fratilor nu mai dati note asa de mari. Ce critici sunteti voi?
Fac si eu un review:
Most underrated game of 2009: Bionic commando, Prototype
Most overrated game of 2009: Batman AA (desi imi place jocul)
fratilor nu mai dati note asa de mari. Ce critici sunteti voi?
Fac si eu un review:
Most underrated game of 2009: Bionic commando, Prototype
Most overrated game of 2009: Batman AA (desi imi place jocul)
The Saboteur Platinum
+Paris
+Story extraordinar
+Muzica frumoasa si relaxanta
+Personajele(si povestea lor)
+Loading Screens (cand trage zeppelinul si sniperul)
+Cars(Aurora+Machine Gun, Silver Claw mk .11)
+Dynamic weather
+Weapons (Viper)
+Skylar
+Zeppelin
+Wulf tank
+La Resistance-> Vive la Resistance!
+Contraband
+Cursele, mai ales cele din story, dar puteau fii mai grele, le-am terminat super repede
-Multe, multe bug-uri, dar minore...
-Exploziile - Bleah!!
-Sunet si grafica slabute...
-Freeplays ~1500 cum p**a mea ca mi s-a scarbit n-am jucat o luna din cauza asta, sa nu mai aud de ele niciodata
-Nitro, nu stiam ca NOS-ul e de acum 60-70 de ani, strica farmecul...
Per total 8.5/10 Ideea a fost buna, jocul a iesit bine dar trebuiau sa lucreze la grafica, la sunet, la explozii si cine stie...poate candida la titlul de GOTY (nu zic sa l-ar fi castigat)
Darksiders @ PS3
+Grafica
+Povestea(more or less)
+Diversitatea inamicilor
+Lung
+Puzzle-urile
+Ulthane
-Prea lung
-Puzzle-urile
Nota 8.5/10
taz.. taz.. Cum sa da [-] pentru ca este "prea lung". Eu as fi vrut sa abia 50 de ore sau chiar 100 de ore, la ce poveste are de oferit. Oricum, gusturile nu se discuta.![]()
Darksiders @360 9.5/10
+Povestea care m'a fermecat.M'am apucat de citit vechiul testament sa aflu mai multe despre Uriel:X:X:X si ceilalti ingeri.
+Faptul ca seamana cu God of War.Avand Xbox 360 nu as putea niciodata sa joc God of War.
+20h de gameplay.
+Puzzle-urile care chiar te pun pe gandit.
+Bossii super bine alesi.
+Grafica
-Poate fi foarte usor acuzat de plagiat.
@Lau Dupa 18 ore de hack n' slash imi cam pierdusem rabdarea lol cum spui si tu,gusturile nu se discuta![]()
UNCHARTED Drake's Fortune - PLATINUM(prima mea platina)
9.5/10
+Nathan Drake
+Elena Fisher
+Victor Sullivan
+Story
+Weapons
+Ending
-Prea scurt
Gta4 @ Ps3
Un joc destul de bun care face mandra seria Grand Theft Auto.
Contine ceva spoilere:
+Caracterul principal e Niko Bellic aka Tough Russian
+Cousin Roman,cu povestile lui cu tot lol
+Malorie care arata cat de cat hot
+Optiunea de a alege pe cine sa omori si pe cine lasi sa traiasca
+Weapons(Cel mai mult am folosit smg+grenades)
+Cele 3 insule sunt imense
+Daca nu ai chef sa mergi mult pentru o misiune,iei un taxi si te duce unde vrei.
+L-am ales pe Playboy X in locul lui Dwayne ca imi dadea mai multi bani,chiar daca Dwayne era copia leita a lui Niko
+L-am omorat pe Francis si l-am lasat pe Derric sa traisca pentru ca politistul ma avea la degetul lui mic si putea oricand sa ma bage la puscarie
+Am ales DEAL in loc de Kill Dimitri.Cred ca motivul principal a fost ca imi era prea lene sa merg pe cealalta insula,imi dadea mai multi bani,am facut si un trofeu.
+Multyplayer fun,noroc ca am cativa colegi(vreo 5 la numar),care se joaca mai mereu
+Daca dai fail la o misiune poti sa folosesti telefonul sa ii dai replay
+Unele momente chiar dau valoarea cuvantului l o l .("Gay mission","Kidnapping mission" etc.)
