Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 160 of 177 FirstFirst ... 60 110 150 158 159 160 161 162 170 ... LastLast
Results 3,181 to 3,200 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #3181 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Tomb Raider @ Pc

[+]Grafica exceleaza!!!
    [+]Locul unde se petrece actiunea
    [+]LARA!!!!!!
    [+]Muzica din joc perfect imbinata cu stilul jocului
    [+]Accentul britanic din vocea Larei
    [+]Povestea ce lasa loc de continuare,cel putin inca 2 jocuri TR vor aparea in viitorul nu foarte indepartat!
    [+]Combat-ul
    [+]Sistemul de upgrade al armelor si al Larei!( )

Acum partea cu minusuri:
    {-}Multiplayer-ul cam anost din punctul meu de vedere, lag foarte mult!
    {-} Lipsa unor puzzel-uri ceva mai dificile!

Un joc foarte bun dupa parerea mea care ar trebui incercat de toti gamerii, indiferent de platforma pe care il joaca...

Din partea mea primeste un 9,5!
    Nu trebuie ratat acest joc!
    Attached Images Attached Images tomb.jpg

2. #3182 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Tomb Raider

+Povestea
    +Insula
    +Istoria insulei
    +Gameplay-ul
    +Atmosfera
    +Grafica
    +Level design-ul
    +Explorarea
    +Muzica
    +Vocile
    +Personajele (mai ales Lara)
    +Peisajele
    +Set pieces
    +Arcul
    +Relics
    +Documents
    +Sistemul de upgrade
    +Tombs
    +Artworks si character models
    +Finalul
    +Altele

-Multiplayer-ul nu are rost

10/10

Un joc extraordinar, ma asteptam sa fie mult mai slab. Exceleazala toate capitolele, in singleplayer chiar nu m-a deranjat cu nimic, totul e facut asa cum trebuie. Unul dintre cele mai bune jocuri din ultimii ani si un adevarat candidat la GOTY ! Si pentru mine asemanarile cu Uncharted sunt chiar un lucru bun.
    Attached Images Attached Images url.jpg

3. #3183 SP
    Member Mariush's Avatar
    si uite cum ma bagati la inca o cheltuiala

4. #3184 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    (Tomb Raider merita toata atentia. Go4it ! )

Revin cu o impresie despre multiplayer:
    Multiplayer-ul pana acuma nu are multi playeri deci ai foarte mult de asteptat. E la fel ca Uncharted + Arc si tiroliana in rest nimic special.
    Ce mi-a placut este ca nu te bombardeaza cu 'nspe mii de reclame ... (cel putin asa este la Free Multiplayer la Uncharted 3)
    Totusi jocul e de 10/10

5. #3185 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Binary Domain Ps3
    + Story
    + Grafica
    + Scrap Heads
    + Faye Lee
    + Level Bosses
    + Gameplay

- Cateva bug-uri
    - Cei doi detectivi din Tokyo (nu isi au rostul in actiunea jocului)
    - Campania single relativ scurta (~ 8,5h)
    - Upgrade-ul armamentului (nu sunt diferente notabile intre o arma level 1 si o arma level 8-9)

Jocul a fost o surpriza placuta , l-am evitat ceva timp dar ma bucur ca l-am luat.
    I-as da nota 8.
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1364344542206.jpg uploadfromtaptalk1364344571741.jpg uploadfromtaptalk1364344583862.jpg

6. #3186 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Spiderman : Shattered Dimensions

+ Storyline
    + Gameplay
    + Grafica
    + Cele patru dimensiuni
    + Atmosfera
    + The Villains
    + Boss fights
    + Locatiile
    + Extrem de variat de la un capitol la altul
    + Combat-ul
    + Upgrade-urile
    + Structura pe capitole a jocului
    + Umoristic pe alocuri
    + Fragmentele
    + Potrivit ca dimensiuni si durata de joc

- Un button masher,overall
    - Relativ usor
    - Glitch-uri

Shattered Dimensions e cel mai bun joc Spiderman pe care l'am jucat. Nu am simtit nevoia de Free Roam,ca in Web Of Shadows. Desi e linear si nu ofera posibilitati de explorare,are o poveste interesanta,iar ideea cu cele patru dimensiuni mi se pare foarte buna. Astfel,esti pus in pielea altui Spiderman capitol de capitol,schimbandu'se locurile,inamicii,obiectivele,eliminand din start posibilitatea de a-l plictisi pe jucator. Foarte multi villains,foarte multa actiune,iar boss fight-urile,desi usoare ca nivel de dificultate,sunt destul de diversificate de la un nivel la altul (cu precadere in primul act). Niciodata nu mi'a placut umorul lui Peter Parker,dar in Shattered Dimensions a avut cateva replici si reactii absolut hilare,razandu'le in nas celor mai de temut villains. Combat-ul e complex,exact ca in Web Of Shadows si asta mi'a placut cel mai mult.
    Cu toate astea,nu e nevoie de niciun fel de tactica. E button mashing. Nici macar intuitie. Exista posibilitatea ca in timpul luptelor sa nu stii cum sa bati un boss,clipa in care batranica preocupata de recuperarea fragmentelor iti spune exact ce trebuie sa faci. In rest,totul e cat se poate de limpede ca obiective.

Shattered Dimensions e mai bun decat Web Of Shadows,si desi are minusurile lui,it has Spiderman written all over it. Atmosfera e cu totul deosebita,nu plictiseste,iar cele 4 dimensiuni sunt cireasa de pe tort.

8.5/10
    Attached Images Attached Images spidermanshattereddimensions_hero.jpg spider-man-shattered-dimensions.png

7. #3187 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Under Defeat HD: DE@X360 - 1000/1000

[+] Un remake de nota ZC <3 G.rev & <3 Rising Star Games pt. portare
    [+] Extra Content: pe langa OST & Digital Art Book am primit si 2 eclicoptere bonus VKL7.04(V)W | VKL6.02(A)P cu un total de 4: VKL5.03(P)R | VKL5.03(P)G | VKL7.04(V)W | VKL6.02(A)P
    [+] Music
    [+] Achievements
    [+] Alte chestii minore

[-] Response bug: e blocat pe default chiar daca in meniu indica modificarea si asta numa ingreuneaza jocul aiurea
    [-] Scrisul e prea mic (la intro & ending/credits) in comparatie cu scrisul din menu/options, efectiv a trebuit sa ma apropiu de TV ca sa vad ce scrie, lol
    [-] Alte chestii minore

[*] Dupa paerea mea se puteau face o tona de chestii interesanta cu lista de achievement-uri dar din pacate le-au lasat doar alea generice. Jocul a fost challenging dar cam atat. Ma asteptam la ceva si mai si, de genu: termina loop 1 fara bomba, rezista 190 de secunde la ultimul boss fara sa mori, 1CC tot jocul, etc. (cam astea-s la genul asta de jocuri).
    [*] Imparirea loop-urilor in 2 moduri diferite (mirror loop) chiar n-avea rost. E ca si cand mergi la master si din lipsa de materii fac, dintr-o carte, 2 materii separate...
    [*] new order mode, imi palce si nu-mi place (cel mai mult imi place arcade mode). Imi place ca e 16:9 si nu-mi place pt. ca e doar un zoom in + stretch si am avut unele probleme de anticipare a gloantelor (mai ales la ultimul boss unde trebuie sa te pozitionezi intr-o fractiune de secunda)
    [*] Alte chestii minore

8. #3188 SP
    Member monstrul's Avatar
    Rising star doar a publicat jocul in europa nu l-a portat
    Si pe mine m-a deranjat HD mode si dupa cateva incercari nu m-am mai atins de el si am ramas la arcade.Recomand varianta japoneza DE pt ca vine si cu un DVD [Kami] Super Guide DVD si include si cd OST ul intr -un pachet interesant si putin nostalgic (dvd ul si ost ul vin intr-o cutie gen cd dreamcast).
    Laudabila initiativa celor de la rising star ca au adus jocul si in europa + include dlc urile

Intrebare - Varianta europeana include si Global online rankings?

9. #3189 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by monstrul View Post
    Intrebare - Varianta europeana include si Global online rankings?
    Global online rankings nu, doar astea din poza
    Attached Images Attached Images 20130329125406.jpg

10. #3190 SP
    Member felixanu's Avatar
    Dead Soace 2 - NORMAL

+Poveste originala
    +Isaac
    +Atmosfera tensionata
    +Costumele
    +Arsenalul
    +Coloana sonora

-Gameplay greoi
    -Jocul a fost cam scurt
    -Sfarsitul

Povestea jocului este un excelenta, dar desfasurarea actiunii nu mi-a placut foarte mult. Mi s-a parut mai mult un joc unde am alergat foarte mult si m-am ferit de "balauri" sa nu ma prinda. Sfarsitul la fel nu a fost pe masura. Daca aveam un BOSS inainte de fugareala ai prin intuneric dupa Nicole, era mult mai ok. O nota finala 7.5

11. #3191 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    Skyrim @ 100% Platinum. Ii dau nota 8 MAXIM. La un moment dat am ajuns sa nu il mai suport. Cand esti afara, iti incarca sute de km patrati, cand esti intr-o casa, daca intri in urmatoarea camera, iti da loading screen, lucru care devine foarte iritant cand vrei sa faci platinum. De freezuri sa nu mai zic...

