Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 19 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 361

Thread: Dead Space 2

1. #61 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Dementia Trailer

"Isaac, we're all gonna burn for what we did to you."

Wow, this got me hyped!

2. #62 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Astazi am terminat si eu Dead Space (cam tarziu, stiu) si pot sa spun ca mi-a placut destul de mult. Bestial costumul, armele si posibilitatea de a le face upgrade. Kinesis, gravity and the rest un bonus excelent.

Am tresarit la multe faze, insa ma asteptam la ceva mai mult la sfarsit. Oricum cand venea necromorphul care se regenera eram deja disperat Nu spun mai multe sa nu dau spoilere, dar all in all un joc foarte bun si acum pot spune ca sunt hyped si eu pentru Dead Space 2.

3. #63 SP
    Se pare ca a fost dat jos trailerul de pe acel site (probabil din cauza ca trebuia sa apara maine si nu azi). Bine ca a ajuns pe YouTube:

4. #64 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Nu mai este valabil din pacate . Cred ca cel de jos inca mai functioneaza.

5. #65 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    It Doesn't Get Any Better Than This - http://www.consolegames.ro/forum/337196-post2.html

6. #66 SP
    Site-ul oficial al jocului este live:

Dead Space 2 | Visceral Games | EA

7. #67 SP

8. #68 SP
    Member LeGenD's Avatar
    incredibil cat de mult mi-a placut dead space...extraordinar...serios...de vreo 5-6 ori l-am terminat...sper sa rupa normele dead space 2...

9. #69 SP
    Member klausn's Avatar
    Cu siguranta le va rupe,eu asa presimt...

10. #70 SP
    Diesel k1du's Avatar

Wtf?

11. #71 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Vad ca are framerate mult mai bun decat primul. Asta chiar e o imbunatatire majora.

12. #72 SP
    No Dead Space 2 in 2010 - That VideoGame Blog

Dead Space 2 will not be released this year. That�s according to a release schedule included in EA�s freshly released fiscal results.

The document has the Viseral title penned for a Q4 fiscal 2011 release, which runs from January 2011 to March 2011.

After some hoopla earlier in the year, the platforms are also clarified: console, handheld/mobile, and PC.

13. #73 SP
    Senior Member Nash's Avatar

14. #74 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Tot aceiasi monstri?

15. #75 SP
    Senior Member Nash's Avatar

16. #76 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by adiandrei1 View Post
    Tot aceiasi monstri?
    O parte din speciile din primul episod + c�teva clase noi, nu-i de ajuns?

M�ine-poim�ine or să apară nemulțumiri legate de aceleași texturi folosite, wtf people

17. #77 SP
    Pentru mine nu-i de ajuns. Nu e nicio diferenta fata de primul joc, in ultimele poze, inafara de grafica si de costumul lui Issac. Pana si arma e tot una din Dead Space 1.

18. #78 SP
    Pentru mine nu-i de ajuns. Nu e nicio diferenta fata de primul joc, in ultimele poze, inafara de grafica si de costumul lui Issac. Pana si arma e tot una din Dead Space 1.
    Eu cred ca glumesti. Varietatea unor jocuri nu consta in monstri si arme noi sau in schimbarea completa a acestora, ci in continuarea unei povesti sau in solutionarea unei povesti deja incepute. Dead Space 2 e unul din aceste jocuri in care story-ul si personajul principal (in acest caz) conteaza foarte mult.

Incercam sa nu fim superficiali ca de asta profita devii si scot jocuri de prost gust.

19. #79 SP
    Conteaza destul si armele/monstrii. Stiu deja toti monstii, cum sa ii omor pe fiecare, nu ma mai sperie niciunul. Nu conteaza si asta? Armele le-am incercat pe toate, stiu care sunt cele mai bune, in DS2 nu o sa mai stau sa le incerc pe fiecare, incep direct cu cea mai buna. Eu zic ca sunt foarte importante aceste lucruri. Mai bine scoteau o carte daca vor sa se bazeze atat de mult pe poveste incat nu s-au obosit nici macar sa bage cativa monstri noi.

20. #80 SP
    ...Mai bine scoteau o carte daca vor sa se bazeze atat de mult pe poveste incat nu s-au obosit nici macar sa bage cativa monstri noi.
    Cred ca ar trebui sa te informezi mai bine inainte sa faci anumite afirmatii. Cu siguranta si o carte vor scoate, sau poate un nou film.
    Oricum e inca devreme sa ne pronuntam asupra detaliilor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 19 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks