Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 70 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1388

Thread: Red Dead Redemption

1. #261 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Asta asteptam! Cheats! Il cumpar! De Craciun

2. #262 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    stirea asta spune ca jocul va merge cu 720p . A mea spune ca va merge doar cu 644p . Poate asta o fi ceva update .
    Red Dead Redemption enjoys a high-definition rendering resolution on the Xbox 360, but like Grand Theft Auto 4, shoots for a lower resolution on the PlayStation 3. Rockstar hasn’t quite got the knack of PS3 development, despite Redemption being a mighty fine looking sandbox game. Red Dead Redemption sports the same sub-HD resolution as its predecessor, Grand Theft Auto 4, on the PlayStation 3.
    As reported by…oh wait…me on CVG, Red Dead Redemption natively renders at the equivalent of 644p or 640�1152 pixels. That’s the same resolution as the PS3’s Grand Theft Auto 4 and puts it on a 20 per cent disadvantage compared to the Xbox 360 game. This resolution was confirmed by the busy pixel counters of the Beyond 3D technical forums.
    cred acel continut exclusiv e ca sa compenseze pentru grafica . Daca o sa aibe grafica de GTA 4 atunci o sa arete super oricum . Graphics aren`t everything you know .

3. #263 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Cat v-a costat cu totul luat de acolo?
    35 de lire cu tot cu transport. Varianta standard, cu bonus mini-guide Brady. Cea mai buna afacere era cu limited edition, la 45 de lire, saptamana trecuta.

Referitor la problemele de securitate, eu am luat de la zavvi in ultimele 3-4 luni vreo 10 produse si am platit atat cu cardul meu, cat si al prietenei, si n-am avut niciun fel de problema. Eu stiam ca probleme ar fi fost, in trecut, cu ShopTo, nu cu zavvi.

Anyway, bine ar fi sa aiba cat mai multa lume jocu si sa ne incingem in fiecare seara in MP

4. #264 SP
    Senior Member Nash's Avatar

5. #265 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Terminati cu copilariile astea de Xbox360 vs PS3 , mai jos e un review in italiana cu imagini din versiunea de PS3 , si n-are nici pe dracu . "Stiri" de genul asta sunt din categoria "Oana Zavoranu si-a lovit masina" , ocupati-va de lucruri serioase , de ex. as dori sa vad un topic cu primul posse , din moment ce eu nu am timpul necesar , poate cineva cu mai mult timp la dispozitie se ocupa de organizare.

6. #266 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    Terminati cu copilariile astea de Xbox360 vs PS3 , mai jos e un review in italiana cu imagini din versiunea de PS3 , si n-are nici pe dracu . "Stiri" de genul asta sunt din categoria "Oana Zavoranu si-a lovit masina" , ocupati-va de lucruri serioase , de ex. as dori sa vad un topic cu primul posse , din moment ce eu nu am timpul necesar , poate cineva cu mai mult timp la dispozitie se ocupa de organizare.

YouTube - Red Dead Redemption - PS3 Footage
    Copilarii sau nu, lumea are dreptul sa stie. Diferente sunt, iar pentru cei ce vor versiunea care arata cel mai bine, aceste side-by-side sunt binevenite. 1,3,5,7,9 si 11 - Xbox360, restul PS3.
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg

7. #267 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    diferentele sunt infime, dar pe xbox randeaza mai departe si, ca deobicei e diferenta de contrast.

8. #268 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Prietenul meu m-a informat astazi ca Red Dead Redemption are Unlockables pentru avatar si sunt in jur de 5 - 6 !! now that's something.Damn I want the game NOW! :X:X

9. #269 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar

10. #270 SP
    MaxConsole - Red Dead Redemption apparently cost $100 million to make

Sounds a bit too extreme. In a blatant 'advertorial', the UK's DailyMail claims that Red Dead Redemption cost Rockstar $100 million dollars to make. Heck, why stop at 100 million, why not crank up that figure to 1 billion instead? It's even more dramatic!

11. #271 SP
    Member FusioN's Avatar
    Diferente infime?eu cred ca nu vezi bine...

12. #272 SP
    baga tu, te rog, pozele intr-un program de editare si scoate in evidenta acele diferente enorme de care spui, ca nu ma prind

13. #273 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    La ultimele poze se vede o diferenta ceva mai mare, in sensul ca pe versiunea de PS3 nu exista niste umbre. In rest sunt lucruri pe care le stiam deja: ceva mai mult AA pe X360 si versiunea de X360 are culorile mai tari.
    Oricum, diferentele nu cred ca se observa decat daca joci in paralel pe ambele console si stai sa cauti aceste detalii ( desigur, exceptie partea legata de culori).

14. #274 SP
    Member FusioN's Avatar
    poftim
    Attached Images Attached Images 14.jpg 15.jpg

15. #275 SP
    dap. dupa cum am spus. este o pb de randare. in prima poza, nu lipsesc umbrele, in vers de PS3 lipseste tot portul, ceea ce inseamna ca distanta maxima de randare este mai mica in versiunea de PS3.

In a 2-a poza, exact acelasi lucru. iar faza cu iarba, se poate observa chiar si in poza cu apusu, jos. este clar, versiunea PS3 este mai slaba calitativ decat cea de X360, dar diferentele nu sunt atat de imense.

Ca sa le cataloghezi ca diferente mai mari decat infime, ar trebui sa aiba mai putine poligoane, sau sa nu aiba umbre deloc, sau ceva de genu.

16. #276 SP
    harta ingame
    Attached Images Attached Images red_dead_redemption_map_karte.jpg

17. #277 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Quote Originally Posted by FusioN View Post
    poftim

Sunt de acord la faza cu portul da...dar uita-te la cea cu trenul.Se vede clar ca versiunea x360 a pozei este mult mai luminata si mi se pare logic sa fie umbre.In Versiunea Ps3 a pozei este umbra ( peste tot ) .Nu stiu cum vrei sa fie umbrele acelea mici daca este o umbra totala ...

Versiunea PS3 e mult mai blurata decat cea de x360...Unora le place , altora nu.Acum .. tine de gusturi.

18. #278 SP
    Junior Member Crips's Avatar
    ce iti mai place acum sa o dai la intors...

daca era invers sa se vada pe ps3 acel port si pe xbox360 sa nu se vada....ce te mai bucurai si radeai ca xbox360 e praf si aici si pe FL

Sir...altceva mai stii ?
    asa e noi dam 1 mil 300 de mii pe tot anul ...voi dati suma asta 1 dat la 1 saptamana ca sa luati jocuri noi...e ceva si chestia asta
    daca te mandresti ca joci free dar pe partea cealalta de 10x mai mult....

acum o sa sari cu gura si o sa zici ca voi aveti bani...
    oricum nu o scoatem la capat

19. #279 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Hmm...nu stiu cine esti si nu-mi pasaNu am zis ca pe o anumita consola se vede mai bine.Am zis ca in poza cu portul e clar ca x360 castiga si ca in poza cu trenul e mult mai multa lumina ( versiunea de xbox360 ) si e normal sa existe si acele umbre

20. #280 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pana una alta noi jucam free in multiplayer versiunea noastra blurata iar voi mai scoateti ceva ca sa puteti vedea 2 umbre in plus in acelasi multiplayer.

aveti topicuri dedicate pt "ura" dintre consolisti.
    va rog nu manelizati topicul!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 70 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks