Guitar Hero III - Legends of Rock 9.5/10 (PS2)
Terminat pe easy si mediumrestu' e cam greu. Muzica e o nebunie
P.S. Stiti cumva cum se numeste ultima melodie atunci cand apare lista cu producatorii jocului?
Guitar Hero III - Legends of Rock 9.5/10 (PS2)
Terminat pe easy si mediumrestu' e cam greu. Muzica e o nebunie
P.S. Stiti cumva cum se numeste ultima melodie atunci cand apare lista cu producatorii jocului?
Mirror's Edge
+Parkour
+story captivant
+inovator
+ingenioasa ideea de cutscenes cartoonish
+mai multe feluri de a aborda nivelul
-scurt
-sistemul de shooting e la pamant
let's say 8.5/10
Battlefield Bad Company
this games is about 7,mai mult nu cred ca merita.
-foarte foarte repetitiv.
+in schimb mi-a placut dialogurile amuzante
+gameplay antrenat
-story destul de slab(sa nu zic rusinos)
cam scurt(sincer nu prea imi plac jocurile foarte lungi,eu l-am terminat cam in 8-9 ore)
eu joc doar singleplayer,niciodata nu joc multi.eu mi-am exprimat parerea PERSONALA vis-a-vis de acest joc.asaca sa nu o luati in nume de rau![]()
Stai linistit ca nu ti-o ia nimeni in nume de rau, dar pierzi mai bine de jumatate din farmecul jocului daca nu-l joci pe multiplayer.
Soulcalibur IV (Japanese version!) - 1k/1k | am primit și World Class Fighter
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Favorites++
Maxi (マキシ)
Yoshimitsu (吉光)
Mitsurugi (御剣 平四郎)
Soul Tag Team++
Yoshimitsu (吉光)
Maxi (マキシ)
Power Team++
Nightmare (ナイトメア)
Astaroth (アスタロス)
Para Para Team++
Yoshimitsu (吉光)
Amy (アビス)
Bonus Team++ (o folosesc foarte rar...)
Darth Vader
The Apprentice
Există trei - �n acest joc. - (C�te???- Trei �n $&@* mea!
)
1. Lipsa animației la Close Combat (cea din Soul Blade/Soul Edge - mare păcat)
2. Lipsa modului Edge Master (da, se știe motivul pentru care nu există modul de joc implementat. Cum care e motivul? Nu știți? eh...păi să zicem că de nu era modul de joc Edge Master cei cu Nintendo Wii n-aveau Soul Calibur Legends lol) - mai multe info. PM (c�nd nu-l am disable).
3. On-line bastards (am scris mai jos)
Un mare - atunci c�nd vrei să joci on-line și dai de ratați fosforeșcenți, ce folosesc o singură mișcare. Se cred ei buni că te bat cu XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX sau YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY...lol.Pentru asta exista sistemul de vot - bad reputation + file complaint (da cred c-am dat peste 500).
(toate jocurile din seria SOUL au fost ++)
Pe marketplace există o mulțime de costume, arme, etc. (seturi și seturi). Merită cumpărate toate!(cred că totalizează 10.000) - dar ce contează...
Nota:10
Am uitat să pun ceva...de care sunt foarte m�ndru- și cu prima pcazie mi-l fac tablou
Chain of Souls
Tomb Rider Underworld 7,5/10...story-ul a fost f.bun dar tot jocule plin de buguri 650/1000.
Condemend 2 BloodShoot 9.5/10
+mai bun decat Condemned Criminal Originis
+poti sa faci propria ta ancheta
+te tine in tensiune pe tot parcursul jocului
+AI destept
-misiuni cam scurte
Lost Planet: Extreme Condition - 1k/1k
...joc excepțional și foarte challenging pe extreme difficulty. Pe pareta on-line e oki, găsești oameni serioși și �n sutele de meciuri jucate...unul n-am văzut să dea quit.
Nota: 9.0![]()
Chiar acuma am terminat si eu Frontline:Fuel of war.Pe scurt ,un shooter interesant, gameplay placut,grafica buna,story (este practic o povestire vazuta prin ochii unui jurnalist american,care ia parte la acest battle dintre americani si red faction,adica rusii si chinezii,story care se intinde de-a lungul a 7 capitole a cate 6 misiuni in medie pe capitol,unde producatorii jocului ne aduc aminte de istoria sfarsitului celui de-al 2 lea razboi mondial,dar in loc sa fie asediul final asupra Berlinului, in acest joc este asediul final asupra Moscovei).Precizez ca l-am terminat pe PC, pe level hardcore,recomand sa-l jucati hardcore pentru a fi mult mai palpitant si pentru a opune o mai mare rezistenta din partea inamiciilor.![]()
Gears Of War 2 - such a great game!
Nu regret deloc ca mi-am luat si 360 pe langa PS3. Am inceput bine "aventura" cu acest superb joc. Are niste elemente ce rar intalnesti in jocuri, grafica e de 10++, gameplay-ul the same...cat despre storyline de asemena super misto numai ca eu nu am jucat prima parte ca sa inteleg tot.
Anyways, spun cu mana pe inima ca 360-ul + Gears Of War isi merita fiecare leut!![]()
Bookmarks