Pure - Platinum (al zecelea din cariera)![]()
Bionic Commando@X360 - 1k/1k
Un joc de nota ZC! Demult n-am mai jucat un joc așa cu poftă! Pur și simplu l-am jucat fără oprire!
Sunt un mega fan Bionic Commando *Universe
Jocul are +uri și -uri...am să le prezint mai jos (sunt strict personale
Bionic Commando (NES) Bionic Commando: Elite Forces Bionic Commando: Rearmed - �ncă-l mai joc
Bionic Commando (2009) - �ncă-l mai joc (XBL)
- dar cam astea-s pentru orice fan)
---
[+] Bionic Commanro: Rearmed Secret Codes(BC: Retro Outfit, BC: Prototype Weapon) - Eu din start am jucat cu BC: Retro Outfit (Spencer) - OLD SCHOOL'S COOL!
[+] Atmosfera
[+] Gameplay-ul
[+] Muzică/Storyline
[+] Diversitatea armelor <3 Tarantula (Rocket launcher) - ti, ti, ti, tiiiiiiiiiiiii!
[+] Diversitatea atacurilor<3 Two Hit Wonder
[+] Challanges (cam ușoare- ajung imediat acolo)
[+] Open World
[+] Inamici![]()
[+] Bionic Arm
[+] Manifestările lui Spencer �n timpul atacurilor (woooooo!)
[+] CAPCOM
[+] Alte aspecte (nu-mi vin acum �n cap...)
[-] Jocul este cam scurt (�mi pare rău că l-am terminat...) - mai vreau!
[-] Super Joe...bad guy!
[-] Lipsa unor inamici clasici (de rutină)
[-] Sistemul de hack-ing (de ce l-au redus așa- la Rearmed era mult mai complicat, pe timp, cu alarme, etc)
[-] Lipsa unor achievement-uri (prea puține...) - de exemplu era fain daca era unul să faci swing de 20+, etc...
[-] N-au inclus challenge rooms!- �n schimb au simplificat sistemul și l-au mixat cu atacurile din timpul jocului
[-] Mici bug-uri
---
Guide-uri pentru joc, aici -> http://www.consolegames.ro/forum/f52...mmando-guides/
Nota 10.0![]()
Football Manager 2009: o mare dezamagire
+cel mai bun simulator de acest tip
+multe ligi/echipe/jucatori
+destul de distractiv in 2
-imbunatatiri inutile
-modul 3D
-buguri
Nota: 7/10
Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots
*Purs si simplu genial,ceva ce cu siguranta nu va mai exista..Final emotionant,grafica,totul este perfect!
NOTA 10
Spre rusinea mea doar acuma am reusit sa joc si sa termin Metal Gear 4.
Ce mai este de spus nota 11.Este mai mult decat un joc
assassin's creed
+grafica buna.
+animatile caracterelor incredibil de bune.
+gameplay-ul .
-repetivitatea de desfasurare a story-ului.
-combatul ,putea sa fie mai accentuat spre actiune adica mai dinamic .
-costumu si alarmele, GOD esti assassin nu iti poti schimba costumul ca sa eviti suspiciunile.
ii dau nota 8 pentru inovatiile aduse.
Bioshock @ PS3 pe 720p pentru calitate maxima!
nota 9/10 Ia-si fi dat 10 daca nu ratam 3 trofee fara sa imi zica nimic, prefer prima data cand il joc sa nu ma uit pe net dupa indicii despre trofee asa ca am scos 58% (parca) din primul run, inca unu pe Survivor si iau si Platina
O intrebare pentru cei care au platina deja: este diferenta mare de la hard la survivor ?
Dark Messiah of Might and Magic @ PC
10000\10
Nu sunt absolut deloc fan al jocurilor de acest gen... dar acesta pur si simplu este extraordinar.Superb!
+ gameplay
+ grafica
+ sunet
++++ storyline
+ combat
- Spiders! Pur si simplu ma tampesc! Cum frate sa moara un goblin din 2-3 lovituri de sabie, si paianjanii abia mor din 8-9 lovituri...
pe bune,tie chiar ti-a placut jocul asta ?
l-am jucat si eu un pic cand am luat consola,dupa care l-am mai bagat in ea pana acum
IGN: Dark Messiah of Might and Magic Elements
Sorry dudes... tot ce am jucat pana acum a fost pe PC, PS2 si PSP... nu am apucat sa pun mana pe ceva mai "complex", asa ca nu stiu cum e pe Xbox.
Cs source @ PC
+Grafica
+Armele
+Multiplayer-ul
+Coadele
-prea putine mape mari(ex. de_dust2,de_inferno)
-mapele gen awp
-no respawn (WTF)
-banii
-coadele
Nu ca e frumos ca eu deabia acum joc C:SS:
Jocul m-a facut sa revin la CoD WaW in 13 ore
Tot ce pot sa zic e: Ma asteptam la mai mult(This made puke look aw'som)
nota: 11/200..0
Hold for applause! Ai reusit sa termini un joc lansat in urma cu 5 ani, care este exclusiv multiplayer! Lasa-ma sa ghicesc: you got pwned big time si de-asta e un joc de nota 11/2000.
Care a fost misiunea ta preferata? Cea de defuse?
Bookmarks