Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 135 of 177 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 ... LastLast
Results 2,681 to 2,700 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #2681 SP
    Member Iulian's Avatar
    C�t timp �mi place jocul, timpul trece extrem de ușor, mai ales c�nd ai 1-2 amici pe l�ngă tine cu care să mai schimbi controllerul și undeva �ntre 1-1000 beri reci la congelator. Căldură mare, student fără muncă vara asta, plaja l�ngă mine �n caz de sunt probleme cu a/cul din apartament.
    Mă chinui pentru platină doar la ce-mi place foarte mult. RDRul si Dirt3ul le-am devorat destul de repede cum am terminat cu sesiunea. Burnoutul a așteptat cam una-două luni p�nă ieșit platina. Rămăsesem cu trofeul ce necesita camera, �ntr-un final ieșit și el cu ajutorul unui amic dă pă forum.
    Stați așa, promit de 2 săptăm�ni că mă apuc �n fiecare Luni de refăcut 25+ desene tehnice pentru restanța din Septembrie. �ntre timp a mai trecut o Luni, eh mai e timp, �ncep �n următoarea săptăm�nă.

2. #2682 SP
    Member Moromete's Avatar
    Quote Originally Posted by Iulian View Post
    C�t timp �mi place jocul, timpul trece extrem de ușor, mai ales c�nd ai 1-2 amici pe l�ngă tine cu care să mai schimbi controllerul și undeva �ntre 1-1000 beri reci la congelator. Căldură mare, student fără muncă vara asta, plaja l�ngă mine �n caz de sunt probleme cu a/cul din apartament.
    Mă chinui pentru platină doar la ce-mi place foarte mult. RDRul si Dirt3ul (cred că �n mp, 1-19 am făcut �n splitscreen-multiplayer cu un vecin din bloc, superbă ideea celor de la Codemasters!) le-am devorat destul de repede cum am terminat cu sesiunea. Burnoutul a așteptat cam una-două luni p�nă ieșit platina. Rămăsesem cu trofeul ce necesita camera, �ntr-un final ieșit și el cu ajutorul unui amic dă pă forum.
    Stați așa, promit de 2 săptăm�ni că mă apuc �n fiecare Luni de refăcut 25+ desene tehnice pentru restanța din Septembrie. �ntre timp a mai trecut o Luni, eh mai e timp, �ncep �n următoarea săptăm�nă.
    ...e ok, ai trecut testul psihologic

3. #2683 SP
    Member Iulian's Avatar
    Dă-le naiba de teste, dacă-l picam și pe cel descris de tine, �l bagam rapid �n sesiunea de restanțe, am deja o g�rlă, unul nu mai strică. Știința materialelor, mecanică, geometrie descriptiva si desen tehnic (25+ desene) și ANALIZĂ MATEMATICĂ. Mi-ai adus aminte acum de ele. Oricum la jumătate am fost trecut ca absent, n-am fost la examinare, probleme de sănătate.

4. #2684 SP
    Member Mariush's Avatar
    X Men Origins: Wolverine @ PS3

+ Wolverinne, bad ass character
    + Gameplay - stunning
    + Moves
    + Sentimentul ca esti mult prea smecher pentru lumea in care te afli (doar Kratos se mai afla in postura asta )
    + Grafica - avand in vedere ca deja sunt 2 ani de lansare chiar arata foarte bine jocul
    + Story > mai ales pentru fanii X Men Universe
    + Boss Fights

- Short Story
    - Putine locatii in care se petrece actiunea

Concluzie: I strongly recommend this action game. L-as pune imediat dupa GOW3 la categoria lui

Nota: 9
    Attached Images Attached Images wolverine2.jpg wolverinereviewscreenshops3.jpg

5. #2685 SP
    Member StarKiller's Avatar
    Mario Forever @ PC

+Mario classic character
    +Story
    Nota:10

6. #2686 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    The Saboteur

+ Art style ( in special cand e alb-negru)
    + Povestea
    + Atmosfera
    + FUN
    + Orasul
    + Countryside
    + Cataratul
    + Personajele
    + Replicile
    + Nazi
    + Masinile de curse
    + Diversitatea misiunilor
    + Stealth
    + Muzica
    + Explozii
    + Te lasa sa iti alegi stilul de gameplay ( stealth, guns blazing etc..)
    + Finalul

- Nu e terminat ( se mai putea lucra la grafica si gameplay si povestea nu iti raspunde la toate intrebarile din joc)
    - Cateodata devine enervant
    - Cataratul e cam greoi
    - Bug-uri
    - Terror squad
    - Te pune sa mergi prea mult cu masina

