Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 24 of 25 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 LastLast
Results 461 to 480 of 490

Thread: Castlevania: Lords Of Shadow

1. #461 SP
    Member Mikael's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Eu nu mai ascult de mult de nici un site de reviewuri....doar ma uit la review si, din ce vad din gameplay, decid daca sa il iau sau nu. Prea sunt platiti fiecare de producatori, gura lor nu trebuie sa manance?
    ma iti dau dreptate, cel mai bine e sa vezi pe net cum e jocu, nu sa asculti toti terminatii ca nu le convine aia si cealalta, si noi ca gameri ar trebui sa meritam a little honesty, daca nu de la toti macar de la o parte din review-eri, in orice caz, daca reusesc sa fac rost printr-o minune de el pentru ps3, am sa incerc sa iau si dlc-ul, pentru ca mia placut foarte mult jocul, unul dintre cele mai bune jocuri care leam jucat like EVER

2. #462 SP
    Junior Member Taitzei's Avatar
    Am ajuns la chapter 6.E BESTIAL !

3. #463 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Da, cum am mai scris cateva posturi pe pagina cealalata, DLCul nu e chiar asa bun...astept sa iasa si celalalt DLC, dar nu am asteptari prea mari.Dar cum mi-a placut asa mult a trebuit sa am 100% completed 1150/1150.

4. #464 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by GAMEINFORMER View Post
    Assuming the service is available, PS3 owners can download the game on June 8 for $9.99. Xbox 360 users can snag it on June 7 for 800 MS Points. Let�s hope the DLC doesn�t suffer the same postponement issues plaguing the previous add-on.
    Din pacate nu mai am jocul pentru DLC-uri, oricum nu stiu cat de mult meritau dupa spusele lui Kragod

5. #465 SP
    Junior Member arberoa's Avatar
    Resurrection e live pe uk in sfarsit

6. #466 SP
    Dap, am dat si eu peste el. Dupa L.A. Noire trec la terminarea acestui joc superb, dar cu un DLC dezamagitor.Revin cu impresii dupa ce il termin.

7. #467 SP
    Mda, e asa cum m-am asteptat....Consider ca si-au batut joc de consumator cu DLCurile.....nu le consider neaparat proaste,dar nu fac 1600 de puncte in nici un caz, poate 800 amandoua....unde mai pui ca achieventurile la Ressurection nu merg,se pare ca nu sunt uploadate pe xbox.com. Eu desi am 100%, in loc de 53 de achievemnturi,imi arata doar 48.....

Sfatul meu este sa nu va cumparati aceste DLCuri, o sa regretati...

8. #468 SP
    Member Madutzzu14's Avatar

This concept video shows us what Simon Belmont would have looked like had he been featured in Castlevania: Lords of Shadow.

9. #469 SP
    Deci o vrajeala....

10. #470 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    Gaming Everything � Blog Archive � Castlevania: Lords of Shadow producer teases possible 2012 release for sequel

CVG posted an article earlier today on the �games that will define gaming in 2012″. Castlevania: Lords of Shadow 2 was one of the titles mentioned in the feature.

Konami producer Dave Cox posted a link to the article on his Twitter account and said, �Tweeted without comment �. Could this be a sign that a Lords of Shadow sequel will be announced � and maybe released � sometime this year?

Rumors regarding a Lords of Shadow 2 project began in late 2010. Oscar Araujo, a composer for the first game, said on a Spanish radio broadcast �If you liked the first game, hope that the second is even more spectacular.�

11. #471 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    M-am apucat si io de Castlevania si vreau platina la el.Am inceput pe esquire ca sa iau toate celalte trofee si apoi sa vad linistit de paladin.Intrebarea mea este cat de dificil este paladin?

12. #472 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Nu e deloc dificil odată ce inveti dodge/parry. După părerea mea ar trebui sa l joci de plăcere �nt�i si apoi sa te gandesti la trofee. E unul din cele mai bune jocuri din ultimii ani.

13. #473 SP
    Eu nu stiu cum e cu platina asta la PS3, trebuie sa faci si DLCurile pt a avea "platina"?

DAca da, iti vei smulge parul din cap pt a face jocul 100% .

14. #474 SP
    Nu platina man.Asa sunt obisnuit ca am fost cu ps3 prima data si apoi am trecut si pe xbox 360.Pe Xbox 360 vreau sa il facSi la PS3 nu conteaza dlc ca sa iei platina , dlc-urile conteaza ca sa fie 100%
    kragod ce tips poti sa imi dai?

15. #475 SP
    Member adin33's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Eu nu stiu cum e cu platina asta la PS3, trebuie sa faci si DLCurile pt a avea "platina"?

DAca da, iti vei smulge parul din cap pt a face jocul 100% .
    Nu trebuie sa faci DLC-urile ca sa ai platina la un joc.

16. #476 SP
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Nu platina man.Asa sunt obisnuit ca am fost cu ps3 prima data si apoi am trecut si pe xbox 360.Pe Xbox 360 vreau sa il facSi la PS3 nu conteaza dlc ca sa iei platina , dlc-urile conteaza ca sa fie 100%
    kragod ce tips poti sa imi dai?
    Aha....atunci 100% pe xbox360 inseamna sa faci si DLCurile(mie personal asa mi se pare corect, asta practic inseamna sa termini 100% dintr-un joc).
    In legatura cu tips, cand ajungi la DLCuri sa imi spui, vb pe privat....poti sa ma adaugi la friends, GTul e la fel ca user nameul de aici...Doar ca acum GTul meu e suspendat pt investigatii( ti-am spus de hackeri), deci abia in 30 de zile voi fi din nou online.

17. #477 SP
    Oki man cand ajung la dlc vorbim . oricum mai am de jucat...Am de jucat story pentru gems , apoi trials...etc & finally paladin

18. #478 SP
    In sfarsit sunt la la ultima dificultate paladin.Nu mi se pare foarte greu cand ai tot maxed outMai am 6 chaptere si gata fara dlc-uri.Oricum un joc de care nu ma pot plictisi

---------- Post added 15-01-2012 at 03:22 AM ----------

Gata...Facut 1000gAwesome game.Sincer m-am asteptat paladin sa fie foarte greu , dar cu toate maxed out a fost floare la ureche(era altceva sa fac fara upgrade , dar nu sunt asa de bun).Urmeaza dlc-urile dupa ce termin dlc-ul la alt joc.Inca odata awesome game

19. #479 SP
    Gata si cu dlc-urile.Vreau sa spun ca pana am priceput mersul cum sa anticipezi bosul la al 2 lea dlc , a fost crima si pedeapsa
    Sincer nu merita 1600 ms points dlc-urile.Cum spunea si kragod.Cu astea 2 dlc's si-au batut joc de un joc superb cu o poveste foarte frumoasa.Stie cineva daca va fi si 2?

20. #480 SP
    Se zvoneste ca ar fi si un sequel, eu abia astept!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 25 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 LastLast