Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 42

Thread: Biomutant

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    ...Biomutant ( m-am cam plictisit de el)
    Ce anume te-a plictisit? E repetitiv? Devine monoton combat-ul? Locatiile? Task-urile? Lumea?

Eu ma astept cumva, ca daca-l iau, sa ma joc minim 30-50h, la ce gen de joc este...

2. #22 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Intr-un cuvant nu-i de mine. Jocul este un proiect interesant insa are luat atatea chestii din alte genuri si e umplut cu tot soiul de activitati si chestii de facut incat mie nu mi se pare fun deloc. Cica mare patch o sa primeasca maine la lansare. O sa-l mai joc ca ma mustra constiinta ca totusi am dat banuti pe el. Sa nu uitam ca nu are componenta online, se reduce rejucarea lui ca incerci alte clase.
    Pentru cei care au preorder deja il pot decarca insa il joaca maine.

3. #23 SP
    Mda...

Diseara la 18 ar trebui sa apara si reviews si astept cu interes detalii despre el. Dar cel mai probabil nu-l iau day 1 si pana-l iau, poate scot si un update pt PS5.

4. #24 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - 62 - PS4
    - 68 - XONE
    - 67 - PC
    OpenCritic:
    - 67
    Recenzii video:
    ACG:

IGN:

GameSpot:

GamesRadar+:

Game Informer:

Skill Up:

GameXplain:

VG247:

GamingBolt:

5. #25 SP
    6 nota de la Gamespot. Ma asteptam la macar un 7. Vai,vai,vai!!!

6. #26 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Animatiile arata ca ale unui joc de PS2. Desi nu e o regula, in 9 din 10 cazuri iti poti da seama de efortul pe care un studio il depune dupa calitatea animatiilor. Daca s-au calicit la animatii, eu unul sunt aproape convins ca s-au calicit si la design, si la poveste, si la gameplay, sa scoata un produs cat mai repede si cat mai ieftin. Ma rog, nu l-am jucat, astept sa il dea la Plus peste 3 luni ca sa il incerc.

7. #27 SP
    Hai ca sunt de PS classic de fapt animatiile astea. Grafica arata bine Espiritus cu niste exceptii ici colo, insa fiind un studio mic au avut un buget limitat. Nu este un joc rau dar nici memorabil. Chiar si asa sunt sigur ca va avea fani.
    P.S. Este una cand vezi pe Youtube si alta cand joci

8. #28 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Nu mai pot cu recenziile vietii. Cand vad o nota de 5 sau 6 data de Gamespot, mai mult ma ambitionez sa cumpar jocul respectiv. Probabil va ramane in istorie recenzia lor pentru Days Gone (monument de habarnism amestecat cu prostie), in care unul dintre minusuri il reprezenta faptul ca motocicleta lui Deacon e prea inceata in primele ore de joc. Asta intr-un joc care foloseste progresia constanta. Te doare mintea.

THQ Nordic e un publisher fara mari pretentii, e clar ca n-au avut bani sa pompeze in bunavointa publicatiilor. Daca jocul asta era o exclusivitate Switch avea lipit pe el o nota de cel putin 8,5.

9. #29 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Desi nu e o regula, in 9 din 10 cazuri iti poti da seama de efortul pe care un studio il depune dupa calitatea animatiilor.
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    THQ Nordic e un publisher fara mari pretentii, e clar ca n-au avut bani sa pompeze in bunavointa publicatiilor.

10. #30 SP
    Member codpin's Avatar
    Eu l-am luat cu inca un prieten prin shareplay pe PS5. Eu inca astept sa termin returnal si dupa ma apuc de el, dar tipul cu care l-am luat a inceput un canal de youtube si vrea sa faca content cu el asa ca l-am luat sa il aiba day 1. O sa revin pe aici cu impresii si link-uri la video de gameplay.

11. #31 SP
    Quote Originally Posted by codpin View Post
    Eu l-am luat cu inca un prieten prin shareplay pe PS5. Eu inca astept sa termin returnal si dupa ma apuc de el, dar tipul cu care l-am luat a inceput un canal de youtube si vrea sa faca content cu el asa ca l-am luat sa il aiba day 1. O sa revin pe aici cu impresii si link-uri la video de gameplay.
    Te asteptam cu un link de pe canalul vostru sunt curios

12. #32 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    E halucinant cum oamenii accepta preturi nesimțite când vine vorba de jocuri, nu și de alte produse. Daca la Santa Monica au muncit peste 200 de oameni timp de 5 ani sa lanseze God of War cu prețul de $60, și la jocul asta au muncit doar 20 de oameni "câțiva ani", cat ar trebui sa coste? Orice alt răspuns în afara de $6 e biased. Oamenii se așteaptă ca un telefon cu procesor slab a cărui producție costa puțin să fie mult mai ieftin decât un flagship, dar aparent la jocuri e normala sa coste la fel de mult.

Putea lucra la el 1 om sau 1000 timp de un deceniu. Când lansezi jocul la $60, concurezi direct cu studiourile AAA și obții note prin comparație cu jocurile lor care au același preț.

13. #33 SP
    Daca nu ma insel, jocul nu este full priced ci ceva gen 50$.

Si zic asta doar pentru ca am vazut preturile de la noi, fiind un joc de ~250-280 lei, nu 300+ cum sunt restu.

14. #34 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu, e $59.99.

15. #35 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Te asteptam cu un link de pe canalul vostru sunt curios
    E doar canalul lui, eu nu am timp sa mai fac si din astea, abia gasesc timp sa ma joc. Dar o sa pun un link catre video-urile lui cand se apuca de el.

16. #36 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Biomutant: 10 Things The Game DOESN'T TELL YOU

17. #37 SP
    Manager paul's Avatar
    Peste 1 million sold, toate costurile recuperate in prima saptamana:

18. #38 SP
    Member codpin's Avatar
    Pacat ca e atat de generic incat nu prea merita timpul investit. L-am abandonat dupa vreo 15 ore, efectiv nu gasesc motive sa-l mai continui.

Luate separat, multe mecanici sunt faine, dar puse impreuna iese o ciorba fara gust. Nu are nimic aparte. Pacat!

19. #39 SP
    Fix asta ma tine si pe mine sa-l iau, desi l-am gasit la 100 lei sigilat pe olx.

Dar a cat de multe jocuri bune sunt deja aparute si nejucate si cate urmeaza sa apara...

Sincer, il astept in game pass. Macar asa nu dau banii separat pe el si alea 15h de joaca le voi savura altfel

20. #40 SP
    Member codpin's Avatar
    La mine nu a fost atat pentru bani cat pentru timpul pierdut. Cand ai timp limitat, parca mai rau iti pare ca il pierzi pe ceva ce nu merita.

Dupa ce l-am lasat m-am apucat de A Plague Tale care a fost f misto (ca tot vb de jocuri gratis) si acum ma delectez cu Hades!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks