Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 79

Thread: Evolutia colectiei mele de jocuri

1. #21 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    pai incercati sa folositi functia de tabel

platforma | 2009 (nr jocuri)

consola 1 | numar

consola 2 | numar

si la sfarsit in fereastra Advanced option aveti butonul TABLE (in dreapta sus) care pune tagurile

[table] si [./table] (fara .)

si va arata la fel de frumos ca in postul meu (primul post) -> am editat eu pentru userul de deasupra e simplu - incercati si voi - se face si sortarea automata daca se foloseste pentru primul rand tagul [table=head]

2. #22 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    am facut eu simplist pt cele postate pana acum

3. #23 SP
    Am gasit si lista de jocuri din 2006 pe care am atasat-o la primul post avand in vedere ca eu m-am apucat la jumatatea anului 2005 as putea spune ca este aproape primul an de la inceputul colectiei (hai sa zicem 1 an si jumatate). Enjoy

4. #24 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    O evolutie a colectiei cu Zelda ar fi tare Sunt curios care au fost primele ca sa stim cum a inceput pasiunea si care a fost primul cu care ai adormit sub perna

5. #25 SP
    Member Snoopz's Avatar
    platforma 2009
    PS 1 3
    PS2 6
    PS3 2
    defapt nu e o colectie ...este o adunatura de cateva jocuri

6. #26 SP
    E foarte greu de spus - dar primul meu zelda a fost asta

-> Zelda a link to the past/Four sword adventures de GBA - era in perioada cand ma apucasem de colectionat - a fost cumparat de la un user de pe computergames impreuna cu jocul Castlevania Circle of the moon - ambele complete (si intr'o stare foarte buna) - pretul platit a fost undeva la 110.000 lei vechi (pe vremea aia insemna destul de mult)

Culmea este ca nu jocul cu zelda a fost cel care m-a atras ci cel cu Castlevania (fiind si unul dintre jocurile mele preferate)

In mod sigur jocul cu Zelda care m-a tinut in priza cel mai mult a fost Zelda Minish Cap - pe care l-am jucat aproape 8 sau 9 ore in ziua cand l-am cumparat (mai exact pana cand s-a inchis GBA ul pentru ca nu mai avea baterie ) si noroc ca s-a inchis ca altfel il terminam pentru ca mi-a placut foarte mult.

7. #27 SP
    Member maweryck's Avatar
    rodarkone am si eu o curiozitate personala : de jucat te mai joci ? Ma gandesc ca si colectionatul asta in sine devine un joc . Nu stiu daca am reusit sa ma fac inteles ce incerc sa aflu ....daca jucatul mai are acelasi gust , acelasi fun .

Multumesc . Bafta

8. #28 SP
    Da ma joc - insa nu atat de mult cat as vrea pentru ca imi impart timpul intre servici (acum pe primul loc din pacate) / familie / prieteni alte activitati sociale si ... ultimul loc joaca pe computer.

Poate de aceea prefer sa ma joc pe console portabile - avantajele fiind reprize mai scurte de gameplay insotite de mai multa substanta (o dezvoltare mai rapida a povestii/actiunii)

Oricum am mai fost intrebat daca am jucat toate jocurile pe care le am si raspunsul este NU - dar pot spune ca aproape 75 % dintre jocuri au fost testate (unele jocuri chiar nu ma intereseaza deloc - respectiv cele cu sporturi - si le colectionez doar) insa aici intervine diferenta dintre un gamer si un colectionar - un gemer joaca toate jocurile pe care si le cumpara, aceasta fiind singurul scop al acestuia, un colectionar insa isi cumpara jocuri pentru colectie - pentru a ajunge la un scop final (colectie completa pe o anumita platforma, a unei anumite francize, a unei anumite firme producatoare etc.)

9. #29 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Indraznesc si eu o intrebare. Colectia ta are un scop final? Sau va continua sa creasca si sa creasca si sa creasca..... Te-ai gandit ca o sa vinzi la un moment dat?

Eu sincer nu prea vad scopul colectionarii de jocuri, in sensul ca e destul de scump si eu ma gandesc ca in timp valoarea lor tot scade (in 99% din cazuri, cel putin).
    Cand stiu ca nu voi mai juca un joc, de fiecare data cand il vad in raft ma gandesc la valoarea realizabila, care scade cu fiecare luna care trece. De regula jocurile le termin de mai multe ori, si ma gandesc sa mai pastrez cate unul pentru cand ma apuca nostalgia, insa apoi strang un wish-list mare si imi dau seama ca o sa gasesc cu greu timp sa le joc pe toate, dar aminte sa ma mai apuc din nou si de alea vechi.

10. #30 SP
    Visul meu este sa fac in Romania un muzeu al consolelor - si fiecare consola sa fie insotita de un set cat mai complet de jocuri.

