Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 62

Thread: Drum bun prietene !

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Drum bun prietene !

Nu stiu cum sa incep acest mesaj... nu stiu nici ce sa scriu... dar simt ca trebuie sa spun ceva. Pentru ca macar asa sa-mi pot lua ramas bun de la un prieten. De la un om care a stat in spatele acestei comunitati, ajutandu-ne cu probleme legate de server de fiecare data fara sa ceara nimic in schimb... de la un om care indiferent ca era ora 2:00 - 3:00 noaptea, indiferent ca era weekend sau nu... sarea in ajutorul nostru...

Si poate ca macar acum ma va fi ierta pt. faptul ca nu-mi tin cuvantul si vorbesc despre el in mod public. Este vorba despre Qaz (Adrian), un linuxist adevarat, unul din primii developeri al unei distributii romanesti... un spirit liber in adevaratul cuvantului. Se poate vedea si din scrierile sale cat de liber era intr-o lume "nepasatoare si rece".

Poate multi ma vor ura pentru acest thread trist... insa nu stiu in acest moment o metoda mai buna de a ne lua ramas bun de la "expertul de la server". Cuvintele mele sunt oricum mici pe langa ce om mare era (atat la propriu cat si la figurat). Pot spune insa ca sunt un pic gelos pe el... ca a scapat de atatea probleme si de o lume care nu rateaza niciodata ocazia de a-ti da inca un sut in fund. Ii voi simti lipsa... si de-abia acum inteleg ca unii oameni ar trebui mai mult apreciati cat timp sunt pe langa noi... si nu dupa ce ne parasesc.

A plecat impreuna cu Madalina, cunoscuta si ca Harley X, intr-un accident de motocicleta... pe care eu personal nu-l inteleg, amandoi fiind profesionisti. Dar, avand in vedere bataia de joc in care se repara gropile din Bucuresti si modul in care sunt iluminate strazile... oricum, nu mai conteaza. Sau poate conteaza, si se trezeste vreuna din autoritatile care ar trebui sa se ocupe de ceea ce trebuie si nu doar sa ofere moduri de a omora tineri pe strada...

Si la cum il cunosteam eu pe Qaz, se pare ca nici de dincolo nu se poate opri din a ajuta pe ceilalti... din cate stiu se trecuse pe lista de donatori de organe, ca "poate va folosi cuiva". That's Qaz...

"Trezeşte-te şi deschide ochii copile… Au trecut anii şi nimic nu mai e la fel. Drumurile şi viaţa au creat �ntre tine şi acele vremuri o prăpastie imensă. Iar tot ce a fost odată, toată vraja aceea a sărbătorilor, s-a topit odată cu ultimul om de zăpadă şi nu pare a mai reveni."

"La un moment dat… m-am rupt de lume. A �nceput să nu �mi mai pese de nimic... M�inile mi-au �ngheţat de mult. �nsă nu vreau să mă opresc. Continui să alerg fără ţintă. Drumul mă cheamă la el. Noaptea �mi z�mbeşte şi mă cuprinde �n braţele ei."

Ramai cu bine chief ! See you on the other side ! Respect !

2. #2 SP
    Member richardm27's Avatar
    Odihneasca-se in pace ! Nu l-am cunoscut insa cum PRIETENII sunt extrem de rari in ziua de azi pot spune ca inteleg ce simte Monky...

3. #3 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Mare pacat .Imi pare rau,sincer.Odihneasca-se in pace!

4. #4 SP
    Senior Member tray's Avatar
    exact ieri am vazut pe pro tv aceasta stire si eram revoltat de maniera in care a fost prezentata.In loc sa trateze problema ca atare (gropile) politia si televiziunea incerca sa dea vina pe viteza

odihneasca-se in pace!

5. #5 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Foarte Trist ! .... Imi pare rau !!!
    Dumnezeu Sa-l odihneasca ......

6. #6 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Odihneasca-se in pace!
    Nu e cumva cel pentru care au sarit unii cu gura ca de ce este moderator desi are putine posturi?Sid parca..

7. #7 SP
    Member taz@'s Avatar
    Imi pare rau sa aud asta condoleante familiei!
    R.I.P

8. #8 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    foarte trist... stiu cum e, mai ales ca si eu am trecut prin asa ceva recent cu cea mai importanta persoana din viata mea.
    odihneasca-se in pace!

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nu e cumva cel pentru care au sarit unii cu gura ca de ce este moderator desi are putine posturi?
    Nu, Qaz era la Datacenter (unde tinem CG-ul)... omul care le stia pe toate in materie de servere de Linux. Nu a dorit niciodata sa primeasca laude in mod public, sau sa primeasca o functie aici. El doar rezolva problema, indiferent cat dura, cand se intampla... De-asta am si decis sa scriu public, pentru ca vrea sau nu vrea (de-acolo de unde este) a facut parte din comunitatea CG. Si nu vreau ca numele lui sa ramana doar undeva prin liniile de cod scrise pe server...

10. #10 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Groaznic, imi pare rau.
    Sa se odihneasca-n pace!

11. #11 SP
    Banned Venom's Avatar
    Mi-a fost frica de un asemenea thread. Dar uite ca..., pentru el Dumnezeu a intors pagina prea devreme. Am avut si eu un prieten care a murit in accident si stiu ce simti. Dumnezeu sa-l odihneasca!

12. #12 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    viteza mereu e de vina intr-o tara in care autoritatile nu sunt in stare sa faca niste amarate de strazi.

imi plac scrierile lui de pe blog.

R.I.P.

13. #13 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Foarte nasol RIP ce e si mai nasol e ca nimeni nu va face nimic in legatura cu acest accident , nu se vor lua masuri si uite asa se vor mai produce alte zeci de accidente din acelasi motiv prostesc .... asta e tara in care traim din pacate . Odihneasca-se in pace ...

14. #14 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Dumnezeu Sa-l odihneasca-n pace

15. #15 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    sa fiu sincer, sunt indiferent cand aud de cineva care a murit and stuff. dar, vizitandu-i blogul... parca m-am intristat. e pacat cand pierdem pe cineva care avea un cuvant de spus si nu vreau sa par rau, dar cum nu pierdem din "haladitii" si "bosii" care ne seaca de nervi zi de zi ? pierdem pe cineva care conteaza, pe cineva care ne-ar fi dat prioritate, pe cineva care ne-ar fi dat un foc la gura de metrou si pe zi ce trece ne alegem din ce in ce mai mult cu oameni care ti-e rusine... condoleante familiei si tuturor prietenilor. cred ca cel mai greu lucru intr-o prietenie este momentul de spus papa..

16. #16 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Gropile din cauza carora au murit cei doi motociclisti, astupate azi! - Stirileprotv.ro

tipic romanesc...cineva ar trebui sa se ridice si sa dea in judecata si primaria si apa nova si tot ce tine de drumuri si bagat in puscarie responsabilul, oricat de sus ar fi el...

17. #17 SP
    Member MihaY's Avatar
    Odihneasca-se in pace.

18. #18 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Dumnezeu sa-i ierte !

19. #19 SP
    Junior Member Dumanu's Avatar
    Si eu si tata suntem motociclisti..pur si simplu ni s-au rupt sufletele cand am auzit ce s-a intamplat.
    Odihneasca-se in pace !

20. #20 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Odihneasca-se in pace. Foarte trist, foarte dureros si sper sa ii fie de "n" ori mai bine acolo unde este acum decat ii era aici. Respect!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast