Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 64

Thread: Lies of P

1. #21 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare pe 19 septembrie.
    Demo disponibil acum.
    Release date trailer:

2. #22 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Foarte interesant demo-ul.

Arata bine, se misca bine si chiar m-a prins, chiar daca nu am pierdut prea mult timp cu boss-ul final.
    Am jucat si in 30fps si in 60fps si mi s-a parut super fluid si perfect jucabil.

Pacat ca nici asta nu are animation cancel si am murit de multe ori din cauza asta.
    Nu inteleg de ce exista astfel de jocuri fara acest "feature"...

Astept cu interes lansarea

3. #23 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Am jucat tot demoul. Nu stiu, ceva nu imi place la el. Eu am jucat pe PC (120fps, foarte rar mici frame dropuri si nu in combat), se simte destul de bine miscarea, caracterul e responsiv, se misca bine. Poate ca am jucat prea mult DS, dar momentan mi se pare foarte previzibil - cateva dead enduri cu un item in capat, cate o usa inchisa care se transforma in shortcut dupa cateva minute de joc, cateva ambuscade cu inamici care stau pe dupa colt sau se ridica de pe nu stiu unde, un hub central... Mai toti inamicii pe care i-am vazut pana acum par copiati din BloodBorne. Din punct de vedere al lvl designeului, jocul nu ma face deloc ,,sa ma ratacesc,, si sa ma intreb pe unde trebuie sa o iau. Inamicii (cei mai complexi putin) sunt destul de imprevizibili si nu intr-un mod placut - incearca sa te pacaleasca constant ca si-au terminat comboul, iar daca te duci langa ei mai baga 2 bucati. Nu poti face roll daca esti ,,locked,, pe un inamic (cel putin eu nu mi-am dat seama cum sa fac), poti face doar dodge, care este destul de scurt (dar ofera I-frame). Poti sa faci parry (timpii sunt uneori ciudati, la un bossfight trebuia sa apas inainte sa ma loveasca atacul ca sa functioneze), dar nu e foarte util daca atacul poate fi blocat - mai simplu e sa blochezi inamicii, chiar daca incasezi o dauna mica (desi varianta de preferat e sa faci dodge). Daca ai facut parry de 5 ori si ai luat o dauna, deja cred ca esti pe minus Primul boss cu care m-am batut era cam salbatic si imediat isi revenea dupa un combo - trebuia sa stai aproape de el ca sa poti sa ii dai daune (de aceea nu mi s-a parut foarte util dodgeul). Ca si design mi-a placut bossul. Al 2-lea boss a fost meh, l-am batut din prima - cred ca era mai mult un mini-boss. Ultimul boss a fost interesant si greu (l-am batut singur, desi poti invoca un spirit care sa te ajute - nu f util dupa mine ca moare repede si ramai fara el cand e cel mai greu). Mie mi se pare ca acest bossfight se asemana mai mult cu cele din Sekiro decat cu DS. Chiar trebuie sa stii ce face bossul ca sa-l bati. Daca la primul mai functiona tactica ,,dai si fugi,, , la acesta trebuie sa dai dodge, parry, sa-i stii recovery-urile si cum sa te pozitionezi. Are multe atacuri, stie sa le intarzie, face multe combinatii, plus ca devine din ce in ce mai rapid si agresiv. Jocul se joaca si cu psihicul tau pentru ca o anumita parte din viata bossului se reincarca treptat si esti tentat constant sa fii agresiv fata de el. Jocul arata destul de bine (nu ma pricep sa vorbesc despre detalii, ci mai mult despre feelingul general), art designeul e interesant, matur.

In concluzie - cred ca lvl designeul e destul de slab momentan, nivelele sunt aproape liniare. Combatul e bun, te cam pune sa folosesti mai multe mecanici, dar ceva nu imi place la el simt ca sunt lovit de mai multe ori decat ar trebui (dar cine stie, poate ca e skill issue). Bossfighturile sunt partea mea preferata de pana acum, iar ele m-au convins ca vreau sa joc si continuarea (altfel as fi zis pas)

---------- Post added 09-06-2023 at 20:40 ----------

PS: Xander, pentru linistea ta si a familiei tale, gandeste-te bine daca te incumeti la un asemena joc iar

4. #24 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Absolut, day one!

5. #25 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Lansare pt Lies of P: 19 sept. Lansare: Lords of the Fallen: 13 oct.

Overall mi se pare mai finisat Lord of the Fallen (studio-ul avand si mai multa experienta cu genre-ul acesta), da cred ca o sa iau Lies of P mai intai. Vibe-ul si setting-ul mi se par mult mai interesante. (and I need some more Bloodborne vibes in my life )

6. #26 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu uitati ca Lies of P o sa fie inclus day 1 in Game Pass.

7. #27 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay Showcase:

8. #28 SP
    Manager paul's Avatar
    How Many Lies? trailer:

9. #29 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay:

10. #30 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Au inceput review-urile! Gamespot & IGN la egalitate - 8
    Un mustplay pentru fanii Souls! Arata superb :

11. #31 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - xx - PS4
    - 82 - PS5
    - xx - XONE
    - 84 - XSX
    - 81 - PC

OpenCritic:
    - 82

Recenii video:
    Easy Allies impressions:

gameranx impressions:

Push Square:

12. #32 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Bravo lor, super impresionant pentru primul proiect original al studioului:

13. #33 SP
    Pana sau mai degraba "daca" va iesi un Bloodborne remastered, Lies of P ofera o solutie potenta! Abia astept sa-l primesc. Apropo Amazon pentru precomanda nu ofera brelocul cadou cum fac alte magazine (Saturn si MediaMarkt din Germania), poate pentru cei care au preorder la noi il primesc
    Attached Images Attached Images screenshot-2023-09-18-005120.jpg

14. #34 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Pana sa pun mana pe joc am sa imi permit sa fac o singura remarca, sper sa nu infurii pe nimeni.
    Am urmarit multe reviews si pentru mine, cel putin pentru moment, Lies of P este un Bloodborne cu poveste. Natural ar fi sa admitem ca Bloodborne a fost un joc fabulos dar cu poveste subtire spre deloc.

Sigur, parerea asta este subject of change in momentul in care voi puna mana pe joc, dar la o prima vedere asa pare.

15. #35 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Daaa, chiar așa pare. Și in review-ul de la Skill Up spune că primești notificări când apar conversații noi cu NPC-uri ca nu cumva să le ratezi.
    Stilul mai criptic a From Soft e cam aiurea dacă vrei să urmărești povestea in timp ce joci. Eu zic că dacă pvestea e bine gândită nu ar trebui să cauți explicații in plus pe net.

16. #36 SP
    Member codpin's Avatar
    Sunt bagat in Starfield si inca nu am timp de el, dar deja il am instalat din Game Pass si isi asteapta randul.

Demo-ul mi-a lasat o parere buna. Nu e chiar Bloodborne si mi se pare ca se complica la unele mecanici dar e ok per total. Pana apare Lords of the Fallen si urmatorul titlu de la From, asta o sa fie fix ce trebuie.

17. #37 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Jocul este un souls like foarte reusit, ma surprinde ca nu multi de pe forum il joaca.

18. #38 SP
    Si eu am fost ocupat cu MK1, insa de ieri m-am apucat de el si-mi place. Fiind obisnuit cu seria souls ma simt ca acasa prin orasul Krat. Nivelul de dificultate a scazut putin cu patch-ul 1.02 (fata de cand l-am jucat initial), per total jocul nu pare sa fie greu (am facut boss-ul de la primarie din prima) insa pana sa ma obisnuiesc cu sistemul de parry am murit de vreo 4 ori la primul boss. 100% recomandat! In momentul de fata sunt la levelul Venigni works si cumva design-ul imi aduce aminte de Wonka al lui Tim Burton. Il joc in perfomance mode se misca totul cum ar trebui, grafica pentru un Souls game modern si totusi eu gasesc timpii de incarcare (loading) cam mare comparativ cu noul Demon Souls.

19. #39 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Mie mi se pare ca lipseste cu desavarsirea partea cu explorarea in acest joc. Bossii sunt interesanti in schimb. Lords of Fallen pare cam opusul din ce am vazut. Bossi slabi, dar lume si lvl design foarte misto.

20. #40 SP
    Jocul este liniar insa e de explorat, sunt mici secrete, scurtaturi in nivel, camarute, ca-n toate Dark Souls. Sunt atat de multe elemente similare incat daca nu stiam nimic de el, bagam mana in foc ca-i facut de FromSoftware. Am tras o batalie pe cinste cu Black Rabbit Brotherhood

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast