foloseste butonul de spoiler
Vin şi eu cu c�teva �ntrebări:
1. �n afară de a vinde, mai pot să fac şi altceva cu pielea de la animale?
2. De coioţi dai doar noaptea? M-am plimbat pe l�ngă MacFarlane Farm şi n-am dat de nimic, �nsă ce-i drept, sunt �n mijlocul zilei.
3. Odată unlockat costumul de "poncho" merge modificat? Mai exact ai la el pălărie au ba? şi dacă ba, nu merge totuşi să porţi?
4. C�nd găseşti "arme rare" la magazin?
şi momentan cam at�t.
Da, tocmai am dat de eiSe schimba si peisajul, si dai si de mos martin...pretty scary
1. Din cate stiu eu nu, de stiut este faptul ca iei mai multi bani daca vinzi pielea de animal intr-o zona in care sunt rare animalele respective.
2. Uita-te pe harta, da zoom pana vezi animale, si o sa vezi fiecare animal in ce zona e (asta nu inseamna ca sunt limitate la zonele respective). Coiotii umbla si ziua, ii auzi de la distanta cand ural/cherlaie.
3. N-am vazut sa poti modifica vreun costum, tot ce poti face e sa-ti pui esarfa care sa-ti acopere fata, dar asta are un anumit scop...
4. Prima daca parca am gasit la Thieves Landing, double barrel semi auto shotgun.
Il joc si eu de azi dimineata si nu ma pot opri,f misto jocul,plin de side quests nu te plictisesti de loc.
As dori sa va intreb o chestie pe astia care-l au pe PS3,nu ati intalnit cumva un bug la al 3-lea sau 4-lea challenge la duel din Armadilio sa se blocheze jocul la ecranul negru inainte de a incarca duelul ca eu am incercat de vreo 3 ori deja faza si tot timpul mi s-a blocat(a trebuit sa dau restart la consola!),bine ca e un side quest si nu unul principal![]()
Am patit si eu sa se blocheze la ecran negru, intro misiune din story in mexic.Am iesit din joc, am re-intrat si nu au mai fost probleme
Vestea bună e că the mexican poncho are pălărie, vestea proastă e că arată ca draq pe tine. Arată de parcă l-ai avea legat sub piept cu ceva. De asemenea nici culorile nu sunt prea aparte. Tind să cred că voi răm�ne la Duster Coat.
�n Mexico e destul de intersant deoarece primeşti mai mulţi bani la recompense, �nsă dai de lupi la tot pasul.
Momentan la sharpshooter am rămas la challengeul cu, coioţii, deoarece pe c�t nu i-am căutat pe-at�t nu am mai dat de ei de la-nceputul jocului iar hunter caut armadillo şi nu găsesc nicăieri, deşi m-am dus pe hartă �n zona �n care par a fi.
�n altă ordine de idei, pe unde a găsit cineva un stallion negru de-mbl�nzit că tocmai am rămas fără cel luat la-nceputul jocului.
L-am terminat ieri la 4 dimineata. Superb jocul. Ultimele misiuni te pregatesc psihologic pentru un final superb. O adevarata poveste western. GG Rockstar!
Si acum ce-o sa faci cu jocul? Te mai plimbi prin lume sau il lasi deoparte? Si aici vine si intrebarea mea, dupa ce termini storylineul principal, poti sa continui sa-ti faci de cap pe harta?
Cred că-ntrebarea tot nerăspunsă a rămas. După terminarea jocului poţi să continui să faci free roam cum era-n GTA IV. Să ajuţi diverse persoane and stuff like that?
Ca o paralelă, De Santa mi se pare că-l are la bază pe Al Pacino �n Scarface.
Ţin�nd cont că Rockstar văd că o cam ia pe decenii, după Agent şi L.A. Noire, mă-ntreb dacă se apucă să facă ceva asemănător cu războiul din Vietnampentru că dacă continuă după ideea GTA / RDR orice joc ar scoate R* ar fi un hit.
Bookmarks