Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 136

Thread: Hollow Knight: Silksong

1. #101 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Cei care spuneti: "mi-ar fi placut ca jocul sa aiba optiunea aia sau celalta". Da exista moduri. Nu te obliga nimeni sa iti pui invincibilitate. Dar un healthbar e de bun simt. Sau macar sa nu mai alergi de la banca la boss ca exista si viata reala in lumea asta, nu doar timp pierdut. La fel cum nu poti pune nici un mod, te chinui si vezi ca nu reusesti si renunti. Ce apreciez eu fantastic e ca totusi ai optiunea de a alege. 100% sunt ca nu as termina altfel jocul asta, care imi place fantastic dar modelat usor dupa mine si limitarile mele fizice si psihice. Dead cells are accesibility, Lies of P are acum mod easy Bloodborne, Dark souls, Elden ring au multyplayer healp. Daca pe developerii astia ii doare in cur de jucatori mai prosti, asa ca mine, imi pun eu optiunile preferate. Ce e asa rau in asta?

2. #102 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Dupa o pauza de cateva zile am reusit sa trec de Savage Beastfly si pana acum e boss-ul meu favorit . La inceput mi-a venit greu sa cred cum un boss cu atacuri asa simple poate fi atat de greu, dar dupa o vreme am inceput sa-i vad pattern-urile tot mai usor si aici mi se pare ca exceleaza jocul - nu exista shortcuts si trebuie sa fii foarte atent la fiecare detaliu. Cu siguranta va deveni prea greu pentru mine mai incolo dar pana acum ma distrez cu el .

EDIT: m-a ajutat mult sa-l joc in modul portabil pe Switch 2, poate e de la 120 FPS sau poate e mai usor de urmarit pe ecranul mai mic sau poate doar faptul ca nu ma mai judeca sotia cand o musca grasa ma omoara de 20 de ori la rand .

3. #103 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu dupa ce am doborat-o pe Sister Splinter, m-am reintors la arena "mea" din Hunter's March si tot nu reusesc sa trec de ultima faza, desi am inceput sa fac si cu capcane. Efectiv nu stiu ce tactica sa folosesc, pentru ca este un haos absolut in atac.

4. #104 SP
    Pentru camera aia am folosit Pogo attack-ul de la Reaper Crest, mi se pare cea mai usoara metoda de a-i ataca.

EDIT: si trebuie sa fii atent la fiecare inamic. Stiu ca e foarte greu, dar cam asa e si lupta cu Savage Beastfly (e un optional boss-fight).

5. #105 SP
    Mare adevar in video de mai jos:

Si da, stiu ca trebuie sa fiu atent la fiecare inamic - asta trebuie facut tot jocul Dar ma panichez ca fraieru cand ma ataca amandoi si am o viata si nu am destula matase pentru heal, asa ca mor degeaba...

6. #106 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Soția a bătut-o aseară pe Sister Splinter după vreo oră si ceva de chin. Mai sa-i dea lacrimile după ce a reușit. S-a chinuit mult si la arena aia, dar a trecut pana la urmă. A tot abandonat-o sa mai exploreze si a revenit, cred ca vreo 3 zile a încercat.
    Eu numa ce am batut-o pe Widow in Bellhart.
    Cred ca imi place jocul mai mult decât primul. Am găsit în sfârșit wall jump si s-a mai deschis cat de cat si pe partea de explorare cel puțin in zonele astea.

7. #107 SP
    Un mic sfat pentru cei care sunt inca in Act 1:

As fi vrut sa stiu asta inainte de Savage Beastfly .

8. #108 SP
    Member sup3rfly's Avatar
    Stai sa te bati cu Savage Beastfly a 2a oara . Folositi poison neaprat si cogfly daca aveti, daca nu, traps.
    Pentru mine cel mai greu boss cred ca a fost Groal the Great din Bilewatter. Dupa ce o sa muriti de 30 de ori, da-ti un pm sau intrebati aici si va zic un cheese pentru el .

9. #109 SP
    Deja folosesc poison cu Threefold Pin si Sting Shard, dar nu mi se pare fac mult damage atunci cand le folosesc pe inamicii basic.
    Poate mai am nevoie de ceva upgrade-uri.

10. #110 SP
    Ce avansati sunteti voi - eu am reusit dupa 875 de incercari (chiar mi-as dori sa am asemenea statistici pe undeva, ca sa vad cat de praf sunt ), sa trec si de arena aia oribila din Hunter's March si acum am vazut ca am 2 drumuri disponibile, una duce la un boss - Savage Beastfly, iar celalalt duce la alta arena sus, tot in Hunter's March, dar nu stiu daca merita acea arena - daca da ceva.

In schimb am gasit shop-ul de unde sa iau Fractured Mask, dar nu-mi ajung margelele si trebuie sa mai farmez putin

11. #111 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Mmmm, foarte bun jocul Movesetul mult mai complex, mobilitate extrem de mare inca de la inceput. Ma temeam ca va fi prea usor pentru veteranii lui HollowKnight, dar e mult mai greu, mai ales daca incerci sa joci agresiv, avand in vedere cat de taxante sunt greselile. Nu l-am terminat inca din lipsa de timp, dar imi place mult pana acum. Sunt curios cat % din joc reusesc sa fac blind sau daca voi avea probleme la vreun boss.

12. #112 SP
    Si eu am 20+h si sunt inca departe de a termina Act 1

13. #113 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Am terminat jocul si eu 100%, mai am 3 inamici de batut pentru trofeul cu Hunter's Journal si pentru mine asta a fost tot jocul,ar mai fi cele 2 trofee pentru speedrun pe care cu siguranta nu le fac si inca un ending pe care nu stiam ca nu il mai pot face daca fac ceva anume ( cine a facut complet jocul stie la ce ma refer ). O experienta unica pentru mine,cu siguranta GOTY si multi nu stiti ce va asteapta in Act 3 daca vreti sa il faceti,eu il recomand fiindca se simte ca un alt joc si are mai mult sens finalul de acolo + ce se va intampla cu seria. Am avut multe momente cand simteam ca nu mai pot cu anumiti bossi ( Lugoli ),dar pana la urma cu niste insistente am reusit si a meritat tot efortul,singura plangere ramane incontinuare faptul ca puteau sa se rezume la 1 masca pentru bossi simpli obligatorii pentru story iar la cei "extra" sa fie cu 2 pentru cine vrea mai mult ( sau macar doar la cel de la ending ), in rest eu sunt multumit de toata experienta jocului, nu am simtit niciodata sa nu am resurse mereu facand farming si unele charm-uri te ajuta sa faci asta si mai usor, mereu am avut idei de build-uri pentru anumite crest-uri care puteau sa ajute,optiuni pentru mine au fost continuu si faptul ca poti sa gasesti rute alternative prin pereti si secrete e superb,Team Cherry pentru mine are oricand banii pentru orice joc.

14. #114 SP
    Eu sunt curios de o chestie - de unde stiti care bossi sunt obligatorii si care sunt optionali? Apare ceva semn pe undeva? Sau putem trece pe langa ei?

15. #115 SP
    Member sup3rfly's Avatar
    Trebuie facuti toti ca sa ajungi in ACT 3....altfel o sa crezi ca ai terminat jocul cum am crezut si eu . Bine am omorat ultimul boss in ACT 2 si am luat un ending acuma ca sunt in ACT 3 urmeaza alt ending si grind-ul si mai mare.

16. #116 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    wow, asta e modul usor? mi se pare mai dificil fata de Hollow Knight sau poate nu imi aduc eu bine aminte. cel putin inamicii basic sunt mai tari. parca in Hollow Knight aveai mai multe abiliti, deveneai mai OP mai rapid. Aici imi arata ca am jucat 10-11 ore si tot ma simt slab. Sunt in Greymoor si pana acum, totul mi s-a parut hard: enemies, platforming, bosses. Jocul e super, dar e greu. Parca mai greu ca Hollow Knight.
    Am gasit Wanderer crest si pentru mine este perfect, am cam batut tot din 3-4 tries cu acest crest, plus exploration (pogo) este mult mai simplu acum, mai ales basic enemies.

17. #117 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - xx - PS4
    - 92 - PS5
    - xx - XONE
    - 89 - XSX
    - xx - Switch
    - 92 - Switch 2
    - 91 - PC

OpenCritic:
    - 92

Recenzii video:
    IGN:

Nintendo Life:

GamingBolt:

18. #118 SP
    Dupa cateva zile de pauza am ajuns in Act 2 si nu stiu daca doar mi se pare dar e surprinzator de usor, poate chiar si mai usor ca Act 1 - bosii si arenele pot sa le fac in 1-2 incercari si runback-urile sunt foarte scurte. Mi-ar placea sa-l termin pana ce apare Hades 2, dar nu cred ca voi reusi.

19. #119 SP
    Eu am o relatie ciudata cu el, nu doar de hate/love, dar de nervi si calm - uneori ma super enervez la cele mai stupide lucruri, gen ma omoara o musca de cateva ori si inchid jocul, iar alteori mor la cate un boss de 30 de ori si nu am nicio treaba

Momentan am ajuns la Double Moss Mother fight din greseala, cautand un mask shard pe acolo si am cam subestimat-o si mi-o cam iau. Bine, ea singura e ok, dar cand se dubleaza...

Faza e ca alternativa este Last Judge + acel run cretin de a ajunge la el si mi se pare oribil.

Iar batalia asta e ciudata rau - prima faza trece usor, iar a doua faza pare destul de simpla in teorie, daca nu dai mai mult de 1-2 bucati si te retragi - problema este ca in faza 2 mi se pare ca are prea multa viata - iar eu am si upgrade la arma, dar folosesc si Flea Brew pentru extra putere si am si otrava pe Sting Shard si tot reuseste sa ma omoare dupa minute bune in care-l lovesc cate putin.

20. #120 SP
    Poti simplifica mult runback-ul la Last Judge, cam asa am facut si eu:

Ca tactica pentru lupta e bine sa te obisnuiesti cu pattern-ul boss-ului in primele faze si sa folosesti cat mai mult heal pentru a avea health-ul plin pentru a doua jumatate a luptei. Faci equip la Magma Bell care reduce fire damage si in ultimele faze faci spam la Silk Spear si traps pentru ca atunci devine tot mai greu sa te feresti de atacurile lui si trebuie sa-l termini cat mai repede.
    EDIT: am folosit to Reaper Crest pentru ca e foarte usor poggo-ul / down attack si uppercut-ul care-l poti face dupa sprint e folositor in lupta asta.
    EDIT 2: nici mie nu-mi prea iese cand ma enervez asa ca-l las jos o vreme si parca devine mai usor dupa ce fac o scurta pauza.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast