Cateva pareri dupa ce l-am terminat, in completare a ce am zis mai sus.
Zicea cineva mai sus ca s-a oprit la Chapter 12... foarte bine a facut. De pe la 10 sau 11 (cu exceptia nivelului alb), jocul devine un cosmar, o repetivitate incredibila in tot si toate, care este salvat doar de replicile personajelor.
Au reciclat atat de mult cateva locatii de mi-au iesit pe nas - zici ca este un joc de buget.
Si efectiv au abuzat de trecerea aia prin locuri inguste
Iar QTE-urile aveam impresia ca au murit, in niciun caz nu ma asteptam sa le vad chiar si la...
Inamici mai urat desenati/modelati nu cred ca am mai vazut vreodata in vreun joc - efectiv zici ca au lasat un copil de 3-5 ani sa se joace in ceva program de modelare 3D si au facut inamici din ce a iesit. Inafara de cei umani, marea majoritate sunt absolut penibili.
Nu stiu daca asa au fost ei desenati in comic books, dar mi s-a parut horror sa ma bat cu niste piftii colorate, cu niste ghimpi, melci fara carapace si alti asemenea inamici.
Nu inteleg cum de nu exista posibilitatea sa sari si sa lovesti in saritura, sa faci double jump + dash, sau cum nu ai ceva cursor sa tintesti fara sa scoti armele si sa tragi cateva gloante (sau ce sunt alea care au damage cat niste NERF guns).
Sau de ce nu exista buton de run sau de crouch.
Sau de ce 99% din joc, daca-ti moare un coechipier, il poti salva, dar daca mori tu...restart checkpoint...
Inteleg ca este un party game, dar asta il limiteaza enorm de mult. Efectiv daca folosesti toti 4 coechipierii, nu-ti ramane decat sa sari de colo colo ca o capra si sa faci pew pew pew cu damange 0.01 per shot.
Macar hand to hand combat, asa cum e el, cu inamicii care-ti permit asta, este decent si poti combinat cu ceva slide sau shooting + hand to hand.
L-am jucat asa - explorare si platforming in modul RT, iar combat in modul Performance. Am prins si cateva batalii in RT mode si nu m-a deranjat asa tare, dar cum intrau mai multi inamici, devenea nejucabil. Bine ca poti schimba on the go intre moduri, fara restart.
Mi s-a parut ca a aratat ok si doar atat. Poate uneori arata bine. Texturile de rezolutie mare au salvat jocul, reflexiile cam lipseau cu RT (spre sfarsit, cand toata podeaua sclipeste, se reflecta mai bine in Performance cu SSR decat in RT mode), iar pe partea de poligoane, in afara de capetele personajelor, jocul sufera grav - cel mai vizibil este la Drax, unde-i vezi capul modelat misto si cum ajungi la umeri, zici ca-i volanu din GTA care numa rotund nu este.
Am facut o singura poza tot jocul, iar aia in ceva cinematic in game in care nu puteam misca si camera, doar pentru ca era ceva momont mai misto.
Overall un joc decent, putin peste medie, clar peste Avengers si clar salvat de dialoguri, interactiunea dintre ei si replicile amuzante.
Dar el ca joc este ramas pe undeva prin 2010 dpdv combat, platforming, limitari si interactiune cu mediul inconjurator.
Bookmarks