Pai de asta ma temeam si eu fiindca si GTA4 era la fel si nu mi-a placut deloc,si nu eram decis nici cu asta daca sa-l cumpar sau nu,dar pana la urma am zis ca il iau fiindca nu am mai jucat de mult un western bun si chiar daca multiplayerul poate nu e asa de reusit(ramane sa-l vedem) are un story destul de fain si lung,am inteles ca poti scoate din el si 50 de ore de joc single player cu tot cu misiuni secundare
asta zic si eu. o sa il iau si eu. Gta IV m-a tinut in fata ps3-ului o groaza de timp.( singleplayer, multiplayer nu am jucat). daca RDR e cel putin la fel de bun, eu zic ca isi merita banii.
Red Dead Redemption Dev Prefers Xbox 360 Games Thirst
De asta au si facut un port de rahat pe PS3.
SeiQ, raspunde-mi te rog la niste intrebari, sa ma lamuresc.
1. In MP poti dezactiva auto-aimul in meciurile standard (chiar si daca ceilalti raman cu auto-aim)? incearca din options.
2. Exista ceva playlist/mod in care se joaca exclusiv cu auto-aim off si e dezactivat pt toata lumea? Daca da, e deblocat de la inceput sau trebuie un anumit lvl pt a-l accesa?
multumesc![]()
Astept vreo 6 colete de la zavvi de cateva saptamani bune. Sper sa nu patesc la fel si cu RDR. Si asa m au dat peste cap rau de tot cu intarzierile lor.
Mie azi mi-a plecat comanda de pe amazon.co.uk. Cică p�nă pe 3 iunie am şi eu jocul. Eu sper totuşi că-l am p�nă pe 28 mai, cu toate că-n ultimul timp s-au cam prostit ăştia de la Amazon: nu mai trimit cu Royal Mal sau Air Mail, ci cu Deutsche Post DHL, iar la Deutsche Post DHL vine mai greu, din ce-am observat.
Se vede clar, a fost atata agitatie legata de cum arata jocul pe ps3 si xbox degeaba, in miscare e abea sesizabila orice diferenta.
Plus,
xD
Da. Auto-aim-ul se poate dezactiva. Are 3 moduri: casula, normal si expert. in modul expert este total dezactivat. Nu exista mod multiplayer in care se se joace doar cu auto-aim-ul oprit. Nu este un "shooter" bazat pe capabilitatile "aim-ingului". personal imi place foarte mult modul multiplayer, imi aminteste mult de Burnout paradise
LE: am observat ca mai sunt cateva moduri multiplayer carese dezactiveaza la un anumit rank. Hardcore si Veteran, deci este posibil ca in acest mod sa nu fie activat auto-aim-ul
Bookmarks