Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 177 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 106 ... LastLast
Results 101 to 120 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #101 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Far Cry 2-8.5

2. #102 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Call of Duty 5 (World at War) - 1k/1k

9.0 (AI prost! ) - nu te ajută deloc (sau hai 5%).

+death cards! (Deci recunosc, sunt obsedat după ele (mereu am fost fascinat de tarot, iar astea au picat la fix). Să nu zic de ce descriere are fiecare....excepțională! Nu știu cum sau de unde, dar jur că-mi fac rost de un set complet, fie el home made sau cumpărat). [info. and history] - așa pentru cultură generală
    +story
    +graphix
    +movies
    +weapons
    -music (da, ascult muzică rock de c�nd mă știu dar...parcă muzica rock nu prea merge cu al II-lea Razboi Mondial . Ceva mai sad...mai deprimant...mai pesimist...you know SAD STUFF! - sau heroic) [
    ] (da, știu e main theme-ul din Medal of Honor (Michael Giacchino 1999), nu-s prost, dar...despre asta vorbesc. Muzică din asta merge...
    -AI (e teribil...no comment)

Acum mă joc Nazi Zombie Mode 4 fun

*p.s.

Death Card-ul meu preferat este -> Card #3: SUICIDE KING ** (aici e #7)
    Attached Images Attached Images ace-spades1_v2-article_image.jpg eight-hearts_v2-article_image.jpg five-diamonds_v2-article_image.jpg four-clubs_v2-article_image.jpg jack-spades_v2-article_image.jpg joker1_v2-article_image.jpg king-hearts1_v2-article_image.jpg nine-diamonds_v2-article_image.jpg queen-hearts1_v2-article_image.jpg six-clubs_v2-article_image.jpg ten-clubs_v2-article_image.jpg three-diamonds_v2-article_image.jpg

3. #103 SP
    ...și ultima carte (nu pot dec�t 12 pe reply).
    Attached Images Attached Images two-spades-article_image.jpg

4. #104 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Cod 5 @xbox 360

5. #105 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Call of Duty : [strike]Grenades at War[/strike] World at War

6. #106 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    GTA 4.......
    10 pentru poveste
    10 pentru gameplay
    9.5 grafica

7. #107 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    GTA 4.......
    10 pentru poveste
    10 pentru gameplay
    9.5 grafica

Jocu asta e arma de spalat creiere. De ce ii dati toti notele astea nu inteleg...

8. #108 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Eu m-am plictisit la el...pe bune...am ramas blocat la misiunea aia cu etajul 20...dupa ce urc la etajul 20 ...omor toti gangsterii si sunt omorat de politie si incep misiunea iar si urc iar la Etajul 20...e frustrant

9. #109 SP
    Pai am dat notele astea pentru ca sunt fan GTA , leam terminat pe toate si mi se par o combinatie super intre shooter , driving si action.

10. #110 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Prince of Persia pe 360.

Exceptional joc, pacat ca e putin usor, in rest, nu am cuvinte de departe cea mai frumoasa poveste de anul asta dupa parerea mea.

8.5/10 Gameplay (nota este mai mica datorita faptului ca nu poti sa mori)
    10/10 Sunet
    10/10 Feeling
    10/10 Grafica
    10/10 Poveste

Un must buy

11. #111 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Pai am dat notele astea pentru ca sunt fan GTA , leam terminat pe toate si mi se par o combinatie super intre shooter , driving si action.
    Dar de aici si pana la nota 9.5 pt grafica mai e cale luuunga.
    Atunci Burnout Paradise ce nota merita pt grafica?Nota 25?

12. #112 SP
    Omule , nu sunt expert , asta e doar parerea mea personala.

13. #113 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Dar de aici si pana la nota 9.5 pt grafica mai e cale luuunga.
    Atunci Burnout Paradise ce nota merita pt grafica?Nota 25?
    In review-uri a primit 10 la grafica. Deci, expertii zic ca e de 10. El de ce nu ar putea sa spuna acelasi lucru.

14. #114 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    In review-uri a primit 10 la grafica. Deci, expertii zic ca e de 10. El de ce nu ar putea sa spuna acelasi lucru.
    Fie ca voi.In multe locuri exceleaza GTA4 dar nu la grafica.Sa va reamintesc bug-urile arhicunoscute sau problemele de fps?
    Repet intrebarea: Ce nota ar merita Burnout Paradise pt grafica?

15. #115 SP
    Dash of Destruction@XBLA 200/200

16. #116 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Fie ca voi.In multe locuri exceleaza GTA4 dar nu la grafica.Sa va reamintesc bug-urile arhicunoscute sau problemele de fps?
    Repet intrebarea: Ce nota ar merita Burnout Paradise pt grafica?
    In sfarsit un om care imi impartaseste parerea - macar pe jumatate. Si eu cred ca GTA4 e o "overrated american piece of b...s..t". GTA fans, nu dati cu pietre!! Nu sunt vinovat!!

17. #117 SP
    Parca asta era un thread sa facem review-uri la jocuri care ne plac NOUA si ce credem NOI despre ele , daca eu consider grafica de la GTA 4 e de 9,5 care e problema?

18. #118 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Call of Duty World at War-9.5

19. #119 SP
    Taw
    Parca asta era un thread sa facem review-uri la jocuri care ne plac NOUA si ce credem NOI despre ele , daca eu consider grafica de la GTA 4 e de 9,5 care e problema?
    Nici una mane.Eu te intrebasem doar ce nota i-ai da lui Burnout Paradise daca GTA4 merita 9.5 la grafica, that's all.

Eu si Rasko suntem putin revoltati deoarece, spre deosebire de feeling, atmosfera, placerea jocului, elementul numit GRAFICA nu poate fi decat obiectiv, in sensul ca (aproape) toti o vedem la fel, buna sau proasta, exact asa cum este, aproape deloc discutabila.
    Ca doar nu vede cineva mai multi pixeli decat altcineva.

20. #120 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Grafica inseamna si combinatia de texturi nu doar detaliu, si aici poti fi subiectiv. Pe de alta parte poti considera aprecierea ambientului element de feeling si atunci sa o tii pe a ta cu grafica in continuare.

De exemplu Prince of Persia e departe de ideea de next-gen din punct de vedere al motorului grafic si cu toate astea, e de nota 10 stand bara la bara cu Burnout Paradise.

Ontopic: Too Human. Incredibil cat de buna este a doua jumatate din campanie si cum cu niste idei fortate au ajuns sa strice ceva ce putea fi hit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 177 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 106 ... LastLast