A venit si la mine!Maine dimineata sunt calare.
![]()
daca nu are suport pt headset astia cum se aud intre ei?
RED DEAD REDEMPTION Forums | Headset/mic
MIC VOLUME =o??? - Red Dead Redemption Message Board for PlayStation 3 - GameFAQs
http://www.reddead.net/forums/thread...ity-voice-chat
![]()
Oameni buni, jocul are suport pentru headset, citit putin si voi pe forumurile din afara inainte sa va panicati degeaba.
SirAndrew v-a dat niste link-uri mai mult decat lamuritoare.
In primul link chiar zice cineva ca-i place cum isi aude prietenii stringand in microfon: "Some of the best fun I've had in multiplayer games was listening to other squad mates get killed over the mic".
Ok, deci pana la urma sa inteleg ca are suport pentru headset, right? Pana in weekend nu am net la PS3, deci nu am cum sa verific. Eu concluzia ca nu ar avea am tras-o doar dupa ce am vazut ca lipseste casuta aia din care reiese explicit acest lucru de pe carcasa.
In rest, am parcurs, daca se poate spune asa, 16 la suta din joc, in ~5 ore de gameplay si tot ce pot sa zic e ca jocul imi place din ce in ce mai multFoarte fain univers au reusit sa faca baietii astia de la Rockstar
Cristache ia-l si tu taticule, sa bagam MP la greu in weekend. Vanam mistreti si omoram auto-aim pussies
PS: Au inceput sa apara pe ici si colo mici bug-uri vizuale, dar nimic deranjat si prea grav. Just clipping textures.
@coxanovici - zavvi, UK.
De pe gamespot, pe un thread referitor la RDR si headsetul buclucas![]()
'Yes, the game will scan your head when you turn on your machine and if you are not wearing a headset a .45 will pop out of the dvd tray and shoot you in the noggin'
....or so Ive heard.'
![]()
Bookmarks