Cine mai joaca multiplayer ps3??
---------- Post added 22-06-2011 at 12:17 PM ----------
nimeni??
Cine mai joaca multiplayer ps3??
---------- Post added 22-06-2011 at 12:17 PM ----------
nimeni??
O em ef ge, cat de bine poate fi realizat jocul asta. Tot nu mi vine sa cred cata atentia la detalii au putut avea oamenii aia. De luni dimineata il joc in continuu si nu ma mai satur. Nu m a mai prins un joc in halul asta de la BC2 incoace.
Ma bag eu la un multiplayer, doar numeste ora. Frumos ar fi daca ne am strange putin mai multi oameni.
Lista:FuriaAlba
DRIFTBible
Lazarika
Diseara s-ar putea sa ma duc sa imi ridic jocul si apoi ma bag si eu ,dar pe ce cont? eu zic pe UK.Voi??
---------- Post added 23-06-2011 at 08:28 AM ----------
psn-ul lui Mariusik???
al meu e de US...dar nu are treaba merge,am jucat si cu koreeni ...etc,merge orice cont ai. Casti aveti sa ne auzim ? pe la cat intram ?
Am castidar microfonul e separat.Eu zic ori vineri ori in weekend pe la 6 seara.Voi???
Vineri seara dupa 6 ca sa ajung si eu de la munca.Deci la orice ora vreti dupa 6mai putem face si niste trofee online ca nu mi-ar strica,doar sa va luati dlc-ul co-op de pe STORE ca e si asa gratis.
Bafta si ne auzim!
Eu joc de fun ca am PLATINA la el si 100% la trofee la toate DLC-urileva ajut la orice daca e nevoie
![]()
hai oameni ,mai multi...pacat ca nu putem sa jucam xbox360 vs ps3 onlinear fi fost misto
![]()
Azi nu cred ca pot juca. Maine de pe la ora 11:00 pot jucat pana seara.
Suntem doar 4 pentru misiunile CO-OP.
anotherchild94
psypc2
Kragod
DJay danny
Bookmarks