Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 19 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 361

Thread: Dead Space 2

1. #181 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    e o veche vorba romanesca
    Tine-o pentru tine!
    Gata cu offtopicul.

2. #182 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Demoul este disponibil pe PlayStation Store Hong Kong. Este demoul singleplayer de la E3.

3. #183 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Pe 360 a aparut, stie cineva? Can't wait to get home from work!

4. #184 SP
    Member shorinnn's Avatar
    A aparut si pe 360 - il downloadez de pe cont de UK. 1.23GB

5. #185 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Dead Space

Go get it boys !

6. #186 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Imi place. Mi se pare acelasi Dead Space, au fost schimbate doar foarte putine lucruri, cu niste inamici/arme in plus, si o poveste noua. Desigur... asta nu e un lucru rau, Dead Space este cel mai bun horror lansat in ultimii ani. Atmosfera imi place, grafica e foarte buna (chiar daca nu arata mult mai bine decat Dead Space), sunetul e... ca-n Dead Space (adica foarte bun, au imbunatit putin sunetele armelor), ca si gameplay se aseamana foarte mult cu precedentul. Daca are o poveste buna (si sunt convins ca are) se bate la titlul de GoTY (plus alte award-uri mai mici). Sunt curios sa vad cum e multiplayer-ul.

7. #187 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Nu il gasesc pe PS Store...

LE: acum am citit, trebuie sa imi fac cont de Hong Kong ?

8. #188 SP
    Banned cryyo's Avatar

9. #189 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...oare se vor putea importa costumele din DS1? (personal am tot cumpărat de pe amrketplace + cele din joc).

10. #190 SP
    Downloading it now!

---------- Post added 21-12-2010 at 08:53 PM ----------

OMFG!! What a game!

Deci, demo-ul incepe foarte slab. Initial am avut impresia vreo 10 minute ca ma joc Dead Space 1, adica am retrait acelasi feeling. Aceeasi grafica, nimic schimbat, Isaac imbracat intr-un costum obisnuit, nimic iesit din comun. Am zis, WTF?? Asta se vrea a fi Dead Space 2??

Neeeah,stati asa! Jocul isi arata adevarata putere din momentul in care ajungi @ The Church Of Unitology (daca am retinut bine denumirea). De aici incepe distractia! Exact inainte sa "cobori" in biserica, gasesti si primul store, unde Isaac poate fi echipat cu Advanced Suit care e ceva superb, nu mai are nici o treaba cu costumele din primul Dead Space. Este mai "slim fit" asa, nu stiu cum sa ii spun. Grafica mi se pare absolut dementiala, este mult peste primul Dead Space, se vede ca baietii au lucrat la joculetu' asta. Am stat si am admirat biserica colt cu colt, camera cu camera. Panorama orasului, "The Sprawl", care se poate admira de la unul din geamurile bisericii,este ceva de vis!

Imi scuzati hype-ul, dar am fost si raman bolnav cu seria asta. Simt ca ma trece un fior pe sira spinarii, nu stiu, dupa ce am jucat demo-ul asta, nu mai am rabdare o luna de zile pana apare. Pur si simplu mi-a disparut orice chef de a mai juca vreun alt joc din toate astea pe care mi le-am luat in ultimele 2 luni de zile si de care nici nu m-am apucat, unele dintre ele.

Cei care nu ati luat demo-ul, GO GET IT RIGHT AWAY!!

VISCERAL GAMES RULZ!

11. #191 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    Downloading it now!

---------- Post added 21-12-2010 at 08:53 PM ----------

OMFG!! What a game!

Deci, demo-ul incepe foarte slab. Initial am avut impresia vreo 10 minute ca ma joc Dead Space 1, adica am retrait acelasi feeling. Aceeasi grafica, nimic schimbat, Isaac imbracat intr-un costum obisnuit, nimic iesit din comun. Am zis, WTF?? Asta se vrea a fi Dead Space 2??

Neeeah,stati asa! Jocul isi arata adevarata putere din momentul in care ajungi @ The Church Of Unitology (daca am retinut bine denumirea). De aici incepe distractia! Exact inainte sa "cobori" in biserica, gasesti si primul store, unde Isaac poate fi echipat cu Advanced Suit care e ceva superb, nu mai are nici o treaba cu costumele din primul Dead Space. Este mai "slim fit" asa, nu stiu cum sa ii spun. Grafica mi se pare absolut dementiala, este mult peste primul Dead Space, se vede ca baietii au lucrat la joculetu' asta. Am stat si am admirat biserica colt cu colt, camera cu camera. Panorama orasului, "The Sprawl", care se poate admira de la unul din geamurile bisericii,este ceva de vis!

Imi scuzati hype-ul, dar am fost si raman bolnav cu seria asta. Simt ca ma trece un fior pe sira spinarii, nu stiu, dupa ce am jucat demo-ul asta, nu mai am rabdare o luna de zile pana apare. Pur si simplu mi-a disparut orice chef de a mai juca vreun alt joc din toate astea pe care mi le-am luat in ultimele 2 luni de zile si de care nici nu m-am apucat, unele dintre ele.

Cei care nu ati luat demo-ul, GO GET IT RIGHT AWAY!!

VISCERAL GAMES RULZ!

Dude,dude,dude... mai lasa si ceva pentru cei ce nu au jucat demo-ul... sheesh..

12. #192 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    M-am umplut de spume cu demo asta. Imi venea sa sparg controllerul, la finalul lui.

13. #193 SP
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Dude,dude,dude... mai lasa si ceva pentru cei ce nu au jucat demo-ul... sheesh..
    Omule e totusi un demo, o spui de parca as fi spoiler-it tot jocul...

14. #194 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Holy ####!
    Acum am terminat si eu demo-ul.
    Superb!

15. #195 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    A reusit sa il ia cineva de pe PSN cu cont de UK/US ?

16. #196 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    A reusit sa il ia cineva de pe PSN cu cont de UK/US ?
    Fa un cont HK.

Super demo-ul. Am tras cateva sperieturi, una foarte zdravana. Asta e noul rege in survival horror, nu ce a devenit resident evil.

17. #197 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    Omule e totusi un demo, o spui de parca as fi spoiler-it tot jocul...
    Eu am jucat demo-ul. Pun pariu ca tie iti place sa ti se povesteasca un joc ( fie el demo sau full ), mai ales ceea ce urmeaza sa se intample si ce fel de chestii noi apar prin nivele, nelasandu-te pe tine sa cauti singur si sa ai o surpriza placuta.

18. #198 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Naratorul, dupa voce si accent, zici ca estei Comic book guy din The Simpsons

19. #199 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Doamne feri' ce joc.... Jucat-am si io demou'.

20. #200 SP
    Member flightcrank's Avatar
    A aparut pe US.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 19 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks