C�t timp �mi place jocul, timpul trece extrem de ușor, mai ales c�nd ai 1-2 amici pe l�ngă tine cu care să mai schimbi controllerul și undeva �ntre 1-1000 beri reci la congelator. Căldură mare, student fără muncă vara asta, plaja l�ngă mine �n caz de sunt probleme cu a/cul din apartament.
Mă chinui pentru platină doar la ce-mi place foarte mult. RDRul si Dirt3ul le-am devorat destul de repede cum am terminat cu sesiunea. Burnoutul a așteptat cam una-două luni p�nă ieșit platina. Rămăsesem cu trofeul ce necesita camera, �ntr-un final ieșit și el cu ajutorul unui amic dă pă forum.
Stați așa, promit de 2 săptăm�ni că mă apuc �n fiecare Luni de refăcut 25+ desene tehnice pentru restanța din Septembrie. �ntre timp a mai trecut o Luni, eh mai e timp, �ncep �n următoarea săptăm�nă.![]()

9/10
doamne cati nervi mi-a facut misiunea aia.

AC 2 a fost mult mai bine lucrat din acest punct de vedere. In AC B am fost chiar nevoit sa dau restart la misiuni de 2 ori din cauza ca mi se blocase personajul in pereti si nu mai aveam cum sa ies de acolo.
Nu inteleg de ce nu au introdus mandatori instal pe HD la toata Roma si astfel nu ar mai fi existat astfel de probleme.
Nici mie nu mi-a placut deloc online-ul, nici nu inteleg ce e asa interesant...

Bookmarks