Evident asta presupune ca la un moment dat sa incep sa achizitionez si console obscure - care n-au avut un impact puternic asupra gamerilor (cum ar fi Ngage/Gizmondo/Atari Lynx/Gp32/Gp2x/wizz etc)

In general o colectie de jocuri isi pierde valoarea in timp - insa anumite jocuri isi pastreaza valoarea, ba chiar depasesc pretul initial (evident aceste jocuri sunt extrem de putine si sunt foarte scumpe - oricare joc care depaseste valoarea de 100 EU poate fi incadrat in aceasta categorie)

Lumea trebuie sa inteleaga ca un gamer poate fi colectionar sau un colectionar poate fi gamer - cele 2 notiuni nu se exclud - insa un colectionar nu e obligatoriu sa fie gamer cum nici un gamer nu e obligatoriu sa fie colectionar. (de jocuri/console evident)

11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Off: As fi primul care mi-as lua bilete la muzeul consolelor
    On: trebuie sa-mi fac si eu ordine in jocuri... desi dupa ce vad numarul afisat de Darkie, mi-e cam rusine

12. #32 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Vreau si eu bilet la muzeul consolelor. Ar fi superb sa lucram in asa un muzeu.
    Monky nu cred ca ai dece sa fii rusinat (eu cu siguranta stau mai prost ca tine la acest capitol), oricine se simte eclipsat de coletctia lui Darkie, este colectionarul absolut, cel putin pe Romania. Cu stima Darkie.

13. #33 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Consola2009
    XBOX 360125
    PS346
    Wii15
    PS238
    PSP14
    XBOX23
    BLURAY58
    Slabut... slabut... criza, deh

14. #34 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Da ma joc - insa nu atat de mult cat as vrea pentru ca imi impart timpul intre servici (acum pe primul loc din pacate) / familie / prieteni alte activitati sociale si ... ultimul loc joaca pe computer.
    Bun asa, te-am prins, tradezi consolele si te joci pe computer
    Sau consolele au un loc printre puncte?

15. #35 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cine stie de unde as putea cumpara un SNES + Super Mario World in stare foarte buna?

16. #36 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    CONSOLA 2009
    TERMINATOR (ENDING MAN) 18
    NES 116
    GAME BOY 36
    GAME BOY ADVANCE 11
    SNES 48
    N64 14
    GAME CUBE 23
    WII 18
    SEGA MASTER SYSTEM 22
    SEGA MEGA DRIVE 85
    SEGA GAME GEAR 38
    SEGA DREAMCAST 5
    XBOX 17
    XBOX 360 37
    PSX 20
    PS2 88
    PC 72

+ 71 DVD-uri filme ROMANESTI

---------- Post added 17-11-2009 at 11:31 PM ----------

Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Visul meu este sa fac in Romania un muzeu al consolelor - si fiecare consola sa fie insotita de un set cat mai complet de jocuri.

Evident asta presupune ca la un moment dat sa incep sa achizitionez si console obscure - care n-au avut un impact puternic asupra gamerilor (cum ar fi Ngage/Gizmondo/Atari Lynx/Gp32/Gp2x/wizz etc)

In general o colectie de jocuri isi pierde valoarea in timp - insa anumite jocuri isi pastreaza valoarea, ba chiar depasesc pretul initial (evident aceste jocuri sunt extrem de putine si sunt foarte scumpe - oricare joc care depaseste valoarea de 100 EU poate fi incadrat in aceasta categorie)

Lumea trebuie sa inteleaga ca un gamer poate fi colectionar sau un colectionar poate fi gamer - cele 2 notiuni nu se exclud - insa un colectionar nu e obligatoriu sa fie gamer cum nici un gamer nu e obligatoriu sa fie colectionar. (de jocuri/console evident)
    Acum imi dau seama cine era asociatul... pardon... seful meu in vis

17. #37 SP
    Avand in vedere ca mai este doar 1 luna pana la update ul meu (anual) am decis sa ridic acest thread pentru a putea (si ceilalti postanti - sau unii mai noi) sa isi updateze listele (sa nu fie prinsi pe picior gresit)

Eu voi posta pe data de 3.11.2010 (exact la 1 an de zile) - pentru o mai buna evidenta statistica ar fi bine sa respectati si voi (pe cat posibil) data initiala de postare.

PS: sunt curios cate colectii au luat'o in jos - avand in vedere vremurile tulburi prin care trecem.

PPS: pentru cei interesati aveti aici un ghid cum se creeaza tabele pe forum -> http://www.consolegames.ro/forum/f51...bele-pe-forum/

18. #38 SP
    Am updatat cu situatia pe 2010 - 2595 jocuri

PS: multumesc userului Raf - de la care au provenit majoritatea jocurilor pe care le-am adaugat in perioada 2009 -> 2010

19. #39 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Felicitari Darkie ! Wow... aproape 3000 de jocuri...
    O sa fac si eu update, pe 13.11 (cu ghinion)

20. #40 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cu o mica intarziere, dupa cum am promis, update:
    Consola20092010
    XBOX 360125155
    PS34663
    Wii1533
    PS23838
    PSP1415
    XBOX2323
    BLURAY5879
    Chiar se vede efectul crizei... dar, nu pot sa ma plang...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast