Hmm, n-am �ncercat niciodată MP-ul din Rockstar. Add me, același username ca pe forum.![]()
I'm on!!Walkman...ce zici..bagam un match???:naugty:?
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Salut tuturor,ne-am putea strange mai multi maine pentru a juca un gang match ? Cu ocazia asta poate fac si eu trofeul posse up pentru platina.Daca sunteti dispusi PSN ID-ul meu este cristianochiana.
salutare
o intrebare scurta. Voi va mai puteti conecta la multiplayer?
Eu unul nu resusesc sta si-mi apare loading de juma de ora si tot nu intra in free roam! Nici cu RDR simplu nici cu undead nightmare !
O parere cineva?
LE: Am reusit sa intru doar pe privat si asta doar dupa ce am intrat in sigleplayer si am accesat de acolo ,dar public nu vrea nici in ruptul capului !
Este cel mai probabil de la NATul tau, RDR e foarte fussy cu chestia asta, mai mult decat alte jocuri. Trebuie sa fie deschis, altfel nu vrea deloc sa se conecteze.
hey
ceva sugestii pentru multiplayer? am intrat in GangShootout si pur si simplu nu intelegeam nimic. inamicii mi se par greu de identificat si mereu sunt omorat cu un singur glont. primul meu scor a fost 2 cu 17.
Te ajut eu daca vrei, da-mi a la psn-ul USA si poate jucam maine.Trebuie sa-i impusti pe aia rosii si ca sa-ti fie mai usor pune target mode-ul pe casual
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
nu cu mult timp in urma m-am apucat si eu de joc. SP-ul e criminal dar nu am prea avut cu cine sa ma joc MP. Uite o chestie ce o sa reuseasca probabil sa aduca mai multa lume online zilele acestea: Max Payne 3, Red Dead Redemption multiplayer weekend offers triple XP | VG247 . Daca vrea cineva sa joace pe PS3 atunci e binevenit sa imi dea friend request (Tudoran92)
Chiar am chef de RDR. Poate reusim sa ne strangem mai multi si facem o echipa pentru gang hideouts.
O sa te bag in lista.
chiar demult nu m-am mai jucat pe PSN cu prietenii. Hai sa ne facem o gasca serioasa si sa mergem la vanatoare de bizoni![]()
Bookmarks