Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 26 of 70 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast
Results 501 to 520 of 1388

Thread: Red Dead Redemption

1. #501 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    foloseste butonul de spoiler

2. #502 SP
    Member Mavone's Avatar
    Vin şi eu cu c�teva �ntrebări:

1. �n afară de a vinde, mai pot să fac şi altceva cu pielea de la animale?
    2. De coioţi dai doar noaptea? M-am plimbat pe l�ngă MacFarlane Farm şi n-am dat de nimic, �nsă ce-i drept, sunt �n mijlocul zilei.
    3. Odată unlockat costumul de "poncho" merge modificat? Mai exact ai la el pălărie au ba? şi dacă ba, nu merge totuşi să porţi?
    4. C�nd găseşti "arme rare" la magazin?

şi momentan cam at�t.

3. #503 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Unde ati vandut pielea de la animale?0_o

4. #504 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    la magazine.

5. #505 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    La general goods ( sau ceva de genul ) .. este unul și �n Thieves Landing , alegi sell nu buy .

6. #506 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Vinde in magazinele din regiunile unde nu sunt acele animale, in felul asta iei mai multi bani.

7. #507 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Parca am vazut ceva indieni in trailere, nu mai stiu exact. Posibil sa fie in a treia parte a jocului.
    Da, tocmai am dat de ei Se schimba si peisajul, si dai si de mos martin...pretty scary

Quote Originally Posted by Mavone View Post

2. De coioţi dai doar noaptea? M-am plimbat pe l�ngă MacFarlane Farm şi n-am dat de nimic, �nsă ce-i drept, sunt �n mijlocul zilei.
    3. Odată unlockat costumul de "poncho" merge modificat? Mai exact ai la el pălărie au ba? şi dacă ba, nu merge totuşi să porţi?

şi momentan cam at�t.
    1. Din cate stiu eu nu, de stiut este faptul ca iei mai multi bani daca vinzi pielea de animal intr-o zona in care sunt rare animalele respective.
    2. Uita-te pe harta, da zoom pana vezi animale, si o sa vezi fiecare animal in ce zona e (asta nu inseamna ca sunt limitate la zonele respective). Coiotii umbla si ziua, ii auzi de la distanta cand ural/cherlaie.
    3. N-am vazut sa poti modifica vreun costum, tot ce poti face e sa-ti pui esarfa care sa-ti acopere fata, dar asta are un anumit scop...
    4. Prima daca parca am gasit la Thieves Landing, double barrel semi auto shotgun.

8. #508 SP
    UberDude Honord's Avatar

şi momentan cam at�t.
    1.Nu mai poti face altceva.
    2.
    3.Nu merge customizat niciun costum.
    4.Armele cele mai bune iti sunt date in timp ce avansezi in joc.

9. #509 SP
    Member DiablQ's Avatar
    care aveti jocul? haideti sa facem un MP bagati-ma DiablQ85 id psn

10. #510 SP
    Member prise's Avatar
    Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    Astepand sa treaca aiurea timpul ca sa pot incepe o misiune,faceam tampenii si impuscam aiurea,si amdescoperit roll overu.Tii apasat LT(adica pui tinta) apoi apesi / si taaadaaaa
    deci ce buton e asta LT?

---------- Post added 29-05-2010 at 09:41 PM ----------

Quote Originally Posted by Capo View Post
    Exact asta m-ar interesa si pe mine.

Incearca sa vanezi o jumatate de ora si fa diferenta intre casigul de la poker si castigul din vanat
    si inca o chestie, unde vand animalele jupuiate?
    am gasit , multumesc oricum

11. #511 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by prise View Post
    deci ce buton e asta LT?

L2

12. #512 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Il joc si eu de azi dimineata si nu ma pot opri,f misto jocul,plin de side quests nu te plictisesti de loc.
    As dori sa va intreb o chestie pe astia care-l au pe PS3,nu ati intalnit cumva un bug la al 3-lea sau 4-lea challenge la duel din Armadilio sa se blocheze jocul la ecranul negru inainte de a incarca duelul ca eu am incercat de vreo 3 ori deja faza si tot timpul mi s-a blocat(a trebuit sa dau restart la consola!),bine ca e un side quest si nu unul principal

13. #513 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Am patit si eu sa se blocheze la ecran negru, intro misiune din story in mexic.Am iesit din joc, am re-intrat si nu au mai fost probleme

14. #514 SP
    Member Mavone's Avatar
    Vestea bună e că the mexican poncho are pălărie, vestea proastă e că arată ca draq pe tine. Arată de parcă l-ai avea legat sub piept cu ceva. De asemenea nici culorile nu sunt prea aparte. Tind să cred că voi răm�ne la Duster Coat.

�n Mexico e destul de intersant deoarece primeşti mai mulţi bani la recompense, �nsă dai de lupi la tot pasul.

Momentan la sharpshooter am rămas la challengeul cu, coioţii, deoarece pe c�t nu i-am căutat pe-at�t nu am mai dat de ei de la-nceputul jocului iar hunter caut armadillo şi nu găsesc nicăieri, deşi m-am dus pe hartă �n zona �n care par a fi.

�n altă ordine de idei, pe unde a găsit cineva un stallion negru de-mbl�nzit că tocmai am rămas fără cel luat la-nceputul jocului.

15. #515 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    ... iar hunter caut armadillo şi nu găsesc nicăieri, deşi m-am dus pe hartă �n zona �n care par a fi.
    du-te chiar langa orasul Armadillo, acolo unde este un cimitir. gasesti cu sutele

16. #516 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    L-am terminat ieri la 4 dimineata. Superb jocul. Ultimele misiuni te pregatesc psihologic pentru un final superb. O adevarata poveste western. GG Rockstar!

17. #517 SP
    Member viezure's Avatar
    Si acum ce-o sa faci cu jocul? Te mai plimbi prin lume sau il lasi deoparte? Si aici vine si intrebarea mea, dupa ce termini storylineul principal, poti sa continui sa-ti faci de cap pe harta?

18. #518 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Si acum ce-o sa faci cu jocul? Te mai plimbi prin lume sau il lasi deoparte? Si aici vine si intrebarea mea, dupa ce termini storylineul principal, poti sa continui sa-ti faci de cap pe harta?
    My friend .....are si multiplayer ...omfg.....Mi se pare f tare si multiplayer-ul chiar daca mai trebuie lucrat la el .
    Eu deja as juca numai multiplayer .

19. #519 SP
    Member Mavone's Avatar
    Cred că-ntrebarea tot nerăspunsă a rămas. După terminarea jocului poţi să continui să faci free roam cum era-n GTA IV. Să ajuţi diverse persoane and stuff like that?

Ca o paralelă, De Santa mi se pare că-l are la bază pe Al Pacino �n Scarface.

Ţin�nd cont că Rockstar văd că o cam ia pe decenii, după Agent şi L.A. Noire, mă-ntreb dacă se apucă să facă ceva asemănător cu războiul din Vietnam pentru că dacă continuă după ideea GTA / RDR orice joc ar scoate R* ar fi un hit.

20. #520 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Da , poti continua jocul dupa sfarsirea storyline-ului

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 70 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks