Fa achievementul
sa vezi cat de tare este sa folosesti numai grav-gun si explozibili![]()
Ferrari Challenge (platina).Singurul lucru bun despre acest joc,dupa parerea mea,consta in faptul ca are masini Ferari,in restul este plictisitor,grafica mediocra si ar fi trebuit sa bage mai multe masini...sunt doar 22 in tot jocul.
Nota 6 din 10...
Am devorat Killzone 2.
Nu vreau sa fac publica parerea mea despre el pt ca nu e tocmai buna si s-ar putea ca multi sa-mi sara-n cap.![]()
Tom Clancy's HAWX
+diversitatea avioanelor
+gameplay extraordinar
+atmosfera captivanta, la un moment dat am si ametit in timpul misiunilor
+ERS(enhanced reality system) un dispozitiv genial in luptele aeriene
+are story, lucru admirabil pentru un arcade de acest gen
+efecte fizice deosebite
-grafica la sol
-friendly-AI
-multiplayer sarac
9/10, un joc exceptional ce m-a convins de faptul ca si romanii pot face ceva bun![]()
Tocmai am termiant Prototype si:
1. Jucandute prin a te axa numa pe povestea ma face sa ii dau jocului 9/10.
2. Adaugand si celelalte elemente side questuri si free roaming in jur de 7/10 devine plictisitor si repetitiv.
Prtotype @ PS3 : 10/10
+grafica(pt. ca se potriveste de minune la acest joc)
+sunet
+story
+parkour
+stealth
+gameplay....
+nici un bug
+fluiditatea jocului
+etc..
RECOMAND ACEST JOC.
Uncharted - Platinum 10/10
+story
+grafica
+funny moments
+niciun bug
+Crushing mode
+alte lucruri care nu-mi vin in minte acum
Abea astept Uncharted 2![]()
Blacksite Area 51 8/10
+ Grafica
+ Armele
+ Aliens
- Cateva buguri ici colo
- Foarte scurt in 2 zile l-am mancat,si daca stau sa adun orele ar veni vre-o 7-8
- Fara cut-scenesunul singur la sfarsit si ala de 5 secunde
- Personajul cu care joci nu scoate un sunet,da chiar nici un sunet,zici ca e Claude din GTA 3
HAWX 6/10
Rip off Ace Combat (pana si umpic din poveste misiunile sa nu zic), iar ERS (enhanced reality system) nu ii original ci doar un ripoff a lui Macross VFX2 ii ca si cum ar fii unit gameplay-ul dintre cele 2 jocuri initial mam bucurat de jocul asta dar ii prea usor si pe elite... sa numai vb ca ii prea scurt mare dezamagire, tot Ace Combat 3 Electrosphere ii cel mai bun.
Lucru prezent si in fear2 (cel putin momentan ca nu lam terminat inca) ai dreptate aici, ii da ceva aparte jocului chestia asta (in cazul fps-urilor cel putin).
Tales of Vesperia9/10
Am dat 9 doar pentru ca ma enerveaza faptul pentru ca eu am cumparat versiunea de 360 si dupa aia au anuntat baietii ca pe PS3 adauga "a ****load of extra-content".In rest jocul e pur si simplu epic,daca nu te deranjeaza grafica mai "childish" e un must-have.
now...sell theversion and buy the
one
![]()
FEAR 2 project Origin 9.7/10 excelent joc gameplay bun (am iubit stagiile cu mecha), soundtrack/sound department o treaba bine, povestea iara buna, ending-ul mia lasat o senzatie wtf (nu pot spune si ca a fost nici bun nici rau, numa atata pot spune wt...), si a da alma was hawt.
Atentie spoiler ptr ending:
PS: se pare ca tot feeling-ul de suspans din jocu asta (sau cel putin majoritatea lui) se bazeaza pe sunet schimband muzica cu ceva de al meu a fost diferit (dar tot excelent).
Bookmarks