Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 62 of 62

Thread: Drum bun prietene !

1. #61 SP
    Junior Member Balzacu's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Ai dreptate , nu degeaba e pusa limita de viteza. Si in special daca sunt gropi nu mergi cu viteza mare, cu 50 km/h nu cred ca mori de la un accident ca acela . ( am vrut sa zic dar am zis sa nu imi sara in cap lumea pe aici )
    E foarte mult si vina lor , daca nu depaseau viteza ori nu era nici un accident ori daca era era unul fara morti .
    Acum sariti-mi in cap !!!

Oricum , condoleante !
    Incerca sa treci informatiile prin filtrul logic, nu doar prin filtrul tabloidelor sau al stirilor de la ora 5. Qaz si Madalina au intrat cu rotile motocicletei intr-un sant de pe acel drum, motocicleta a intrat in voblaj si pe urma i-a aruncat intr-un stalp. Qaz avea o greutate de aprox. 100 kg si se deplasa cu viteza de 50km/h (sa nu ziceam mai mult, sa nu zicem mai putin) in momentul in care a lovit acel stalp. Iti poti imagina unde s-a disipat acea energie cinetica imensa? In stalp nu. Corpul lui Qaz a preluat acea energie. Ca sa iti dai seama de forta impactului, imagineaza-ti ca plonjezi de la etajul 4 pe asfalt.

Ceea ce voiam sa reliefez e ca de la 30 Km/h in sus sansele de a scapa dupa un impact frontal cu un stalp sunt aproape nule daca esti motociclist. Nu scapi cu maini rupte sau in caruciorul cu rotile. Mori din cauza ca organele tale interne nu pot sa preia acel soc si se rup.

Sa ii lasam pe Qaz si Mada sa se odihneasca in pace si sa le aducem un ultim omagiu.

2. #62 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Intr-adevar... Balzacu a spus bine. Sa-i lasam sa se odihneasca, si sa lasam deoparte teoriile care nu-i mai ajuta cu nimic. Si pentru a nu-l mai supara pe Qaz (sunt sigur ca de-acolo sus e nervos ca nu poate sa posteze), vom inchide threadul... Sunt sigur ca ne vom reintalni, si sper sa fie intr-o viata mai buna. Respect !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4