Din păcate nu joc Tekken-ul la nivel competitiv- only 4 fun
Default, nu. Dar dacă le setezi...pot combina 3+4; 1+3; 2+3; 2+4; etc. Astea-s bune dacă joci de pe controller. Dacă folosești stick-ul...n-au niciun Dumnezeu
Gărzile se pot seta doar �n VERSUS MODE. �n Secnario nu te lasă...(că e alt unghi...switch control; switch target; etc.).
*p.s.
Azi am trecut de suma de 31,000,000G făcută doar ONLINE lol
...cred că reiau Secenario să-mi fac rost de c�teva item-uri rare![]()
@ronan: daca tot zici ca joci tekken de placere, da si mie gtu tau (prin pm eventual) poate jucam amandoi, mai invat si io sa joc
L.E. k,daca esti poate jucam mai pe seara, dupa facultate![]()
Cred că tekken 6 are cel mai prost training din lume. Există doar Stand Up (la jucătorul principal). Așa bine merci...
Eu dacă vreau să �nvăț c�teva faze de jos ce fac? Mi le imaginez?
Daca am inteles bine.. lol Nu stiu la Alisa, dar la Bruce sunt 2 combo-uri de 10 hit-uri nu prea complexe pe care le poti exersa. Restul sunt de vizionat..
Ai putea da la practice si joci la dublu...pui ceva pe joystick sa stea "in jos" si problem solved =).
Stiu..e aiurea. Pacat ca nu e training asemanator celui din SF4.
Am �ncercat să joc cu stick-ul. Nicio șansă. Mereu am avut probleme cu stcik-ul la 3D Fighting Games. Eu mai �ncerc săptăm�na asta și dacă nu-mi ies combo-urile din destruction form...mă las păgubaș.
Cu stick-ul nu le pot face (iese o varză totală - iar eu nu accept să joc prin button mashing) iar la controller mă disperă că nu apăs mereu pe ambele butoane (�n cazul de față 1+2). Din 10 �ncercări mereu �mi ies 6...sau 7...stric combo-ul la final că dau 1,2 (nu 1+2) și se oprește (și evident o �ncasez).
...nu vreau să joc cu alt personaj (chiar dacă altele-s de 100 de ori mai prietenoase). N-are niciun rost să joci dacă nu-ti place personajul. Mie mi-a plăcut de Alisa �ncă de c�nd am văzut-o prima dată (am și zis...now that's for me! - ca să aflu apoi că stilul ei de luptă e unic). Ori �mi ies fazele cu Alisa (așa cum vreau eu) ori nu mai joc deloc...
�mi aduc aminte că și la Doctor B. (tatăl Alisei - Tekken 3) am avut aceleași probleme...
ronan seteazati pe trigere si bumpere graburi si alte *+*io asa mi'am facut pt devil si d'aia imi ieseau rpd graburile, zburatu si aia cu spinning upercut(stii u)
Nu stiu cum este cu stick-ul (as vrea sa incerc) ... eu numai cu gamepad-ul am jucat (mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu cel de Xbox) si dupa putin antrenament imi iasa 10 hit combos la toate personajele cu care joc (astea cu tinutul in aer ... mai putin). Bine ca stiam, si ca n-au schimbat, seria de prinsaturi a lu` King inca din Tekken 3![]()
La Alisa totul e �n aer. N-ai ce improviza- ai pus piciorul jos, s-a terminat
---------- Post added 09-03-2010 at 08:52 PM ----------
Gata, l-am �nvățatdamn
anna.botalisa.bot
Mai joacă cineva �n seara asta?! Hai că suntem 3 să facem party!
Ronică fără frică
Axe
Amy - imediat ajunge acasă de la școală
????????
daaaaa!
Gata!GJ - mai jucăm azi dacă vreți. Ce aiurea că party-ul e de maxim 4...aș aduce și 2 fete
![]()
Mai joaca cineva jocul asta pe PS3? Daca aveti chef de un meci add cristi-dinu. Nu va asteptati la performante. Joc doar de placere.
By RonanN1 in forum Console Club
By RonanN1 in forum Videos
By party_man in forum Videos
By HeinekeN_ in forum Console News
Bookmarks