Piticul meu a terminat: Kung-Fu Panda - 370/1000 - nu a stiut ce nota sa ii dea, dar chiar pot sa ma laud ca un copil de 3 ani a reusit sa il termine in 2 zile![]()
Piticul meu a terminat: Kung-Fu Panda - 370/1000 - nu a stiut ce nota sa ii dea, dar chiar pot sa ma laud ca un copil de 3 ani a reusit sa il termine in 2 zile![]()
Monsters vs. Aliens - 8-10
Mie mi s-a parut foarte distractiv,mai ales cand o vedeam pe acea soparla (sau ce o fi) cum radea.
Stroy - nu prea bun,dar de nota 6/7-10
Grafica - cum am spus la celelalt joc, putea fi mai finisata, dar a fost OK!
Nivelurile sunt repetitive pana in maduva oaselor.Ceea ce m-a enervat la culme.
Sunetul de nota 7/8-10 Parca,parca in unele locuri nu erau sunetele potrivite.
Impresie - jocul e foarte Funny si recomand tuturor
Am petrecut aprox. 8-9 ore sa il termin.Ieri am jucat 6 ore iar astazi (acum l-am terminat) 2-3 ore.
Avatar:TLAB - Burning Earth. Buhuhu ce penalitate de joc. Easy 1000, ce altceva. Vocile puse din plop, personajele nici macar nu deschideau gura, grafica idioata, repetitiv. Bine macar ca am obtinut 1000, altfel as avea acum o criza de somn.
off: ai vazut seria animata? este foarte funny si interesanta, recomand tuturor. Sokka ftwthe funniest guy in the show.
MGS 4
Este o capodopera ce nu poate fi descrisa,oricine are PS3,trebuie sa aiba si acest joc!
GTA IV @PS3 10/10 dupa mine
L-am mai terminat odata dar pe Xbox,in schimb in varianta de PS3 nu am intalnit nici cel mai minor bug(la Xbox am intrat cu scuterul in perete si a trebuit sa ies din joc pt. ca nu mai puteam da jos,in schimb am incercat de mai multe ori chiar de f.multe ori lucrul asta ep PS3 si nici vb. de asa ceva)
+grafica
+story
+gameplay
-mi s-a parut cam usor mai ales pe final
MGS4 10/10
+storyline
+cinematics lungi si extrem de frumoase
+gameplay beton
+sunet extraordinar
+toate celelalte detalii care fac din acest joc un joc de nota 10 mai ales datorita lui Hideo Kojima si astept cu nerabdare noul MGS
-imi pare rau ca Old Snake/Solid Snake nu va mai aparea in celelalt/celelalte MGS-uri
Cristos a inviat!Company of heroes:Tales of Valor.Un rts interesant,din seria Company of Heroes,dar de aceasta data este un rts mult mai tacticizat(nu se merge pe varianta de build,ci ai doar o unitate, un tanc,cu care trebuie sa-ti indeplinesti misiunea).I-as acorda o nota de 8/10.Precizez ca l-am termiant pe PC, in extreme level(sincer mi s-a parut usor fata de extreme a celorlalte din seria COH) Game on
Resistance Retribution@PSP 8/10
+story
+gameplay
+grafica
-cam greu pe final
-repetitiv
-devine plictisitor dupa ce termini misiunea cu robotu
Little Big Planet@ PS3
Un joc extraordinar.Putin mai inainte l-am terminat cu prietenul meu.
Cred ca il voi mai relua o data,asta dupa ce mai vad niste levele pe net
10/10
Incearca sa crezi. Am atasat cateva poze. Un copil de 3 ani stie sa faca mai multe decat crezi. Sa iti spun ca scrie singura pe tastatura youtube.com, apoi in casuta de cautare, sonic, cars, pigloo? Sau ca da drumul la consola, care se conecteaza automat pe profilul meu, iar ea iese si intra pe profilul ei? Sau ca atunci cand nu se mai joaca, iese in dashboard inainte de a opri consola? Daca nu stie sa citeasca, asta nu inseamna ca nu stie sa apese pe butoane. Datorita culorilor, stie pe ce sa apese. In poza unde conduce, avea 2 ani.
Cand voi avea un copil,il voi invata de mic sa faca aceleasi lucruri pe care le face si fata ta.Felicitari,sa-ti creasca mare!
Bookmarks