Jocul e bun pana la un punct. Asta face diferenta intre jocurile Form si jocuri facute de toti *****ii de developeri care incearca sa copieze. In jocurile form devi din ce in ce mai bun, reflexele iti sunt tot mai bune si bosii desi dificili dupa cateva incercari ii poti invinge. Iar daca nu, poti oricand cere ajutor online de la alti jucatori. Frustrarea e eliminata progresiv. Nu mi-a fost niciodata teama dupa Bloodborne ca nu o sa termin un joc Form cu insistenta. Daca la inceput iti e greu, pe masura ce avansezi e tot mai usor. In aces rahat de joc, fix invers. La inceput mi-a placut mult. Nu foarte dificil, grafica ok, mecanici ok, gamplay fain etc etc. Dar daca dupa cateva zeci de ore, pot sa zic pierdute, sa ajungi la un boss pe care pur si simplu nu poti sa il bati dupa zeci si zeci de incercari, asta dupa ce ai platinat Bloodborne, terminat DS3 si Elden Ring, cred ca pot sa imi bag p* in el de Lies of P. Am aplicat tehnica pauza cateva zile, revenit calm. Am vazut tutoriale online. Atatia nervi nu am avut in viata mea la un joc. Nici nu mai ma chinui sa va spun despre ce boss e vorba. E un boss nu e rahatul de clown de care ziceam mai devreme, pe care intre timp l-am invins. Nu e ultimul boss din joc. Nici nu vreau sa ma gandesc cum e ultimul. Am citit eu rewivuri ca devine excesiv de greu si ultimul e extrem de greu de invins. Dar ma gandeam ca nu e chiar asa. E primul joc pe care o sa il sterg de pe contul Steam.
Bookmarks