Dementia Trailer
"Isaac, we're all gonna burn for what we did to you."
Wow, this got me hyped!![]()
Dementia Trailer
"Isaac, we're all gonna burn for what we did to you."
Wow, this got me hyped!![]()
Astazi am terminat si eu Dead Space (cam tarziu, stiu) si pot sa spun ca mi-a placut destul de mult. Bestial costumul, armele si posibilitatea de a le face upgrade. Kinesis, gravity and the rest un bonus excelent.
Am tresarit la multe faze, insa ma asteptam la ceva mai mult la sfarsit. Oricum cand venea necromorphul care se regenera eram deja disperatNu spun mai multe sa nu dau spoilere, dar all in all un joc foarte bun si acum pot spune ca sunt hyped si eu pentru Dead Space 2.
Se pare ca a fost dat jos trailerul de pe acel site (probabil din cauza ca trebuia sa apara maine si nu azi). Bine ca a ajuns pe YouTube:
It Doesn't Get Any Better Than This - http://www.consolegames.ro/forum/337196-post2.html
Site-ul oficial al jocului este live:
Dead Space 2 | Visceral Games | EA
incredibil cat de mult mi-a placut dead space...extraordinar...serios...de vreo 5-6 ori l-am terminat...sper sa rupa normele dead space 2...
![]()
No Dead Space 2 in 2010 - That VideoGame Blog
Dead Space 2 will not be released this year. That�s according to a release schedule included in EA�s freshly released fiscal results.
The document has the Viseral title penned for a Q4 fiscal 2011 release, which runs from January 2011 to March 2011.
After some hoopla earlier in the year, the platforms are also clarified: console, handheld/mobile, and PC.
Pentru mine nu-i de ajuns. Nu e nicio diferenta fata de primul joc, in ultimele poze, inafara de grafica si de costumul lui Issac. Pana si arma e tot una din Dead Space 1.
Eu cred ca glumesti. Varietatea unor jocuri nu consta in monstri si arme noi sau in schimbarea completa a acestora, ci in continuarea unei povesti sau in solutionarea unei povesti deja incepute. Dead Space 2 e unul din aceste jocuri in care story-ul si personajul principal (in acest caz) conteaza foarte mult.
Incercam sa nu fim superficiali ca de asta profita devii si scot jocuri de prost gust.
Conteaza destul si armele/monstrii. Stiu deja toti monstii, cum sa ii omor pe fiecare, nu ma mai sperie niciunul. Nu conteaza si asta? Armele le-am incercat pe toate, stiu care sunt cele mai bune, in DS2 nu o sa mai stau sa le incerc pe fiecare, incep direct cu cea mai buna. Eu zic ca sunt foarte importante aceste lucruri. Mai bine scoteau o carte daca vor sa se bazeze atat de mult pe poveste incat nu s-au obosit nici macar sa bage cativa monstri noi.
Bookmarks