separat in settings la Xbox si la joc. Am activat manual totul - fortat si tot nimic.

  3. #23 SP
    Member Mishy's Avatar
    Mie mi se pare ca arata bine si fara. Pana acum imi place mult, un fel de Bioshock in Rusia.

  4. #24 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Atomic Heart

    Nu am zis ca nu arata bine fara, doar ca nu are HDR si se vede - totul este mai sters si parca are un filtru gri, la fel cum avea si RDR2.
    Nu prea inteleg de ce inca mai ies jocuri pe consola fara HDR...

    Eu nu inteleg de ce incepe atat de greu jocul.
    Sunt deja la a 3a repriza de joaca si cred ca-l inchid iar.
    Initial m-a pierdut la plimbarea cu barca. Apoi la liftu ala enervant dupa concersatia cu tipa aia de unde nu puteam sa plec pana termina.
    Acum zbor cu masina aia de ceva timp si deja imi vine sa-l sterg…

    Nu inteleg ce se intampla cu jocurile astea. Cum sa ai un start chiar atat de greoi?

  5. #25 SP
    Member Mishy's Avatar
    Greoi? Pentru mine a fost unul din cele mai bune introduceri de mult timp incoace la un joc.

  6. #26 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Au reparat ceva din problemele de performanta pe XSX?
    Stiu ca se tot plangeau astia de scaderi de FPS pe XSX/XSS, imi doresc mult sa-l joc, am urmarit ceva WT la theRadbrad si ma atrage, dar as astepta niste patch-uri inainte sa-l cumpar.

  7. #27 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Mishy View Post
    Greoi? Pentru mine a fost unul din cele mai bune introduceri de mult timp incoace la un joc.
    Ce anume?
    Ca jocul nu incepe pentru aproximativ 4h - sau asa mi s-a parut mie - te plimbi cu barca si poti sa misti putin camera, dupa care te pune sa mergi pe jos spre un punct la vreo 400m care par 5km, dar nu poti sa alergi, sa sari sau sa o iei pe alta ruta si esti obligat sa mergi incet printr-un fel de labirint facut de producatori din oameni pe care nu-i poti da deoparte si din funii peste care nu poti sa treci, pentru ca sunt ca niste bariere de ciment inalte de vreo 2m, dupa aia stai si o asculti pe duduia aia care vorbeste juma' de ora timp in care teoretic poti sa pleci de langa ea si sa vezi camera, dar practic trebuie sa te intorci la ea cand termina ca sa activezi ceva, dupa care te trimite in alta parte si tot nu poti sa alergi si dupa alte 30 de minute, ajungi la un lift care urca o gramada, ca sus sa se intample ceva intr-un cinematic si apoi sa fie nevoie sa cobori, ca sa te duci spre o masina si sa zbori cu o masina pe care nu o controlezi - deci alt cinematic - ca apoi sa ajungi la un alt cinematic cu un lift si treci si de ala, omori 3 robotei cu un topor si ajungi la un WC unde dai de alt cinematic care te baga in alt cinematic

    Eu l-am oprit aseara iar, cand a inceput baba aia sa traga cu RPG-ul si m-a bagat in alt cinematic. Efectiv e prea mult pentru mine.

    M-am reintors in el azi diminaeta si am jucat vreo 30 de minute si a semi-inceput ceva, dar acting ingrozitor din partea lor, intonatie de carton, liniile parca sunt scrise pentru ceva B rated movie, absolut oribil.
    Cand am vazut discutia cu doctorita aia - care a aparut out of the blue - si a intrebat-o cum o cheama si zice - we don't have time for this - da-mi chestia aia - si i-o dai si intrebi iar cum o cheama si-ti spune numele (?!?!?) si apoi faci tu ceva si te intreaba cum ai facut si-i spui - we don't have time for this

    In schimb inca ma atrage asemanarea asta cu Bioshock si tot trag de mine sa ma intorc la el + ca vreau sa-l gasesc pe RonanN1
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Au reparat ceva din problemele de performanta pe XSX?
    Stiu ca se tot plangeau astia de scaderi de FPS pe XSX/XSS, imi doresc mult sa-l joc, am urmarit ceva WT la theRadbrad si ma atrage, dar as astepta niste patch-uri inainte sa-l cumpar.
    Ce sa cumperi? E in gamepass. Baga linistit.

  8. #28 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu, chit ca ies in pierdere financiara am jurat ca nu le dau nici 1 penny pe Xbox Game Pass pana cand nu este in Romania, prefer sa ajut un magazin local sau fie si un gigant ca Altex/eMag decat sa le dau astora de la Microsoft bani 'din Anglia'.

    Eu nu mi-am activat de ceva vreme Game Pass si nici nu voi cumpara nici un item din store-ul de UK pana cand nu sunt recunoscut ca fiinta vie, oficiala, care castiga bani cinstit si le da jigodiilor prin VPN-uri sau tot felul de workarounds.

  9. #29 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Permanent member of the Atomic Heart (HOF) Hall of Fame Elite Panel Элитная панель Зала славы
    Attached Images Attached Images screen-shot-03-05-23-08.58-pm-copy.jpg screen-shot-03-05-23-08.59-pm-copy.jpg screen-shot-03-05-23-09.00-pm-copy.jpg screen-shot-03-05-23-09.11-pm-copy.jpg screen-shot-03-05-23-09.05-pm-001-copy.jpg

  10. #30 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Done! + un mic bonus.
    Attached Images Attached Images screenshot-2023-03-14-223222.jpg screenshot-2023-03-14-213625.jpg

  11. #31 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Faceti-va un bine si dezactivati Aim-Assist, in momentul in care aceasta optiunea este activata, sensibilitatea aim-ului creste considerabil si se misca haotic. In mod normal ar trebui sa fie o diminuare a sensibilitatii, aici este total invers si fara sens. In ambele teste miscam maximum analog-stick-ul in stanga-dreapta-stanga. Am facut un clip:




    Ador acest joc, imi place foarte tare. Il joc si colectez toate blueprint-urile, incerc sa descopar tot. Mi se pare o combinatie intre Bioshock, Wolfenstein si Metro, care totusi are un aer distinctiv.

    Insa

    Nu am intalnit vreun joc care sa aiba chestiuni atat de imbecile in interfata. De exemplu chestiunea prezentata mai sus, cu aim-assist-ul activat, parca sensibilitatea este 20/20 cand vrei sa tintesti un inamic, la cea mai mica miscare o ia razna aim-ul, totul devine perfect cand dezactivezi aceasta functie care, in mod normal, ar trebui sa ajute si sa functioneze total invers.

    Setarea sensibilitatii are acelasi grad de prostie, avem trei optiuni. Puteam trai linistiti cu sensibilitatea X/Y pe care o puteam selecta dupa preferinte. Ei au adaugat si o sensibilitate generala care functioneaza ca un multiplicator, insa nu ofera optiunea de sensibilitate pentru ADS. Why?

    Schimbatul armelor este grotesc si te obliga sa iei degetele de pe analog-stick, nu mi-am customizat niciodata atat de intens Xbox ES2-ul, si cu toate acestea inca nu am gasit o solutie perfecta pentru a putea schimba armele facil din butonul Y sau alta combinatie, ma obliga jocul sa iau degetul de pe LS si sa dau stanga-dreapta din D-Pad. Totul se putea rezolva foarte usor daca atunci dupa ce tot schimbai arma si treceai de ultima, ajungea din nou la cea dintai. Mai este si solutia sa stau apasat pe X pana apare weapon-wheel-ul, insa este moartea pasiunii in combat.

    Dupa atatea ore de gameplay, inca nu imi dau seama de abilitatea pe care o am selectata, pictogramele sunt foarte mici, au aceeasi culoare si arata similar.

    Viteza de deplasare se schimba considerabil cand nu mergi doar in fata, daca vrei sa ai un gameplay mai agresiv cu mult strafe, e cam greu. In stanga si dreapta se misca personajul cu o viteza mult mai mica. Acest lucru ar putea sa fie un plus fiindca ar fi mai apropiat de realitate, insa varianta perfecta ar fi fost o viteza uniforma la deplasare si adaugarea unui buton de spint.

    Te obliga sa iei degetul de pe aim cand ataci cu electro-shock, nu ai alta optiune decat Y pentru acest atac. Un atac de distanta. Eu mi-am customizat aceasta chestiune pe o pedala de la gamepad si ma mai induce in eroare cateodata fiindca pe ecran apare in permanenta Y la acest atac.

    Am mai intlanit multe chestiuni care nu tin de interfata insa nu m-au deranjat atat de tare, am avut vreo 5 situatii in care am ramas blocat intre cutii iar doua situatii in care story-line-ul nu avansa, a trebuit sa dau load game de la o salvare precedenta.

    Cu toate acestea, imi place la nebunie jocul!!!

  12. #32 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Va salut. Doar ce l-am început și eu dar am observat o chestie și nu știu dacă e o problema la mine sau asa e jocul. Doar ce am aterizat cu mașina și mi-a dat toporul, dar am observat ca nu funcționează adaptive triggers. Apas pe L2 și R2 normal fără sa opună rezistenta deși e activat din setări. E o problema la mine sau asa e el?

    ---------- Post added 04-04-2023 at 21:57 ----------

    Nici la shotgun nu funcționează adaptive triggers. Am mai verificat încă o data și e activat în setări, am închis și redeschis jocul și tot nu merge iar din ceea ce am citit pe net este implementat destul de ok în Atomic Heart și nu înțeleg de ce nu merge la mine

    ---------- Post added 04-04-2023 at 22:11 ----------

    Am reușit, pana la urma am la shotgun dar doar R2. Ma așteptam să aibă și la topor ceva

  13. #33 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    l-am terminat si eu ! Frumos ! Chiar aveam nevoie de o aventura nebuna ca asta. Bineinteles, facand abstractie de dialog (ca mai bine il faceau mut) si atitudinea de macho a personajului principal. Chiar aveti ce face si descoperi in el. Cand am auzit piesa de pe coloana sonora a filmului Annihilation am ramas masca. S-a potrivit perfect. Cred ca au licentiat-o , nu ?!?!

  14. #34 SP
    Manager paul's Avatar
    DLC #1 teaser:

  15. #35 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Piesa din teaser:

  16. #36 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Comrades, are you ready?! Atomic Heart - DLC#1 I BEA-D Teaser



    ---------- Post added 07-06-2023 at 18:16 ----------


  17. #37 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

  18. #38 SP
    Manager paul's Avatar
    Limbo is a strange world with inverted logic.

    Be ready to go back there, as #AtomicHeart DLC#2 will take place entirely in Limbo!

    What crazy things can be faced there?

    Enjoy our special #TGS2023 teaser and stay tuned!

    But remember:

    Rules have changed. Limbo awaits.

  19. #39 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Un articol interesant ❤ | Atomic Heart VOV-A6
    Attached Images Attached Images f2cdb10e7a9e92e3f707f0d41ee7c951d504ad92.jpg

  20. #40 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Planuiam sa termin jocul asta si sa nu postez nimic despre el intrucat nu imi transmite nimic extrem, este un joc al paradoxurilor pentru mine, inclusiv dpdv grafic, un capitol in care nu prea ai cum sa te afli si in zona calda si in cea rece in acealasi timp. Cum poate un joc care arata atat de bine la interior, exceptional as spune pe acoluri, sa fie atat de gri si de plictisitor dpdv al graficii la tot ce inseamna exterior?

    Revin la motivul rant-ului. Intotdeuna am urat din suflet jocurile in care se introduc cu foarte mult sictir elemente de gameplay care sunt absolut penibile si inutile. Sunt undeva pe la mijlocul jocului si a trebuit sa fac pauza de nervi.

    Este un obiectiv la care trebuie sa accesezi un buton ca sa pornesti whatever, iar butonul se afla in spatele unei usi care, atentie, poate fi deschisa doar cu ajutorul unui magnet. Ce credeti, personajul central poseda aceasta 'putere', sa traga chestii cu un magnet care ii iese din palma. Om normal ai zice bine ma, ma duc, apas RB pe magnet si deschid usa sa apas pe buton. Nu nu..., nu poti sa apesi RB in fata usii, trebuie sa te urci intr-un turn la dracu cu carti, unde apesi pe alt buton care te baga intr-o harta mizerabila, de unde te poti conecta la niste camere video (watchdogs alike) de unde atentie... poti apasa RB sa folosesti magnetul. Ultima oara cred ca m-am enervat asa la niste puzzles inutile la Fenyx Rising, cand trebuia sa muti 15 cutii ca sa o muti si pe a 16-a ca sa mai poti muta inca 11.
    Asa ceva?

    Asta dupa ce trag de mine ca un caine sa il duc la final. Nu pot spune ca e un joc prost, din contra, a inceput cu niste elemente WOW si m-a tinut acolo. Interioarele arata fabulos, un exemplu de cum ar trebui folosita iluminarea in orice spatiu interior, fara a folosi HDR!
    Nu stiu, poate povestea scrisa pe etichete din alea post-it, poate faptul ca am facut greseala sa-l iau dupa A Plague Tale series... chiar nu stiu, dar ma impacasem cu ideea ca trebuie sa-l duc pana la final impotriva vointei mele si in 2 saptamani voi fi uitat ca a existat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 29-03-2012, 11:24
  2. Replies: 0 Last Post: 25-12-2011, 07:12
  3. StarCraft 2 Heart of the Swarm By sam in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 23-10-2011, 17:50
  4. StarCraft II: Heart of the Swarm Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 0 Last Post: 01-06-2011, 06:05
  5. Iron Man Heart case mod By Christien in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 2 Last Post: 09-08-2009, 19:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts