Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 34 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 679

Thread: Tekken 6

1. #121 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

2. #122 SP
    Member adio's Avatar
    Si pe tine RonanN1 cand te vedem acolo?

Am o nelamurire... LB, LT, RB, RT "fac ceva"?

3. #123 SP
    Quote Originally Posted by adio View Post
    Si pe tine RonanN1 cand te vedem acolo?
    Din păcate nu joc Tekken-ul la nivel competitiv - only 4 fun

Am o nelamurire... LB, LT, RB, RT "fac ceva"?
    Default, nu. Dar dacă le setezi...pot combina 3+4; 1+3; 2+3; 2+4; etc. Astea-s bune dacă joci de pe controller. Dacă folosești stick-ul...n-au niciun Dumnezeu

Gărzile se pot seta doar �n VERSUS MODE. �n Secnario nu te lasă...(că e alt unghi...switch control; switch target; etc.).

*p.s.

Azi am trecut de suma de 31,000,000G făcută doar ONLINE lol

...cred că reiau Secenario să-mi fac rost de c�teva item-uri rare

4. #124 SP
    Member raptorscream's Avatar
    @ronan: daca tot zici ca joci tekken de placere, da si mie gtu tau (prin pm eventual) poate jucam amandoi, mai invat si io sa joc

L.E. k,daca esti poate jucam mai pe seara, dupa facultate

5. #125 SP
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    @ronan: daca tot zici ca joci tekken de placere, da si mie gtu tau (prin pm eventual) poate jucam amandoi, mai invat si io sa joc
    RonanN1 - este topic, puțin mai sus, cu toate GT-urile (mă rog alea care contează...huhurezii să stea �n b�rlog singurei lol).

6. #126 SP
    Junior Member FujiRepede's Avatar
    ma bag si eu diseara poate facem un party in 3 ! My King FTW (Ciprianul gamertag)

7. #127 SP
    Cred că tekken 6 are cel mai prost training din lume. Există doar Stand Up (la jucătorul principal). Așa bine merci...

Eu dacă vreau să �nvăț c�teva faze de jos ce fac? Mi le imaginez?

8. #128 SP
    Member adio's Avatar
    Daca am inteles bine.. lol Nu stiu la Alisa, dar la Bruce sunt 2 combo-uri de 10 hit-uri nu prea complexe pe care le poti exersa. Restul sunt de vizionat..

Ai putea da la practice si joci la dublu...pui ceva pe joystick sa stea "in jos" si problem solved =).
    Stiu..e aiurea. Pacat ca nu e training asemanator celui din SF4.

9. #129 SP
    Am �ncercat să joc cu stick-ul. Nicio șansă. Mereu am avut probleme cu stcik-ul la 3D Fighting Games. Eu mai �ncerc săptăm�na asta și dacă nu-mi ies combo-urile din destruction form...mă las păgubaș.

Cu stick-ul nu le pot face (iese o varză totală - iar eu nu accept să joc prin button mashing) iar la controller mă disperă că nu apăs mereu pe ambele butoane (�n cazul de față 1+2). Din 10 �ncercări mereu �mi ies 6...sau 7...stric combo-ul la final că dau 1,2 (nu 1+2) și se oprește (și evident o �ncasez).

...nu vreau să joc cu alt personaj (chiar dacă altele-s de 100 de ori mai prietenoase). N-are niciun rost să joci dacă nu-ti place personajul. Mie mi-a plăcut de Alisa �ncă de c�nd am văzut-o prima dată (am și zis...now that's for me! - ca să aflu apoi că stilul ei de luptă e unic). Ori �mi ies fazele cu Alisa (așa cum vreau eu) ori nu mai joc deloc...

�mi aduc aminte că și la Doctor B. (tatăl Alisei - Tekken 3) am avut aceleași probleme...

10. #130 SP
    ronan seteazati pe trigere si bumpere graburi si alte *+* io asa mi'am facut pt devil si d'aia imi ieseau rpd graburile, zburatu si aia cu spinning upercut(stii u)

11. #131 SP
    Junior Member FujiRepede's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Am �ncercat să joc cu stick-ul. Nicio șansă. Mereu am avut probleme cu stcik-ul la 3D Fighting Games. Eu mai �ncerc săptăm�na asta și dacă nu-mi ies combo-urile din destruction form...mă las păgubaș.

Cu stick-ul nu le pot face (iese o varză totală - iar eu nu accept să joc prin button mashing) iar la controller mă disperă că nu apăs mereu pe ambele butoane (�n cazul de față 1+2). Din 10 �ncercări mereu �mi ies 6...sau 7...stric combo-ul la final că dau 1,2 (nu 1+2) și se oprește (și evident o �ncasez).

...nu vreau să joc cu alt personaj (chiar dacă altele-s de 100 de ori mai prietenoase). N-are niciun rost să joci dacă nu-ti place personajul. Mie mi-a plăcut de Alisa �ncă de c�nd am văzut-o prima dată (am și zis...now that's for me! - ca să aflu apoi că stilul ei de luptă e unic). Ori �mi ies fazele cu Alisa (așa cum vreau eu) ori nu mai joc deloc...

�mi aduc aminte că și la Doctor B. (tatăl Alisei - Tekken 3) am avut aceleași probleme...

Nu stiu cum este cu stick-ul (as vrea sa incerc) ... eu numai cu gamepad-ul am jucat (mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu cel de Xbox) si dupa putin antrenament imi iasa 10 hit combos la toate personajele cu care joc (astea cu tinutul in aer ... mai putin). Bine ca stiam, si ca n-au schimbat, seria de prinsaturi a lu` King inca din Tekken 3

12. #132 SP
    La Alisa totul e �n aer. N-ai ce improviza - ai pus piciorul jos, s-a terminat

---------- Post added 09-03-2010 at 08:52 PM ----------

Gata, l-am �nvățat damn anna.botalisa.bot

13. #133 SP

14. #134 SP
    Member adio's Avatar
    Video-uri sunt?

15. #135 SP
    Video-uri sunt?
    - restul pe youtube

16. #136 SP

17. #137 SP
    Mai joacă cineva �n seara asta?! Hai că suntem 3 să facem party!

Ronică fără frică
    Axe
    Amy - imediat ajunge acasă de la școală
    ????????

18. #138 SP
    pff .. de abea acu am vazut, intram si io , daca se mai facem da'mi un msg pe live ronan

19. #139 SP
    daaaaa!

Gata! GJ - mai jucăm azi dacă vreți. Ce aiurea că party-ul e de maxim 4...aș aduce și 2 fete

20. #140 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Mai joaca cineva jocul asta pe PS3? Daca aveti chef de un meci add cristi-dinu. Nu va asteptati la performante. Joc doar de placere.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 34 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast