zicea cineva de cal ca poate sari oricat etc. Eu am cazut de 2 ori cu calul de la inaltime si zob s-a facut , cal si calaret.
o intrebare: daca imi moare calul.....si il fluier dupa 5 minute parca nu mai e acelasi model. : mi s-a parut?
jocul mi se pare in continuare genial si foarte bine pregatit. nu m-am plictisit deloc. Mi-ar fi placut sa contina si indieni...pana acum nu am gasit...in amintirea cartilor lui Karl May. Foarte frumos jocul si nu te plictisesti deloc. Imi place ca au mai scazut din dificultatea misiunilor din GTA. Unele erau imposibile si din cauza bug-urilor.
Asa ca dupa singleplayer vine multy(mai am destul de jucat campanie inca)......spor la joc si sa speram la un DLC cu indieni si alte chestii din West.
Normal că nu mai e acelaşi, pentru că a murit. Vine un alt cal aleator. Pentru a-ţi veni acelaşi cal over and over, trebuie să-l legi odată l�ngă save point şi să-ţi apară �n dreapta sus mesajulcă ţi-a devenit trusty steed.
�n legăturăc u partea a doua, nu ştiu dacă zici de mine, dar nu am spus că sari c�t vrei, am spus că sari peste diverse obstacole şi-n cazul că nu pot fi sărite (de exemplu o piatră mai mare) şi calul �şi continuă animaţia cu săritul şi aterizează tot pe patru fără să păţească nimic.
Nu ştiu exact dacă avem şanse să prindem dlc cu indieni din moment ce prin 1910 c�nd e setat jocul toată ideea cu triburile de indieni era cam de domeniul trecutului.
Scuza-ma ca sunt asa necitit. Dar un dlc poate sa fie situat intr-o perioada anterioara sau posterioara actiunii principale. Intelegi?
Unde gasesc beavers? Am campat prin nord, langa rauri, vreo 2-3 zile si nimic...
off: ce tot aduceti vorba de GTA? dragii mei, diferentele sunt evidente.
Ar fi fost un moment epic, la sosirea pe meleagurile mexicane sa dau de piesa de mai jos dar din cauza unui bug stupid, jocul o sare. La fel si urmatoarea, cum am coborat de pe cal sa savurez momentul la un foc aprins, melodia s-a opritAnyway, magistral soundtrack.
Pentru cei care nu au experimentat inca jocul, nu ascultati.
Aaaand...one more for the lulz
Red Dead Redemption - Punch Bears
daca mai devreme am spus ca poti scoate bani frumosi din poker, acum spun ca si ca bounty hunter faci bani frumosi cu conditia sa nu ucizi nelegiuitul.
Nu am vrut sa va supar cu indienii, am spus doar ca mi-ar fi placut sa ii vad intr-un pack gen episodes from liberty city cu o plasare anterioara campaniei originale. Nu cred ca ar fi greu de facut. Ganditi-va si la un team deathmatch in multiplayer ce tare ar fi indieni contra westmani. unii cu agilitatea si viclenia indienilor si ceilalti cu armele de foc mai puternice si organizarea mai buna.
Tocmai ca nu e singurul dar din cauza implementarii proaste a melodiilor nici nu le auzi.
si eu am cautat muuult acei 5 beaversidaca ai deblocat toata harta, cel mai usor ii gasesti in padurea din N-E-ul hartii, ininte de muntele plin de zapada. Nu unde e zapada. pana in zapada. o sa dai de un rau, care da intr-o cascada. mergi pe marginea raului spre cascada si vei gasi muulti.
lol ce joc tare, cauti beaversi sa-i castrezi
Io acu' trebe sa omor 5 lupi cu cutitul, nu mai zic ca am omorat din haita si cand au mai ramas 2 am scos cutitul, si din doua muscaturi am murit. Prima oara cand am murit in joc, si asta din cauza unor lupi xD
Faza frumoasa ieri, misiune de bounty. Si ma apropii eu de zona unde erau aia, ma apuc sa trag in gasca lu' ala, il nimeresc si pe el in picior, scot lasoul, il leg si dau sa-l pun pe cal. Si-n acel moment vin vreo 2-3 calare, tot din gasca lui de smecheri si-mi omoara calulIi omor si p-aia, fluier dupa alt cal, ajunge intr-un final si-l sui pe ala din nou pe cal si cand sa plec se aud impuscaturi in spate, veneau altii. Ma sui si eu pe cal si bag un sprint, aia in spatele meu, activez dead eye-ul si ma intorc cu incetinitorul, la doi le dau headshot si lui al treilea ii impusc calul, care face o tumba.
And then i go into the city, sunset behind me 8)
viezure, lupii sunt copii mici pe langa challenge-ul ce o sa-l primesti putin mai incolo, si anume sa omori doi "cougars in heat" cu cutitul lol... god damn' cougars! Inainte cand cautam alte animale numai peste ei dadeam, mergeam linistit si deodata vedeam cum se prabuseste calul de sub mine, numai Winnetou stie cati cai am ingropat din cauza lor, iar acum cand ii am la challenge parca au disparut din joc.
Bookmarks