9/10

Per total e un joc foarte frumos care merita note mai mari decat cele primite de la "profesionisti". Pacat ca nu a fost terminat, ar fi avut potential sa ajunga unul dintre cele mai bune jocuri din generatia asta. Good job Pandemic !
    Attached Images Attached Images the_saboteur_logo.jpg

7. #2687 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Assassins Creed 2 - Platinat - Master assassin 9/10
    +super joc,super poveste
    +super locatii
    +arata bine
    +super combat
    +mici elemente de RPG
    +varietate mare de misiuni secundare,si o multime de secrete ascunse prin tot jocul
    +mult, mult imbunatatit fata de primul
    +injuraturile in limba Italiana

-ceva texturi ce se incarca mai greu cateodata,dar nimic suparator
    -prea mult blur in daylight chiar deranjant la ochi uneori
    -secondari objective: assassinate 10 brutes in 1 min doamne cati nervi mi-a facut misiunea aia.

In rest toate bune si frumoase,deseara ma apuc de AC Brotherhood...a presto Ezio!
    Attached Images Attached Images assassins-creed-2-ezio.jpg

8. #2688 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    -secondari objective: assassinate 10 brutes in 1 min doamne cati nervi mi-a facut misiunea aia.
    ah dar stai sa ajungi la Borgia Towers din Brotherhood

9. #2689 SP
    Banned Venom's Avatar
    Might & Magic: Clash of Heroes - PS3

9/10

Multiplay - superb
    Single - Unele batalii epice
    Audio - superb
    Poveste - kiddie
    Must buy

10. #2690 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Green Lantern: Rise of the Manhunters @PS3
    +povestea nu o urmeaza pe cea a filmului ( movie based games suck ....right? )
    +grafica este destul de buna
    +the constructs sunt foarte fun de folosit
    +co-op care este ok
    +the flight missions
    +the bossfights
    +voice acting
    +te simti ca un adevarat bad-ass (in special pe la final)

-poate deveni repetitiv , mai ales ca nu sunt foarte multe tipuri de inamici
    -foarte usor
    -foarte scurt
    -puzzlelurile

+/-este foarte liniar , dar tinand cont ca este un beat-em-up ...

Nota: 7.8/10
    Attached Images Attached Images greenlantern.jpg

11. #2691 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    @Raskolnikov, mie Borgia Towers mi s-au parut foarte fun.
    @Axton, pai asta este un movie based game....nu conteaza ca povestea nu e aceiasi...daca filmul nu iesea, acest joc nu exista, hence...movie based game

12. #2692 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    @Raskolnikov, mie Borgia Towers mi s-au parut foarte fun.
    si mie, dar eu am insistat sa fac foarte multe de la inceputul jocului cand personajul nu prea avea abilitati. De aceea unele au fost extrem de dificile.

13. #2693 SP
    Senior Member axton's Avatar
    @kragod:ai dreptate , vroiam sa zic ca "movie based games" care urmaresc povestea( filmului ) nu sunt ... jocuri bune. N-am mai putut sa dau edit din nefericire ... dar intr-adevar a fost greseala mea de exprimare.
    Sorry for offtopic!

14. #2694 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Left 4 Dead

+foarte distractiv, si uneori relaxant
    +zombies, lots of zombies
    +zonele in care se desfasoara actiunea, destul de variate
    +pipe bomb
    +AIul, destul de OK
    +atmosfera
    +(the) Boomer, Witch, Hunter, Smoker & Tank
    +sunetul, destul de OK
    +lupta de la sfarsitul campaniei/misiunii
    +MP bun (atat co-op, cat si competitiv/versus)
    -singleplayer scurt
    -grafica slaba, chiar si pentru anul 2008
    -cateva buguri, in mare parte probleme vizuale si de detectare a coliziunilor
    -cam putine arme
    -sniperul mi s-a parut inutil

Nota: 8.5-9
    Daca ar fi avut un story ceva mai solid si daca ar fi folosit un engine mai bun, ar fi fost un joc si mai bun.

15. #2695 SP
    Assassins Creed Brotherhood - 8/10
    Povestea din seria asta de jocuri face ca Inception sa para un desen animat
    +combat imbunatatit
    +grafica mai buna(mai finisata)
    +story interesant
    +varietate mare de misiuni
    +assassin's recruits, e misto cand ii chemi sa te ajute in timpul luptelor mai dificile,chiar isi fac treaba
    +Romulus tomb's f misto gandite

-foarte multe glitch-uri, din pacate durata scurta de productie a jocului se vede in calitatea finala AC 2 a fost mult mai bine lucrat din acest punct de vedere. In AC B am fost chiar nevoit sa dau restart la misiuni de 2 ori din cauza ca mi se blocase personajul in pereti si nu mai aveam cum sa ies de acolo.
    -scaderi de framerate f dese
    -loading freeze-uri cu nemiluita...chiar enervante dupa un timp,cand traversam f repede zonele din joc pur si simplu jocul se bloca 1-2 secunde fiinca nu apuca sa incarce urmatoarea zona la timp Nu inteleg de ce nu au introdus mandatori instal pe HD la toata Roma si astfel nu ar mai fi existat astfel de probleme.
    -trofee pt multiplayer, o parte a jocului de care eu unul nu sunt curios si ma enerveaza ca nu pot sa-i fac platina din cauza asta.Am intrat in multiplayer 30minute,mi-a ajuns.

La cate probleme si erori are jocul i-as fi scazut mai mult din nota, dar tb sa recunosc ca e un joc prea bun ca sa-i dau o nota mai mica de 8,chiar si cu toate problemele tehnice care le are.Sper ca Revelations sa fie mai bine lucrat si sa nu le mai scape atatea erori.
    Attached Images Attached Images ac_brotherhood5.png

16. #2696 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Assassins Creed Brotherhood - 8/10
    Povestea din seria asta de jocuri face ca Inception sa para un desen animat
    +combat imbunatatit
    +grafica mai buna(mai finisata)
    +story interesant
    +varietate mare de misiuni
    +assassin's recruits, e misto cand ii chemi sa te ajute in timpul luptelor mai dificile,chiar isi fac treaba
    +Romulus tomb's f misto gandite

-foarte multe glitch-uri, din pacate durata scurta de productie a jocului se vede in calitatea finala AC 2 a fost mult mai bine lucrat din acest punct de vedere. In AC B am fost chiar nevoit sa dau restart la misiuni de 2 ori din cauza ca mi se blocase personajul in pereti si nu mai aveam cum sa ies de acolo.
    -scaderi de framerate f dese
    -loading freeze-uri cu nemiluita...chiar enervante dupa un timp,cand traversam f repede zonele din joc pur si simplu jocul se bloca 1-2 secunde fiinca nu apuca sa incarce urmatoarea zona la timp Nu inteleg de ce nu au introdus mandatori instal pe HD la toata Roma si astfel nu ar mai fi existat astfel de probleme.
    -trofee pt multiplayer, o parte a jocului de care eu unul nu sunt curios si ma enerveaza ca nu pot sa-i fac platina din cauza asta.Am intrat in multiplayer 30minute,mi-a ajuns.

La cate probleme si erori are jocul i-as fi scazut mai mult din nota, dar tb sa recunosc ca e un joc prea bun ca sa-i dau o nota mai mica de 8,chiar si cu toate problemele tehnice care le are.Sper ca Revelations sa fie mai bine lucrat si sa nu le mai scape atatea erori.
    Pe ce consola l-ai jucat ? Eu l-am jucat de 3 ori si nu am avut nicio problemă(ps3)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

17. #2697 SP
    Pe PS3 l-am jucat si eu, toate jocurile de care vb aici pe forum le joc pe PS3.Nu am nici un motiv sa inventez ce am zis,sunt un fan al seriei si jocul mi-a placut f mult,din pacate experienta avuta cu el mi-a fost putin patata datorita glitch-urilor intampinate.

18. #2698 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Asta iiexact ca atunci cand a aparut GTA 4.Unii intampinau diverse bug-uri, pe cand ceilalti nu.Eu de exemplu am fost printre norocosi, la fel si cand am jucat AC: Brotherhood.Anyway bune impresii koba. Nici mie nu mi-a placut deloc online-ul, nici nu inteleg ce e asa interesant... Pentru mine deja devina o mica dezamagire aceasta serie, deoarece Ubisoft incep sa devina ca si Activison scotand un AC anual ca si Cod... sad sad sad

19. #2699 SP
    Junior Member HChris's Avatar
    Nu e deloc sad deoarece calitatea AC-urilor creste de la an la an. Brotherhood mi s-a parut mult mai bun decat 2-ul, a venit cu lucruri noi, la fel 2-ul a fost mai bun decat primul, a fost mult mai variat.
    Pe cand COD-urile de la an la an tot la fel raman sau devin si mai proaste.

20. #2700 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by HChris View Post
    Nu e deloc sad deoarece calitatea AC-urilor creste de la an la an. Brotherhood mi s-a parut mult mai bun decat 2-ul, a venit cu lucruri noi, la fel 2-ul a fost mai bun decat primul, a fost mult mai variat.
    Pe cand COD-urile de la an la an tot la fel raman sau devin si mai proaste.
    2-ul a iesit un pic mai tarziu dupa 1.Dupa ce au vazut succesul celui de-al doilea joc si-au dat seama ca cel mai bine pentru ei este sa le scoata anual.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 135 of 177 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 ... LastLast