12. #3192 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Bioshock Infinite

[+] Columbia, este extraordinar acest spațiu pentru explorat, easter-eggs și nu numai
    [+] Elizabeth, Booker DeWitt, Comstock, The Songbird, Rosalind & Robert Lutece
    [+] Music - mindblowing!
    [+] Vigors
    [+] Skyline rails - dau o fluiditate nemaipomenită combatului
    [+] Upgrade-urile
    [+] Mindblowing ending- sigur te va lăsa cu gura căscată.

[-] -

Primește un 10/10 de la mine!
    GOTY 2013 for me!

bioshock-infinite.jpg bioshock_infinite_wallpaper.jpg

13. #3193 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Trine 2 - PC (9.5/10)

[+] atmosfera.
    [+] soundtrack-ul.
    [+] puzzle.
    [+] greoi pe alocuri.
    [+] cele 3 caractere + upgrade-uri.
    [+] final boss.
    [+] co-op multiplayer.
    [+] relativ lung. (comparativ cu primul)
    [+] diversitatea nivelelor/oponentilor.
    [+] luminile.

[-] gameplay pe alocuri greoi. (am avut ceva probleme cu sariturile)
    Attached Images Attached Images 35720_screenshots_2013-03-24_00014.jpg 35720_screenshots_2013-03-28_00024.jpg ss_880a0509bf2af87e0ebf22351fb1dcd6f56aa74c.1920x1080.jpg trine_2_thief_swamp_720p.jpg trine2_28.jpg

14. #3194 SP
    Member monstrul's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Global online rankings nu, doar astea din poza
    cred ca e acelasi lucru la care ma refeream .. nu am jocul aici unde stau si uitasem cum se cheama pe ps3 ultima oara eram locul 48 la arcade mode

15. #3195 SP
    Assassin's Creed III

+ Storyline
    + Gameplay
    + Haytham Kenway
    + Connor
    + Templierii
    + Atmosfera
    + Orasele
    + Peisajele
    + Referintele istorice
    + 'merica
    + Armele
    + Vanatoarea
    + Misiunile navale
    + Misiunile secundare
    + No more Desmond from now on

- Grafica
    - Secventele cu Desmond (boooriiiiing...can't wait to get back into the Animus)
    - Nefinisat,bug-uri,glitch-uri
    - Finalul

Best Assassin's Creed ever. Mi'a placut foarte mult. Povestea e buna,iar Haytham mi se pare un personaj desavarsit. Spre deosebire de Connor,e complet lipsit de scrupule,dar foarte serios,precis si direct. Intotdeauna am urmarit cu interes relatia dintre cei doi si faptul ca fiecare lupta de cealalta parte a baricadei. Totusi,mult mai bine conturat Haytham decat Connor,puterea lui de detasare sentimentala e fabuloasa. De asemenea,templierii mi se par mult mai..."credibili" decat rebelii. Poate a fost un sentiment aparut datorita atitudinii lui Haytham,care,repet,imi place la nebunie. La un moment dat,chiar am simtit un usor dispret pentru Connor si Achilles.
    Imi place ca in AC 3 exista foarte mult nou. Misiunile navale sunt cireasa de pe tort. Vanatoarea mi se pare iarasi o adaugare binevenita,precum si teritoriile din afara oraselor unde sunt prezente animalele. E superb arsenalul de instrumente pentru vanatoare - capcanele,arcurile etc.
    Nu lipsesc nici partile proaste. I ain't no graphic whore,dar AC 3 e submediocru la capitolul asta. Unele texturi arata ciudat,cut-scene-urile merg putin sacadat...Am intampinat si bug-uri,desigur. Iar finalul...nici nu-i de povestit. Ma bucur mult in schimb de la Black Flag incolo nu o sa il mai vad pe Desmond. Nu mi'a placut niciodata. Cu atat mai mult cu cat povestea din afara Animus-ului mi se pare zero si nu ma intereseaza deloc. De aceea,cand aparea cate'o secventa cu Desmond care intrerupea epicul secolului XVIII... ROAAAAR.

