Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 159 of 177 FirstFirst ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 ... LastLast
Results 3,161 to 3,180 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #3161 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Bioshock

+ Storyline
    + Grafica
    + Rapture
    + Big Daddies & Little Sisters
    + Armele
    + Upgrade-uri
    + Plasmid
    + ADAM
    + Dement in unele momente

- Gameplay greoi,mai ales in combat (versiunea de X360)
    - Foarte usor
    - Finalul

Imi place enorm tot ce inseamna 2K , Bioshock e printre singurele jocuri de la ei pe care nu le'am jucat. Pentru mine a fost o surpriza placuta,cu atat mai mult cu cat povestea mi se pare inedita iar jocul mi'a atras atentia inca din primele minute de gameplay. E faina ideea de oras sub apa,imi place mult Rapture,cu toate zonele lui. Mi se pare interesant si ca jocul iti da si alternative,alegeri care influenteaza in mod decisiv finalul,si cam atat. Cu toate acestea,finalul a fost insipid,ultima lupta a fost la fel de usoara ca toate celelalte si ma asteptam la ceva care sa ceara mai multa tactica. Nu a fost cazul. Combat-ul nu imi place deloc,deoarece dusmanii zburda,in timp ce eu ma zbat sa pun tinta pe ei. Sa fie de la joystick probabil,e totusi o varianta de consola. Pe mediu,am facut jocul fara niciun fel de problema. E training'u' pentru Bioshock : Infinite.

E bun,e frumos cap-coada,dar are momente in care dezamageste. Cu toate acestea,recomand.

8.0/10

Joaca pe ultima dificultate daca crezi ca este asa usorOricum un joc superb

2. #3162 SP
    Member felixanu's Avatar
    Darksiders (Apocalyptic )
    +War
    +Povestea
    +Grafica
    +Arsenalul
    +Gameplay foarte ok
    +Weapon upgrades
    +Collectibles stuff
    +Luptele cu Bosii
    +Finalul

-Harta
    -The Watcher
    (nu este un minus, dar urasc acest personaj)

Chiar daca l-am terminat si pe pc a meritat din plin sa-l rejoc pe ps3. Un joc foarte reusit cu o povetse originala si foarte bine conturata.
    O nota finala: 8.5

3. #3163 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    @Firezu: ma insel cumva sau spuneai pe undeva ca tu joci jocuriile pe easy ?

4. #3164 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Au fost jocuri si care le-am facut pe Easy,fiindca aveam dificultati pe Medium si atunci schimbam. Dar in principiu,nu. Pe Normal mi se pare cel mai echilibrat.

5. #3165 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Syndicate [PC]

+Grafica
    +Sunet
    +Gameplay
    +U.I. de pe ecran (mi-a placut foarte mult)
    +Optimizare

-Storyline, nu prea intelegi nimic ...
    -Tipul de joc foarte intalnit

Nota 8/10.
    Recomand iubitorilor de Shootere SF.

6. #3166 SP
    Member Mishy's Avatar
    Tomb Raider

+Povestea
    +Gameplay-ul , superb realizat
    +Lara Croft
    +Armele,in special arcul
    +Upgradurile la arme
    +Insula si peisajele superbe
    +Tombs

-Singurul minus al acestui joc este ca si pe Hard nu iti pune mari probleme

La inceput nu eram interesat deloc de acest joc , dar in urma unor recomandari am ajuns sa-l joc si nu regret deloc , e un joc superb ,gameplay extrem de bun, astept cu nerabdare o continuare al acestui joc.

Nota 10/10

7. #3167 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Dark Souls: Prepare to die @ PS3

9.9/10

Pros:

-Atmosfera
    -Dificultatea
    -Animatiile
    -Physics
    -Tema jocului
    -Faptul ca nu ti se da nimic mura'n gura
    -Leveling system
    -Imbinarea perfecta a functiei de multiplayer cu cea de single player.
    -Nivelul de imersiune
    -Covenant-urile
    -Povestea(mi-a placut foarte mult faptul ca lasa loc de interpretare cam peste tot)
    -Siegmeyer of Catarina
    -Sif
    -Bosses
    -Catarina set
    -Arsenalul diversificat si upgradabil cu felurite materiale.
    -Nivelul de realism in limita fanteziei
    -Pvp
    -Combat system

Cons:

-Lag-ul in pvp din cauza functiei peer to peer.
    -Culorile atribuite invadatorilor si jucatorilor sumonati (phantoms)

La categoria pros sunt foarte multe de adaugat si nu as vrea sa va plictisiti citind rubrica asa ca le-am afisat pe cele mai importante.

Am jucat,terminat si rejucat foarte multe jocuri in viata mea,de la arcade machines pana la pc si consolele din generatia asta si am avut foarte multe jocuri preferate care mi-au creat un sentiment extrem de placut .Cu toate acestea nici unul nu se compara,pentru mine,cu Dark Souls.Sunt foarte bucuros ca nu am ezitat sa-l cumpar.De cand l-am cumparat nu am mai jucat nimic altceva pentru mai mult de o jumatate de ora.

8. #3168 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Sleeping Dogs - Platinum (#36)

+Hong Kong
    +Gameplay
    +Soundtrack
    +Grafica oki
    +Story
    +Wei he a bad ass
    +c0ck fighting , majong poker
    +Favors
    +Cases
    +Races
    +Karaoke
    +Hacking , lockpick...
    +Health Shrines
    +Open World
    +Triads
    +Clothes
    +Cars
    +Hooking up
    +Mission replay
    +Dlc's bune pentru pretul lor...

-Mici buguri
    -Putin repetitiv
    -Mi-ar fi placut armele precum cutitul sa nu se deterioreze...
    -Faptul ca nu poti cumpara arme

Un joc foarte bun si care nu inteleg cum de nu a avut vanzari mai mari...Recomand tuturor si sper la o continuare

Nota 9.5/10
    Attached Images Attached Images pn1281.jpg sleeping-dogs-nightmare-logo.jpg sleeping-dogs-year-snake-walkthrough.jpg wei-shen-sleeping-dogs-15975-1920x1080.jpg sleepingdogs_06.jpg

9. #3169 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    God of War Ascension 100% Platinum

Jocul primeste NOTA ZECE cu steluta si felicitari.

10. #3170 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    The only combo that matters.

11. #3171 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    God of War Ascension 100% Platinum

Jocul primeste NOTA ZECE cu steluta si felicitari.
    Bun, poate ne mai vizitezi si pe la multiplayer , sau tu iara numa free-for-all

12. #3172 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    @kobayashi: Lasa ca jucam free-for-all intre noi daca nu vrea pe echipe. Il capacim pana se satura.

13. #3173 SP
    Ω Pira's Avatar
    God of War: Ascension si eu: 100% P. Si imaginati-va doar texte "de bine", cu "+" in fata si pe font verde.

14. #3174 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    @kobayashi: Lasa ca jucam free-for-all intre noi daca nu vrea pe echipe. Il capacim pana se satura.

Bring it, biatch!!

15. #3175 SP
    Member Mariush's Avatar
    Astazi mi-a sosit si mie jocul, intr-un final, ma asteapta sigilat, langa PS3. Aroape ca incerca sa isi faca loc singur in Blu-ray, parca aud...

Dupa ce ati scris mai sus, imi vine sa-mi dau demisia si sa plec acasa

16. #3176 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Gata platina la Ascension. Jocul este superb, story-ul este mult mai bun decat ma asteptam, partea umana a lui Kratos a fost cireasa de pe tort. Grafica este splendida si face ca atmosfera sa semene cu cea din Gow2. Numele trofeelor au ramas la fel de hilare, au reusit sa mai scoata un zambet de la mine din cand in cand. Platforming-ul imi aduce aminte de Uncharted, dar chiar si asa tot cred ca e mult mai bun in comparatie cu ce faceam in celelalte jocuri. Powers m-au lasat rece, la fel si Rage Meter. Mi-as fi dorit sa introduca si alte arme inafara de Blades of Chaos, iar dupa ce-am avut acelasi combo in 5 jocuri acum ma simt limitat din cauza Rage Meter. Mp-ul nu l-am inceput, doar ce-am facut training-ul. Nu este cel mai bun Gow de pana acum, dar nici nu e de notele pe care le-a primit in reviews.

Primul run l-am facut pe hard, mi-a luat vreo 6-7 chapters pana sa-mi intru in mana dar dupa aia nu prea am mai intalnit dificultati. Trial of Archimedes mi se pare supraapreciat, ma asteptam sa fie mai dificil. Dodge/block/parry/relics, cam asta e tot de ce-am avut nevoie, nu se compara cu unele momente din God of War 2 pe Titan/Hard cand efectiv trebuia sa incerc enspe mii de strategii.

Nota mea pentru Ascension este 10, eu il consider cel mai bun joc de la Uncharted 3 incoace.

17. #3177 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Tomb Raider 10/10

+ Muzica
    + Grafica
    + Story Line-ul
    + Gameplay-ul
    + Collectibles
    + Lara
    + Armele
    + Hunting
    + Free Roam
    + Sfarsitul
    + Puzzle-urile (chair daca unele sunt mult prea usoare nu o sa ii dau -)

Per total este un joc extraordinar. Nu am mai avut parte de asa joc de ceva timp.

18. #3178 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Dead Space 2@X360 - 1250/1250

[+] Cam tot ce am zis si despre primul Dead Space
    [+] Continua povestea
    [+] Foam Finger - LOL
    [+] DLC SP. Mi-a placut mai mult decat povestea principala (pana si de putinele personaje m-am atasat mai mult si mai rapid)
    [+] Alte chestii minore

[-] Obiective simpliste
    [-] Lipsa backtracking-ului
    [-] Lipsa factorului random. Cam aiurea sa "stii" de unde-ti ies necromorphs si numa sa-i astepti "ca un sobolan"
    [-] DLC-ul e prea scurt (~ 50 min)
    [-] Alte chestii minore

[*] Nici de data asta n-au implementat quick turn-ul ( + )
    [*] Dupa parerea mea trebuia introdusa o dificultate "contra timp" (mai ales in DLC) + un nivel de dificultate moderat (apropiat Zealot). E inadmisibil ca in dialog sa auzi conversatii care-ti induc criza/lipsa de timp si tu sa te plimbi de nebun dupa PENG sau whatever...
    [*] Trebuia pus accent pe backtracking. Backtracking-ul e un "truc" foarte util in genul asta de jocuri.
    [*] De MP nu m-am atins (m-am uitat doar la descriere). Nu m-am atins deoarece am inceput tarziu sa joc DS2 si nu mai avea niciun rost. Poate voi juca MP in DS3
    Attached Images Attached Images dead-space-2-banner.jpg

19. #3179 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Tomb Raider @PS3

+Lara Croft
    + Grafica
    + Sunet
    + Gameplay foarte ''prietenos''
    + Upgrade-uri si multe alte inovatii
    + Putin mai usor decat celelalte jocuri din serie, aici ma refer la puzzle-uri
    + Ending
    + Cel mai bun Storyline din toate jocurile

- Can't find one

Single Player foarte bun. Felicitari Square Enix!

10/10

Mai ramane sa testez si MP, dar din cate am vazut si acela e foarte bun, semanand foarte mult cu cel de la Uncharted 2/3.

20. #3180 SP
    Member Mariush's Avatar
    God of War Ascension @ PS3 obviously...

Of...Imi e foarte greu sa scriu randurile astea, pentru ca nu sunt sigur daca sunt cu adevarat super-mega extaziat de jocul in sine sau doar de faptul ca vorbim de Kratos, the man...the legend
    Anyway, here it goes

Zeul Razboiului - Ascensiunea:
    + Kratos - mai bine realizat ca niciodata dpdv grafic, acelasi bad ass, dar usor mai uman (de altfel toate personajele, toate aratarile sunt realizate exceptional )
    + Grafica, Level Design-ul - epic, atat de epic incat erau portiuni de joc in care mi se casca gura din ce in ce mai mult, pana cand nu mai avea unde sa se caste - absolut senzational, nu am vazut nimic mai grandios, la o scala mai mare, mai bine realizat s.a.m.d. Am citit si alte parere and I think it's safe to say, ca s-a atins maximul grafic pt PS3, nu cred ca poate mai mult, insa gradul de detaliu la care s-a ajuns cu hardware-ul disponibil mi se pare excelenta absoluta. Arata pur si simplu incredibil (si da, in caz ca va intrebati, pot sa-i pup in popou si mai mult pe cei de Santa Monica, pentru ca frate, orgasmul vizual pe care l-am avut mai bine de 8 ore, nu merita decat laude din partea mea) - deci cred ca e clar pentru toata lumea ca grafica e cu PLUS
    + Gameplay - pure fun, hack & slash, torture & kill, do it as bloody as possible and with as much style as you possibly can - daca poti, Kratos, de ce nu, pana la urma?
    + Mai colorat
    + Cut Scenes

- Ca de obicei, scurt
    - Story-ul slab comparativ cu restul partilor (si da, chiar cred ca se putea mai mult decat atat) - din pacate story-ul pentru mine e foarte, daca nu cel mai important. Primul walk-through la GOW il fac mereu pe Easy ca sa ma bucur de story, iar din pacate, de data aceasta nu am fost suficient de impresionat
    - Personaje putine, neinteresante (Again story related)
    - Nu aduce foarte multe lucruri noi din punct de vedere al varietatii (cam aceasi monstrii, cam aceleasi miscari, cam aceleasi puteri ) - inteleg sistemul if ain't broken, why fix it, dar totusi...
    - Sunet - mai slab decat GOW3

Avand in vedere ca multiplayer-ul nu l-am incearcat nota mea este strict pentru SP.

Story: 7
    Gameplay: 9.5
    Sunet: 8
    Grafica / Design: 10+
    Nota finala: 8.5

Concluzie: Un joc care merita, arata extraordinar si ofera clipe de neuitat, maximul grafic/vizual din tot ceea ce am jucat pana acum. Din pacate, din anumite puncte de vedere, cred ca se putea mai bine. But, nobody's perfect, right?
    Attached Images Attached Images god-war-kratos-angel-wings-hd-wallpaper_vvallpaper.net-1-.jpg 853971.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 159 of 177 FirstFirst ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 ... LastLast