Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 69 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... LastLast
Results 321 to 340 of 1379

Thread: Red Dead Redemption

1. #321 SP
    Member collector's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    auto-aim = no buy pentru mine.Astept opinii de la cine il cumpara de pe forum,sa ma decid
    stai linistit ca nu da rockstar faliment daca nu le cumperi tu jocu .

2. #322 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    auto-aim = no buy pentru mine.Astept opinii de la cine il cumpara de pe forum,sa ma decid
    Pai de asta ma temeam si eu fiindca si GTA4 era la fel si nu mi-a placut deloc,si nu eram decis nici cu asta daca sa-l cumpar sau nu,dar pana la urma am zis ca il iau fiindca nu am mai jucat de mult un western bun si chiar daca multiplayerul poate nu e asa de reusit(ramane sa-l vedem) are un story destul de fain si lung,am inteles ca poti scoate din el si 50 de ore de joc single player cu tot cu misiuni secundare

3. #323 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    asta zic si eu. o sa il iau si eu. Gta IV m-a tinut in fata ps3-ului o groaza de timp.( singleplayer, multiplayer nu am jucat). daca RDR e cel putin la fel de bun, eu zic ca isi merita banii.

4. #324 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar

un bug foarte amuzant

asta da achievement!

5. #325 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by collector View Post
    stai linistit ca nu da rockstar faliment daca nu le cumperi tu jocu .
    Ce-ai mah,te-a luat asa de dupa-masa?

6. #326 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Da. Are auto-aim, dar am impresia ca se activeaza in functie de range-ul armei. Am jucat ieri putin, dar nu e nimeni on-line. Sper ca de azi sa apara mai multa lume on-line, avand in vedere ca azi este lansarea oficiala.

7. #327 SP
    Member cristian77's Avatar
    In MP ma intereseaza chestia cu auto-aim,ca SP ma cam lasa rece

8. #328 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Red Dead Redemption Dev Prefers Xbox 360 Games Thirst

De asta au si facut un port de rahat pe PS3.

9. #329 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Da. Are auto-aim, dar am impresia ca se activeaza in functie de range-ul armei. Am jucat ieri putin, dar nu e nimeni on-line. Sper ca de azi sa apara mai multa lume on-line, avand in vedere ca azi este lansarea oficiala.
    SeiQ, raspunde-mi te rog la niste intrebari, sa ma lamuresc.
    1. In MP poti dezactiva auto-aimul in meciurile standard (chiar si daca ceilalti raman cu auto-aim)? incearca din options.
    2. Exista ceva playlist/mod in care se joaca exclusiv cu auto-aim off si e dezactivat pt toata lumea? Daca da, e deblocat de la inceput sau trebuie un anumit lvl pt a-l accesa?

multumesc

10. #330 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    are auto-aim dar se dezactiveaza din setari, foarte usor

11. #331 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Dintre cei cu precomenzi la zavvi, a primit cineva jocu azi? Eu nu

12. #332 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Dintre cei cu precomenzi la zavvi, a primit cineva jocu azi? Eu nu
    Nici eu. Fingers crossed for Tuesday(totusi sper ca nu e cazul sa nu ajunga nici marti)

13. #333 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Killswitch View Post
    Red Dead Redemption Dev Prefers Xbox 360 Games Thirst

De asta au si facut un port de rahat pe PS3.
    E o intrebare personala. N-are legatura cu developmentul facut de Rockstar pentru joc.
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nici eu. Fingers crossed for Tuesday(totusi sper ca nu e cazul sa nu ajunga nici marti)
    Bucurestenii cred ca le primesc pe marti, sanse mai mare, insa noi din provincie...

14. #334 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Astept vreo 6 colete de la zavvi de cateva saptamani bune. Sper sa nu patesc la fel si cu RDR. Si asa m au dat peste cap rau de tot cu intarzierile lor.

15. #335 SP
    Member viezure's Avatar
    Sa ne consolam cu gandul ca-n Asia jocul se lanseaza in toamna

16. #336 SP
    Member Radoo's Avatar
    Mie azi mi-a plecat comanda de pe amazon.co.uk. Cică p�nă pe 3 iunie am şi eu jocul. Eu sper totuşi că-l am p�nă pe 28 mai, cu toate că-n ultimul timp s-au cam prostit ăştia de la Amazon: nu mai trimit cu Royal Mal sau Air Mail, ci cu Deutsche Post DHL, iar la Deutsche Post DHL vine mai greu, din ce-am observat.

17. #337 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    [url]

18. #338 SP
    Member viezure's Avatar
    Se vede clar, a fost atata agitatie legata de cum arata jocul pe ps3 si xbox degeaba, in miscare e abea sesizabila orice diferenta.

Plus,

xD

19. #339 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by jack View Post
    SeiQ, raspunde-mi te rog la niste intrebari, sa ma lamuresc.
    1. In MP poti dezactiva auto-aimul in meciurile standard (chiar si daca ceilalti raman cu auto-aim)? incearca din options.
    2. Exista ceva playlist/mod in care se joaca exclusiv cu auto-aim off si e dezactivat pt toata lumea? Daca da, e deblocat de la inceput sau trebuie un anumit lvl pt a-l accesa?

multumesc
    Da. Auto-aim-ul se poate dezactiva. Are 3 moduri: casula, normal si expert. in modul expert este total dezactivat. Nu exista mod multiplayer in care se se joace doar cu auto-aim-ul oprit. Nu este un "shooter" bazat pe capabilitatile "aim-ingului". personal imi place foarte mult modul multiplayer, imi aminteste mult de Burnout paradise

LE: am observat ca mai sunt cateva moduri multiplayer carese dezactiveaza la un anumit rank. Hardcore si Veteran, deci este posibil ca in acest mod sa nu fie activat auto-aim-ul

20. #340 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 69 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks