Pai Ronan, nu stii acolo unde vin toti pac pac bushi bushi si tu esti pam POOM POW cu ei si pica in apa si shazaM! apare la final unu' mare cu bara care se face mai mica daca dai in el si ala e rau si mai vin si acolo din toate partile sa te bata pum pac pom! Cred ca la acest moment se refera![]()
nu cred ca ar merita sa imi reinnoiesc gold membership-ul...ar fi ca si cand as face curse ilegale in fata sectiei de politie daca intelegi ce vreau sa spun
Pe mine unul ma dezamagit total jocul !!!! De la Teken 3 in coace (era ceva pe vremea lui) au luato tot in jos !!!
Foarte Low Jokul !!!
Cel putin asta-i parerea mea !!!![]()
am si eu Tekken 6 pt xbox
online inca nu m-am jucat,da nu suna prea grozav din ce ziceti voi
ce ma dezamageste p mn la joc e ca au scos story mode...aku avem toate characterurile luate si nu prea mai avempt ce lupta
scenario campaign e destul d ok...mai ales pt ca faci rost d item-uri gratis si multi bani
achievementurile sunt majoritatea foarte usoare(cei mai multi G de-aici iam luat)
e un joc ok!![]()
Am si eu o problema:Am ajuns in Ghost Battle cu Main Character-ul meu Paul Phoenix la rangul de 1st dan si n-am mai putut trece de el.Am 196 wins si 16 lose pe moment,dar tot 1st dan am ramas.De cate wins am nevoie ca sa trec la 2nd dan?Iar sutimile de genul 56.7 % de langa wins and lose sunt win ratio?![]()
Bookmarks