Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 47

Thread: Masina preferata in racing games

1. #21 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Kartul lui Mario

De la Porche 2000 nu am mai jucat nimic serios cap coada pe nici o platforma, poate putin Burnout, dar foarte putin. Nu ma mai atrage genul deloc. Pot sa jur cu mana pe inima ca NFS4 pe PC m-a lasat praf la vremea lui, aveam si un sistem destul de teapan pe atunci. Sa nu mai zic de varianta pe PS1 ce era praf la grafica si nu l-am putut juca.
    Eu chiar tin sa fie luat in serios acest thread facut de nameless. Decat raspunsuri de genul: "Kartul lui mario" sau "Batmobilul" mai bine deloc. Ideea topicului este sa ne zici ce masina iti place si ce nu-ti place. Nu ne intreseaza ca de la Porche 2000 nu au mai facut firmele de gaming masina sa te satisfaca.

L.E: Nu ai derenjat, dar nici nu ai zis nimic legat de topic (cel putin, nimic serios)

2. #22 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pai si eu sunt foarte serios cand fac aceasta afirmatie. Sorry daca am deranjat, dar asta este convingerea mea, nu stiu de ce pare ca iau in neserios topicul.

3. #23 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Hai sus cu masini serioase

4. #24 SP
    Junior Member Stealth's Avatar
    + Subaru Impreza, EVO9 si Pagani Zonda F
    - muscle cars, ambitious but rubbish

5. #25 SP
    Member L0G1X's Avatar
    + 1999 Mine's Skyline R34 GT-R
    + 2007 Nissan GT-R
    + BMW M3 E96 Coup�
    + Mitsubushi EVO X MR SST
    + 2006 Subaru Impreza WRX STi
    + Lamborghini Gallardo Superleggera
    + Audi R8 V10

- Chevrolet Corvette
    - Ford Mustang
    Attached Images Attached Images skyline.jpg

6. #26 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Ador Mitsubishi-ul. Masina mea preferata este Lancer Evolution IX MR, mai ales daca cei de la Ralliart au apucat sa puna mana pe ea. Same goes for video games.In orice joc prima mea alegere este Evo9 si raman cu ea cat pot. Trag si matza de coada daca trebuie just to play a lil longer with it. A 2-a ar fi Mistubishi Eclipse, modelul nou, si spun asta pentru ca m-a impresionat cum se comporta in DiRT 2.

Wish it had a lil Evolution written down there...
    Attached Images Attached Images shift-mitsubishi-evo9-1-640x360.jpg dirt2-screenshot_viewer_medium.jpg 10729_128429793499_511678499_2529603_6077952_n.jpg

7. #27 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    bestie man! ce n-as da sa conduc un Evo... ce model e Mitsu' tau? sunt curios de ce nu-ti place Evo X mai mult, tine de obisnuinta sau dupa parerea ta e mai slab in anumite aspecte?

8. #28 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Pai eu am Lancer IX clasic sedan 1.6 si sunt mega multumit de el. In primul rand EVO X este o tranzitie prea brusca fata de modelul precedent, lucru neobisnuit pt producatorul japonez. Intr-adevar are un aspect mult mai compact dar mie mi se par prea europenizat(asta pe parte de looks and charms ). Ador marcile japoneze de cand sunt mic si imi amintesc de primul meu burago primit, un evo V Xavier Pons limited edition si mi se pare ca designul original ce a apartinut modelelor care au inceput sa aiba renume in wrc se potriveste cel mai bine. Ca si performante stiu sigur ca evo X e mai rapid decat taticul sau dar pe baza de stabilitate, control si acceleratie IX-le s-a descurcat mai bine. Nu-i cazul sa-mi exprim opinia despre evo care are 280 de cai respectiv 300 pe X cand eu am un amarat de 1.6 16v Anyways mitsu ramane my favourite video game car

9. #29 SP
    Junior Member KRATOS7's Avatar
    MITSHUBISHI LANCER EVOLUTION 7(in mai toate jocurile cu masini doar cu asta joc ...daca este )
    Attached Images Attached Images evo20.jpg8033915c-7e5d-4a02-ba88-2aad638612b0large.jpg

10. #30 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Citroen GT - GT5
    Attached Images Attached Images citroen-gt.jpg

11. #31 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Mazda RX7, o ador in jocuri.
    Attached Images Attached Images mazda_rx7_03.jpg

12. #32 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    posesor de mazda..in orice joc cu masini care il prind...caut o mazda...
    mazda 3 mps [speed versiunea la americani]
    rx 8
    rx 7'le
    mx5-ul
    si luat pachetul de la forza 3 cu mazda 2 [masinutza mea :X] si furai-ul
    mai prind un vw scirocco ...imi place mult masina aia .. un camaro cateodata..acu depinde de joc

13. #33 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Sunt fan Lamborghini, deci e clar ca aleg Lambo oricand e posibil.

Reventon e bestial, dar nici Diablo sau Gallardo nu-s rele deloc. Iar daca e sa fie...si anticul Countach e bun.

Apoi vine Ferrari, ador F50-ul.

Daca jocul n-are masini super sport, ci de astea mai de strada sau rally, atunci imi place sa aleg Subaru Impreza WRX STI...

14. #34 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    eu sunt fan BMW si fan Porsche.
    +Am jucat in Nfs shift cu Bmw Z4 M coupe , care e foarte dificil de controlat daca ii faci toate upgrade-urile, apoi masinile Porsche Gt2, Cayman, Pagani Zonda R si ca sa fiu in ton cu toata lumea, Lotus Elise pe traseele sinuoase. O impresie buna in shift mi-a facut-p Lambo Murcielago. - e printre cele mai bune de acolo.
    -nu pot sa joc cu Dodge Viper, am o aversiune fata de model , mi se pare ca nu ia nici o curba cum trebuie.

Jocuri cu masini parcuse: Nfs-urile - toate , mai putin Undercover si pro street.
    Gt4(ps2), Gt Legends(pc), F1 2000(pc), colin mcrae 3 , (alte versiuni WRC), xpand Rally etc.

Ador jocurile cu masini in general, in special simulatoarele. Astept cu nerabdare GT5

15. #35 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    In GT5: Prologue mi-au placut foarte mult Nissan GT-R, Ferrari F430, Audi R8 si Ford GT. In altele prefer Lambo, Ferrari ( mai ales F430 Spyder), Golf R32/GTI, BMW, Pagani, Audi si anumite MB ( in general SLR). Ca experiente neplacute... Koenigsegg, in majoritatea jocurilor mi se pare foarte greu de controlat.

16. #36 SP
    Banned Siempre's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    cred ca n-ai citit bine numele topicului, in ce Racing game apare masinuta asta?

17. #37 SP
    Quote Originally Posted by Siempre View Post
    cred ca n-ai citit bine numele topicului, in ce Racing game apare masinuta asta?
    Eu cred ca nu ai jucat GT5.

18. #38 SP
    Banned Siempre's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Eu cred ca nu ai jucat GT5.
    NU, fiindca nici nu a aparut lol
    probabil te referi la gt5 Prologue?

19. #39 SP
    Conteaza ca nu am scris Prologue? Tu ai scris " in ce Racing game apare masinuta asta? " eu am raspuns. Vroiam sa scriu Gran Turismo, dar poate crezi ca, ma refer la primul GT.

20. #40 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by Siempre View Post
    Daca citeai bine gaseai raspunsul, daca vedeai filmuletul gaseai raspunsul. Data viitoare nu te mai grabii. Ciao

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast