cum fac sa scriu ceva si sa apara ca buton sa nu vada si cei care nu au terminat jocul? scuze de off dar nu vreau sa supar pe nimeni.
multumesc
du-te spre semnul de pe harta, langa sediul politiei, sau ce e acolo si vei primi o misiune.
Tu nici acum nu ai gasit ? Nu este o litera, este un Semn al Exclamarii sau al Intrebarii (l-am terminat mai demult si nu-l mai am pentru a verifica exact).
Scuza-ma ca te intreb, da...cum ai ajuns pana acolo ?
pai am fost la vreo 2 semne intrebari din blacktown una cu un cimitir si inca ceva dar nimic legat de tata ... anyway ... pana aici a fost usor sa ajung![]()
Daca ai fi jucat normal si ai fi facut si side-missions in timp ce faceai povestea principala, nu numai ca tinea jocul mai mult, dar ajungeai acum sa fie doar acel semn in acel loc...
Si nu, nu cred ca a fost usor pana acum, in conditiile in care tu nu esti in stare sa gasesti un semn de intrebare, din fata sectiei de politie si a garii...
frate am facut misinunile cu ochi inchisi, pana la un moment dat am facut de toate in acelasi timp, dar apoi m-am axat pe mp ca era mult mai fain si acum am zis totusi sa termin macar misiunile principale ... acum sper ca nu te-ai suparat ca nu am gasit semnul intrebarii. promit ca la RDR 2 o sa fiu mult mai muncitor
Bookmarks