-buguri minore,dar daca le prinzi cand faci o misiune sunt destul de enervante.Spre exemplu o groapa din asfalt sau o denivelare devine subit in invisible wall of death.
-Roman a murit,damn it.Chiar imi placea de el.
-Faptul ca Darko se ascundea in Bucharest si ca au reusit sa-l trimita din Romanica intr-un avion,el fiind intr-o cutie legat.
-Controlul asupra masinilor,salupelor,elicopterelor este pretty annoying.Te prinzi destul de greu.
Eu ii dau un 9/10.Chiar se merita,de'abia astept Liberty City Stories.Probabil ca o sa aflu si eu in sfarsit unde au ajuns diamantele lol .Go buy it...now.
Deci asta se intampla daca alegeai DEAL
SPOILER SPOILER
- daca alegeai Kill that guy murea prietena ta care...am uitat cum o chema![]()
Mass Effect 2 PC, daca ar fii sa-l descriu intr-un cuvant acesta ar fii Epic! Nu am mai savurat un joc si sincer avand in vedere jocurile din ultimi ani nu credeam ca o sa mai savurez un joc asa de la Freelancer.
+povestea/story-ul este mai bun/a decat in primul si dinamic/a din momentul cand incepi sa-l joci (este tot umpic previzibil/a in anumite aspecte dar nici pe departe ca in primul), deasemenea imi place ca spre deosebire de primul lasa mai bine loc de sidequest-uri/job-uri.
+gameplay-ul..... dificultatea nu ii cu mult ridicata fata de primul dar la fel ca story-ul este dinamic si fluid asa ca treci foarte usor cu vederea dificultatea.
+posibilitatea de import a caracterului din ME1 care schimba povestea sa reflecte actiunile tale din ME1.
+bioware sa gandit bine la toate detaliile (cu excetia unui user defined zoom ptr camera sau a accesoriilor corporale inutile ptr player (tatuaje, cercei, etc) ),am sa dezvolt in mai multe puncte idea aceasta (Nota: "_" ii pe post de spatiu):
__________ +player home (sau mai bine zis Captain's Cabin al Normandi-ului) este unul din cele mai exelente vazute de mine in jocuri de acest gen (in general RPG-uri), imi place este compact, curat, interactionabil are acvariu si poate fii personalizat.
__________ +apropo de detaliu pana nu uit si la lacrimi sau gandit cu cap daca un caracter ce izbucneste in lacrimi are rimel acest lucru se va observa pe lacrimile lui.
__________ +armura destule optiuni de personalizare dupa bunul plac al player-ului.
+ Blood Dragon Armor DLC noua mea all time/game favorite armor/suit.
+ DLC Zaeed la inceput nu am fost impresionat dar mia placut cu timpul si povestiile lui sunt intotdeauna faine de ascultat lol.
+dialogul care este cu mult superior peste orice altceva ce am jucat pentru ca: pe langa faptul ca la fel ca in alte RPG-uri este un sistem de alegeri, Voice acting-ul este superb (incomparabil cu oricare alt joc parerea mea) si deasemenea momentul dialogului nu este static (personajele participante se misca, gesticuleaza, interactioneaza cu obiectele din jur, etc).
+cinematic-urile de la inceputul jocului, momentul cand ajungi in ultima zona si sfarsitul jocului sunt excelente.
+ Companionul (Squad Member) revenit din Mass Effect 1 favorit in ME2 este:
+Companion nou introdus in ME2 favorit:
+Ending-ul sfaturile din loading screen ziceau ca trebuie avut grija la alegerile de la sfarsitul jocului nu au glumit, plus muzica din ultimul stagiu fits perfectly...
Dar sunt si minus-uri:
-Nu mai sunt vehicule terestre ... goodbye Mako.
-
-muzica (cu exceptia celei din ultimu stagiu care a fost perfecta asa cum a fost) ar putea fii umpic mai variata.
- Alternative Costumes la Squad Members care nu pot fii nici macar numite alternative textures, doar o schimbare de culori...
-cat despre restul armurilor DLC nu prea ii cine stie ce de capul lor visual vorbind (exceptie facand Blood Dragon si Colector's Armor) ii acelasi mesh cu texturi diferite.
Nu am sa dau rating la joc mi-a placut mult prea mult ca sa pot fii obiectiv.
PS: Scuze daca este vreo greseala am scris grabit.
Bookmarks