Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 25 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 490

Thread: Castlevania: Lords Of Shadow

1. #141 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Ma uit si pe gamerankings si observ - versiunea de PS3 -> 81.5 / versiunea de Xbox 360 85.3 -> desi se spunea pe undeva ca framerate ul pe PS3 e mai bun, deja ti-e scarba cand vezi cat de inconsecventa e lumea online.

Eu as prefera sa se scoata de tot calificativele si notele si sa se ofere doar thumb up / thumb down (eventual un rating de mijloc -> rent and try before buy) - pentru a se evita mizerii care se pot ascunde in spatele notelor si calificativelor.

2. #142 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by kside View Post
    Trist ca marile site-uri de review au dat note la acest joc pt ca nu era Castlevania 3D pe care o asteptau ei.
    Cred ca astra e explicatia pentru aceste note. Pun pariu pe cada lipsea "Castlevania" din titlul jocului si se intitila doar "Lords of shadow" lua note mai mari...

3. #143 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Unde ai gasit collector's ?
    Collector's e disponibil pe amazon... si, normal, la vanzatorii de pe forum . Poti selecta pe site collector's.
    Amazon.com: Castlevania: Lords of Shadow: Playstation 3: Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51ojIS2T3KL.@@AMEPARAM@@51ojIS2T3KL

PS: Notele si rewiew-urile sunt de toata jena. Asta e, daca nu iesi cu banul, de unde rewiew bun... Capitalistii naibii...

4. #144 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Review-urile sunt doar pozitive (si nu extraordinare) pentru ca nu au bagat bani in marketing . Pe langa asta multi au zis (si au dreptate) ca prea s-au indepartat de flavor-ul seriei . Oricum Kojima nu va avea decat de castigat si din jocul asta .

5. #145 SP

6. #146 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Nu conteaza note, review-uri sau alte pareri, acest joc te marcheaza din prima secunda, atmosfera apasatoare si lugubra, o poveste demna de un roman si un personaj principal cu o istorie invaluita in intuneric si lumina. Din ce am jucat in demo acest nou joc este demn de numele Castlevania, va duce franciza mai departe si va ridica standardele.

Pentru mine cu siguranta este un must have, am jucat din prima secunda pe Knight si o faceam pe Paladin daca era deblocata si nu pentru dificultate ci din principiu.

7. #147 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Am jucat si eu demo-ul aseara. Superb Cred ca astazi bag precomanda pe ShopTo ca sa-l am vineri. Cu toate ca n-am mai jucat niciun Castlevania, jocul asta ma atrage intr-un mod inexplicabil

Ca o parere personala, as zice ca se poate spune orice despre Capcom si Konami, mai putin faptul ca nu fac jocuri exceptionale dpdv vizual /estetic/. SSF 4, MGS 4, RE 5, PES si acum Castlevania, care arata fenomenal. Must-have clar, reviews suck ass.

8. #148 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Pentru cei care nu mai au rabdare , a aparut deja un walkthrough , plin de spoilere evident
    . Cine vrea se uita , cine nu,mai asteapta cateva zile . Oricum pentru mine Patrick Steward + Robert Carlyle e mai mult ca perfectul ... mi-au luat banii ce mai tura-vura .

9. #149 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Patrick Stewart poate sa-mi recite si din cartea de telefon si tot merita banii lol

10. #150 SP
    Member Atrium's Avatar
    Adevarat graiesti.

Pe mine unul m-a bufnit rasul cand a inceput naratiunea cu :

- "These are dark times"

M-am gandit instantaneu la fraza arhicunoscuta :

- "These are the adventures of the Starship Enterprise" lol.

Ca o alta nota, acum 5 minute am primit email de la ShopTo cum ca precomanda mea este in curs de procesare si ca asteapta shipping-ul. Deci vesti bune in sfarsit.

L.E. Si acum am primit SMS ca a fost trimisa comanda.

11. #151 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Yep, me too, acelasi mail si sms acum vreo 20 de minute. Yay! Sper sa ajunga aici pana vineri though...

12. #152 SP
    Member L0G1X's Avatar
    "These are the adventures voyages of the Starship Enterprise"
    *FIXED*
    On-topic: Ce poftă �mi faceţi -- cred că mai joc demo-ul de vreo 2-3 ori să mă potolesc puţin.

13. #153 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    *FIXED*
    On-topic: Ce poftă �mi faceţi -- cred că mai joc demo-ul de vreo 2-3 ori să mă potolesc puţin.
    True ! lol

Cafeaua in exces dauneaza sinapselor...

14. #154 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Adevarat graiesti.

Pe mine unul m-a bufnit rasul cand a inceput naratiunea cu :

- "These are dark times"

M-am gandit instantaneu la fraza arhicunoscuta :

- "These are the adventures of the Starship Enterprise" lol.

Ca o alta nota, acum 5 minute am primit email de la ShopTo cum ca precomanda mea este in curs de procesare si ca asteapta shipping-ul. Deci vesti bune in sfarsit.

L.E. Si acum am primit SMS ca a fost trimisa comanda.
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Yep, me too, acelasi mail si sms acum vreo 20 de minute. Yay! Sper sa ajunga aici pana vineri though...
    Astept sa plece si a mea de la zavvi

15. #155 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    ..times without hope....

16. #156 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    In ultimul timp au inceput sa mi intarzie foarte mult (2, 3 saptamani) coletele/scrisorile care vin din Anglia, fie ca sunt trimise de magazine online sau de persoane cunoscute. Nu stiu daca e vina postei engleze sau a celei romane. Sper sa nu patesc la fel si cu Castlevania (precomanda pe zavvi) ca mor de ciuda.

Aveti ideea cand vor trimite jocul? Cu RDR cum au facut la precomanda ca nu mai tin minte, l au trimis in ziua lansarii sau cu cateva zile inainte?

17. #157 SP
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    In ultimul timp au inceput sa mi intarzie foarte mult (2, 3 saptamani) coletele/scrisorile care vin din Anglia, fie ca sunt trimise de magazine online sau de persoane cunoscute. Nu stiu daca e vina postei engleze sau a celei romane. Sper sa nu patesc la fel si cu Castlevania (precomanda pe zavvi) ca mor de ciuda.

Aveti ideea cand vor trimite jocul? Cu RDR cum au facut la precomanda ca nu mai tin minte, l au trimis in ziua lansarii sau cu cateva zile inainte?
    Mie mi-au tirmis un Fifa 11 pe 27 si avea lansarea pe 1 OCT... inca nu a venit!

18. #158 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Daca ajunge la o saptamana dupa lansare nu ma deranjeaza cu nimic. Ce mi e frica mie e sa nu intarzie vreo 3 saptamani, cum am patit de multe ori anul asta.

19. #159 SP
    La precomanda mea pe zavvi zice ca Estimated dispatch date e de 8/10/2010.

20. #160 SP
    Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
    La precomanda mea pe zavvi zice ca Estimated dispatch date e de 8/10/2010.
    Foarte inteligent post!!!
    Daca aia e data de lansare... normal! Faza e ca le tirmit umpic mai repede de lansare la cei din afara UK(de obicei).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 25 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast