Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 65

Thread: Ce v-a facut sa va doriti o consola ?

1. #21 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Pai pe la 5-6 ani am avut prima mea consola SEGA cu Casete Galbene <3 prin Clasa a 5 a am vazut PS2 si mi l'am dorit foarte mult si ghiciti ce am primit de craciun ? PC'ul nu mi'a placut niciodata pt Gaming deoarece cand eram mic aveam un PC de toata jena nici Fifa 2002 nu'mi mergea pe el si ma plangeam tot timpul

2. #22 SP
    Junior Member MafiotuL's Avatar
    UN singur motiv am avut: ca să nu mai bag o căruţă de bani in calculator! Şi a mers... Din păcate, acum, calculatorul meu e o relicvă!

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La mine a fost simplu... imi doream sa scap de loading de pe casete pe Spectrum (HC85, CIP03). Iar cand am vazut Atari 5200, dupa aceea un Sega si in sfarsit NES-ul... Ohoooo. Am zis dintotdeauna ca PC-urile sunt "best for work" pe cand consolele sunt "best for gaming". Din pacate a urmat o perioada in care PC-urile au evoluat direct exponential... Now, we're back in business

4. #24 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Gears of War 2! Desi teoretic prima mea consola a fost clona din aia chinezeasca de Atari sau ce erau de mergeau cu "casete" cumparate de la coltul strazii si se stricau repede. Dar serios, jocurile exclusive diferitelor console ne fac sa cumparam pana la urma.

5. #25 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pai nu am vrut dar cand eram mic am primit un Terminator si m-au vrajit jocurile. Dar apoi a venit era gamingului pe PC si am jocat pe PC.
    Si acum imi doresc un PS3 ca sa nu mai upgradez PC-u si pentru Uncharted 2 si MGS4 ( doua capodopere).Sper ca in decembrie sa se produca minunea si sa imi iau un PS3 .

6. #26 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    prima a fost Terminator cu care ma jucam cu frate-miu (bitza) in disperare. remember Contra?
    anyway apoi gaming-ul s-a mutat pe pc pana cand am fost la un amic care avea PS2 si jucasem Soul Calibur 3. wow! eram addicted de jocu ala si eu si prietea mea. asa ca ne-am luat si noi PS2 si primul joc cumparat a fost SC3 bineinteles. . celelalte au urmat.
    dar intr-o buna zi (excelenta as adauga) imi zice bitza: "man lasa naibii Oblivion ala si pune mana si joaca cel mai tare joc ever: God of War se numeste!" now that was indeed the best game ever. de atunci numai pe ps2 jucam.
    imediat ce au aparut modelele de 40Gb mi-am luat si PS3 .
    PSP pt Chains of Olimpus
    Xbox 360 mi-am luat pentru Gears of War, Mass Effect si celelalte exclusivitati

7. #27 SP
    Member CaNtO's Avatar
    prima data cand eram mai mic ma jucam pe o consola nust cum se numeste "joc pe televizor" asa le numeau bisnitarii de unde am luato (30 -40 ) ron!! de atunci a inceput nebunia de jocuri!

8. #28 SP
    Member Energizer's Avatar
    Prima mea consola a fost un Terminator. Stiu ca pe atunci o caseta costa 40.000 ROL (4 RON) si imi cheltuiam toti banii pe care ii aveam sa imi cumpar cat mai multe. Peste cativa ani mi-am cumparat un PS2 si acuma am un Xbox 360.
    My Next Consoles --> PS3 Slim & Xbox 360 Super Elite.

9. #29 SP
    Member CaNtO's Avatar
    Cred ca tot "Terminator" se numea si prima mea consola!si akuma mai vreau una!!

10. #30 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Vad ca Terminator-ul a fost deschizator de drumuri ! Cred ca 90% din cei de pe CG au inceput cu un Terminator !

11. #31 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Eu nu am avut Terminator. Unchimiu a avut. Eu aveam una care semana mult mai mult cu un NES original ( cel putin la aspect ). Nu mai stiu ce nume avea... hell, nici nu stiu daca avea vreun nume. lol

12. #32 SP
    Member OxygeN's Avatar
    hmm...prima data am avut o consola terminator(good old days) apoi am avut pc... si mam saturat sa tot bag bani in el asa ca am revenit la consola...THE GOD OF GAMES...

13. #33 SP
    Junior Member sarin07's Avatar
    rambo....la care nu aveam caseta.apoi terminator si sega apoi tot la pc si pt ca nu voiam sa tot iau rami si alta placa...am luat un xbox360

14. #34 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Cand eram mic era o sala de gaming in spatele blocului unde era plina de playstation 1 si ma duceam acolo in fiecare zi sa ma joc tekken si crash bandicoot si pot spune ca jocurile astea mi-au atras atentia pentru o consola.

15. #35 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Eu nu am avut Terminator. Unchimiu a avut. Eu aveam una care semana mult mai mult cu un NES original ( cel putin la aspect ). Nu mai stiu ce nume avea... hell, nici nu stiu daca avea vreun nume. lol
    Dendy Junior.
    Attached Images Attached Images nes_dendy.jpg

16. #36 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Nu chiar. Seamana destul de bine cu ce aveam eu ( parca ), dar nu avea suport de controllere.

17. #37 SP
    Member andreips3's Avatar
    Motivul meu a fost Assassins Creed si... Gta4 <- which sux btw . La vremea respectiva stiam ca pc-ul meu nu o sa ruleze in veci jocurile respective.
    Asa ca Sony Vaio FW for my internet and PS3 for my gaming needs.

Era sa uit, prima mea consola a fost o copie dupa Nes dar inainte ma jucam pe Hc91 si Cip.
    Jocuri pe casete audio FTW! Big Noose in Usa, Crazy Cars si Cronos erau printre favorite.

18. #38 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Eu mi-am luat PS3-ul pentru UNCHARTED: Drake's Fortune.
    Acum joc toate jocurile pe consola, mai putin cele gen puzzle-adventure, care au ramas pe PC.

19. #39 SP
    Junior Member Paranoia_Agent's Avatar
    Hmmmm...MARIO. Totally.

20. #40 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Jocurile exclusive in primul rand m-au facut sa iau PS3 (MGS4-nu puteam sa ratez jocul asta),dar si PC-ul meu care devenea din ce in ce mai invechit si tot trebuia sa-i fac upgrade.Am mai avut in trecut binenteles si alte console: Terminator primul si la mine,Sega Master Sistem,Sega Megadrive 2,Atari nustiu cum,Dreamcast si PS1.PS2 din pacate nu am mai avut fiindca in perioada aia eram la facultate si eram cu PC-ul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast