O sa ma mai gandesc daca il iau,multumesc pentru sfaturi.
Edit : Am o intrebare pentru cei care au versiunea retail a Red dead redemption Undead Nightmare : Dlc-urile se pot juca si de pe Red Dead Redemption versiunea normala?
O sa ma mai gandesc daca il iau,multumesc pentru sfaturi.
Edit : Am o intrebare pentru cei care au versiunea retail a Red dead redemption Undead Nightmare : Dlc-urile se pot juca si de pe Red Dead Redemption versiunea normala?
Eu l-am prins cu 5 lire cand a fost la oferta, dar eram pregatit oricum sa-l iau retail cu 100 ron, deci merita![]()
Tomorrow's Red Dead Redemption & Undead Nightmare PSN Official Social Club Multiplayer Event (July 22, 4-7 PM Eastern) | Rockstar Games
Deci haideti sa ne strangem mai multi facem un posse si nu in ultimul rand sa ne distram
add: DRIFTBible
Imi place cum baiatul se limiteaza la maxim 5 cuvinte intr-un post. In fine ma bag maine la Red Dead Redemption ca am liber. See you guys there![]()
Cineva are chef de Red Dead pe xbox weekendul asta? Daca da, add me(gamertag kragod) si un mesaj cu cine sunteti.
Stie cineva daca au reparat bugul ala din multyplayer care te scotea dupa x minute ?Nu am putut niciodata sa joc online.
Specifică și consola. Pe PS3 de exemplu nu am �nt�lnit acest bug.
Și apropo, termenul corect este multiplayer.
Guys FYI, eu o sa intru cam in fiecare seara( dupa 19.30-20) pe xbox360. Dca vreti un posse, ceva, nu ar fi rau sa ne adunam cativa.![]()
Bookmarks