Ce faza cu Jeep Willys si Infinite XP? E ceva chiar cu Goliath? Ca eu am facut cursa pentru ca era la rand, nu ca sa farmez ceva![]()
Ce faza cu Jeep Willys si Infinite XP? E ceva chiar cu Goliath? Ca eu am facut cursa pentru ca era la rand, nu ca sa farmez ceva![]()
Goliath-ul ala creat ca si custom event , pus pe 50ture ,cu niste setari la dificultate si accessibility , cu RT apasat de ceva sau legat cu un cauciuc si jocul merge singur toata noaptea
https://www.gamerevolution.com/news/...farming-method
https://kotaku.com/forza-horizon-5-i...loi-1848035754
E custom event Goliath 50 laps, totul in 30 de minute. Gasiti cursa in event lab, daca vreti aproape 17mil CR si peste 3-400k XP.
Jeep Willy costa 40k si are Super WheelSpin dupa 5 skillpoints cheltuite.
Infinite XP nu stiu, dar am aflat ieri de speed glitchul cu Porsche Taycan S WP. Puneti masina in manual gear, dai in R, tii apasata frana de mana, schimbi in viteza 2 si tii acceleratia apasata pana ajungi la 250-300k HP(trebuie sa dezactivati Anna si sa puneti Telemetry pentru a vedea HP), apoi iei degetul de pe frana de mana si ai peste 500kmh.
PS: doar stiu de aceste glitch-uri pentru ca sunt puse peste tot pe Reddit. Nu am facut glitchurile si nici nu le recomand. Iti strica toata experienta jocului.
Wow cata bataie de cap...
Eu deja am prea multi bani si efectiv nu am ce face cu ei. Probabil voi cumpara cateva case, pentru ca masini castig incontinuu si m-am apucat sa le fac cadou catre random people.
Si tot am peste 40 de masini si 2mil+ si am tot modificat masini ca sa le fac cat mai puternice.
Ah si tocmai am castigat la loterie un Lambo Sesto Elemento Forza Edition pentru care am luat si un achievement![]()
Pentru cei care il joaca pe generatia veche de console, eu il joc pe One X, mutarea jocului pe SSD aduce o diferenta semnificativa. Am testat pe SSD legat prin USB, si in intro, trecerea intre secvente se face in aprox 25-30 sec cu jocul pe HDD si scade pana la 3-8 secunde pe SSD. Cu inlocuire efectiva a hdd probabil mai scade 1-2 sec
---------- Post added 15-11-2021 at 15:03 ----------
se simte, am ramas fara blonda din dreapta![]()
Cam toate jocurile gandite din start si optimizate pentru SSD, ar trebui sa ruleze mult mai bine pe SSD, deci daca aveti posibilitatea, la old gen, sa rulati jocuri lansate pentru current gen de pe un SSD, nu ezitati.
Nu sunt atat de sigur ca poza de jos este din FH5 si nu din 4, dar se simte la masina. Restu arata la fel - super low poly si low res. Peretele din stanga si casele din fata zici ca sunt din NFS 3![]()
Ati reusit sa faceti 210k la Drift-Cho de la Vocho? Nu reusesc deloc. Cel mai aproape am fost cand am facut 200k. Daca aveti vreun sfat, sunt bucuros sa-l urmez. Multumesc
Am sa incerc si sa turn off Traction Control si sa setez manual shifting. Traction control ON blocheaza rotile din fata destul de des, din ce am vazut.
Nu-mi amintesc exact , dar cred ca modul in care am facut si unele speed zone-uri se aplica si aici ! Incerci pana faci primul drift perfect iar de acolo pleci cu rewind-urileCa si masini …Nissan-urile GTR , Fairlady Z
Poti doar cu Vocho, in story-ul acela. Am 3 stele la toate chapters, doar la acesta am 2 din 3 stele. Voi incerca in seara asta cand ma intorc de la birou sa fac chapterul cu Traction Control off si manual shifting.
Si rewinds, cum mi-ati sugerat. Am sa incerc in seara asta. Va multumesc!
---------- Post added 16-11-2021 at 17:52 ----------
Update: Da, traction control OFF si stability control OFF si am reusit. 3 Stars la toate si am deblocat Beetle Forza Edition.
Forza Horizon on TwitterOriginally Posted by Playground Games
Bookmarks