Poveste foarte buna pana foarte aproape de final,personaje deosebite si actiune constanta. Merita. Chiar merita. Desi problemele de natura tehnica sunt mai pregnante ca niciodata.

9.0/10
    Attached Images Attached Images assassins_creed_3.jpg aciii-haythamkenway.png

16. #3196 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Despicable me the GAME on PSP 6/10
    [+] Replicile & Vocile personajelor din film
    [+] Puzzle'urile (daca nu folosesti hinturile nu sunt tocmai simple)
    [+] Faptul ca folosesti minions ca "piese de schimb" pt a rezolva puzzle'urile

[-] Nu joci cu minions doar cu Gru
    [-] Grafica
    [-] Actiunea liniara si prea repetitiva
    [-] Desi puzzle'urile devin din ce in ce mai grele ai doar 3 locatii

Din pacate se observa ca e un joc de franciza facut in graba, insa lucrul care ma dezamagit cel mai tare este ca nu joci cu minions, am jucat pana la final in speranta ca poate poate insa pe acestia ii folosesti doar ca unelte.

17. #3197 SP
    Member Mishy's Avatar
    Bioshock Infinite

+Gameplay
    +Columbia
    +Voxophones
    +Vigors
    +Armele variate
    ++++Finalul
    +Elizabeth,Booker,Comstock,Songbird
    +Soundtrack
    +Skylines

10/10

18. #3198 SP
    Mass Effect

+ Storyline
    + Gameplay
    + John Shepard & the crew
    + Normandy
    + Citadel
    + Consiliul
    + Rasele
    + Inamicii
    + Plimbarile prin galaxie
    + Planetele
    + Mako
    + Misiunile secundare
    + Dialogurile
    + Saren
    + Finalul

- Usor plictisitor spre final
    - Atmosfera uneori deprimanta,inchisa

Foarte bun primul Mass Effect. Nu stiu de ce pana acum am ignorat cu desavarsire aceasta serie. Cred ca nu mi'au inspirat incredere aia de la Bioware. Habar n'am. Desi dialogurile sunt bine implementate,unele replici pe care ai posibilitatea sa le dai mi se par ca depasesc lipsa de bun simt,dand'o in prostie. Shepard e creat si controlat de la A la Z de tine,ceea ce mi se pare un mare plus. Nu doar Shepard,ci si echipa pe care o iei cu tine oriunde mergi. La fiecare pas exista alegeri. Mi'a placut mult Saren,astfel am jucat inca un joc in care personajul negativ nu e un imbecil. Foarte interesante plimbarile prin galaxie. Peisajele tind sa nu se repete,diferentele climatice intre planetele pe care esti nevoit sa le explorezi fiind evidente. Foarte simpaticut a fost Mako,vehiculul cu care Shepard si echipa se plimba de obicei pe alte meleaguri. Foarte bune misiunile secundare care apar frecvent,spre deosebire de alte jocuri,nu mi s'au parut repetitive sau enervante in vreun fel. Nu prea au treaba cu povestea principala si e normal sa nu aiba,insa cu toate acestea,mi'au placut enorm.

Sa fie poate de la grafica putin veche sau de la peisajele din anumite zone,dar aveam uneori o senzatie neplacuta cand exploram unele parti ale jocului. Sigur,asta nu se intampla niciodata in Citadel,de care m'am atasat din primu' minut. Dupa 16-17 ore de gameplay,devine plictisitor si simti nevoia sa te opresti. Ciudat.

Abia astept sa joc si urmatoarele jocuri ale seriei.

9.0/10
    Attached Images Attached Images me1.jpg mass-effect1.jpg

19. #3199 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - 3rd run

Nu cred ca mai e nevoie sa spun ceva despre jocul asta. O capodopera !

10/10
    Attached Images Attached Images url.jpg

20. #3200 SP
    Ω Pira's Avatar
    Tomb Raider @PS3. O nebunie de joc care spre surprinderea mea, m-a lasat gura-casca de la inceput pana la sfarsit si nu m-a lasat sa-mi vad de treaba, pana nu l-am terminat. In ciuda faptului ca e usor si pe Hard, nu are grafica si framerate-ul (pe alocuri) seriei Uncharted, are nota 10+, no doubt!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 160 of 177 FirstFirst ... 60 110 150 158 159 160 161 162 170 ... LastLast