Demoul este disponibil pe PlayStation Store Hong Kong. Este demoul singleplayer de la E3.
Dead Space
Go get it boys !
Imi place. Mi se pare acelasi Dead Space, au fost schimbate doar foarte putine lucruri, cu niste inamici/arme in plus, si o poveste noua. Desigur... asta nu e un lucru rau, Dead Space este cel mai bun horror lansat in ultimii ani. Atmosfera imi place, grafica e foarte buna (chiar daca nu arata mult mai bine decat Dead Space), sunetul e... ca-n Dead Space (adica foarte bun, au imbunatit putin sunetele armelor), ca si gameplay se aseamana foarte mult cu precedentul. Daca are o poveste buna (si sunt convins ca are) se bate la titlul de GoTY (plus alte award-uri mai mici). Sunt curios sa vad cum e multiplayer-ul.
Maine apare si pe PSN Europa.
VG247 � Blog Archive � Dead Space 2 demo confirmed for December 21
...oare se vor putea importa costumele din DS1?(personal am tot cumpărat de pe amrketplace + cele din joc).
Downloading it now!
---------- Post added 21-12-2010 at 08:53 PM ----------
OMFG!! What a game!
Deci, demo-ul incepe foarte slab. Initial am avut impresia vreo 10 minute ca ma joc Dead Space 1, adica am retrait acelasi feeling. Aceeasi grafica, nimic schimbat, Isaac imbracat intr-un costum obisnuit, nimic iesit din comun. Am zis, WTF?? Asta se vrea a fi Dead Space 2??
Neeeah,stati asa! Jocul isi arata adevarata putere din momentul in care ajungi @ The Church Of Unitology (daca am retinut bine denumirea). De aici incepe distractia! Exact inainte sa "cobori" in biserica, gasesti si primul store, unde Isaac poate fi echipat cu Advanced Suit care e ceva superb, nu mai are nici o treaba cu costumele din primul Dead Space. Este mai "slim fit" asa, nu stiu cum sa ii spun. Grafica mi se pare absolut dementiala, este mult peste primul Dead Space, se vede ca baietii au lucrat la joculetu' asta. Am stat si am admirat biserica colt cu colt, camera cu camera. Panorama orasului, "The Sprawl", care se poate admira de la unul din geamurile bisericii,este ceva de vis!
Imi scuzati hype-ul, dar am fost si raman bolnav cu seria asta. Simt ca ma trece un fior pe sira spinarii, nu stiu, dupa ce am jucat demo-ul asta, nu mai am rabdare o luna de zile pana apare. Pur si simplu mi-a disparut orice chef de a mai juca vreun alt joc din toate astea pe care mi le-am luat in ultimele 2 luni de zile si de care nici nu m-am apucat, unele dintre ele.
Cei care nu ati luat demo-ul, GO GET IT RIGHT AWAY!!
VISCERAL GAMES RULZ!
Fa un cont HK.
Super demo-ul. Am tras cateva sperieturi, una foarte zdravana. Asta e noul rege in survival horror, nu ce a devenit resident evil.
Bookmarks